Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב להתקין ברכב קודן או אמבולייזר ורציתי לדעת מה עדיף.

הבנתי שקודן עושה בעיות לפעמים ואמבולייזר עדיף גם מהבחינה הזאת וגם יותר קשה לנטרל אותו.

זה נכון?

פורסם

קודן=יחידת ניתוקים עם קוד סודי,פורצים לך הביתה גונבים את המפתח עדין צריך את הקוד הסודי כדי להתניע

אימוביליזר=יחידת ניתוקים שמנוטרלת ע"י מפתח,או טרנספונדר השראתי,עם לגנב יש את המפתח או יכול להתניע

פורסם

לא קשור לחברת ביטוח אני עושה את זה בשבילי שלא יגבנו את האוטו

אז מה עדיף בכל זאת, מה יותר בטיחותי?

פורסם

ברכבים של כוחות הביטחון במדינה (לפחות ברכבים שאבא חוזר איתם הביתה) משתמשים באימבולייזר, אז תשיק מסקנות. :wink:

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

פורסם
לא זה ולא זה

עלוקה אלחוטית

מה זה בדיוק ולמה זה עדיף?

ברכבים של כוחות הביטחון במדינה (לפחות ברכבים שאבא חוזר איתם הביתה) משתמשים באימבולייזר, אז תשיק מסקנות. :wink:
יכולה להיות גם סיבה תקציבית (במידה וזה יותר זול)

מה המחירים לאמבולייזר, קודן ועלוקה אלחוטית?

פורסם

יכולה להיות גם סיבה תקציבית (במידה וזה יותר זול)

יכול להיות, אבל נראה לך שהם יתפשרו בבטיחות רק בגלל שזה יותר זול?! אכן כ- 60% מתקציב המדינה הולך לביטחון של המדינה - כולל את הבטיחות של רכבי הביטחון.

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

פורסם

מה שבטוח- אימובלייזר הרבה הרבה יותר נוח.. עם הזמן זה כבר מתחיל להמאס להקיש כל פעם את הקוד (למרות שמתרגלים),

ואם הקודן עושה בעיות (כתוצאה מהזדקנות), זה מחרפן עוד יותר להקיש מס' פעמים את אותו הקוד..

מבחינה בטחונית ותקציבית אין לי מושג..

פורסם
המיגון לא משנה, כך או כך הרכב יגנב אם יהיה על הכוונת. התקן את המינימום הדרוש לפי דרישות הביטוח.

זאת אומרת שאם אני לא מתכוון לעשות ביטוח גניבות אין לי סיבה להתקין את אחד מאלה?

• תוכן חדש...