Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפעמים שאני מתחיל את הנסיעה(יונדאי אקסנט שנת 2000) מ0 קמש שאני לוחץ קצת על הגז הוא לא כל כך מגיב, וכשאני לוחץ חזק על הגז הוא ישר מאיץ ובהמשך הכל בסדר, זה קורה אחרי שאני עוצר ומתחיל שוב לנסוע אבל לא תמיד זה ככה, לפעמים הכל טוב ובתחילת נסיעה הוא מגיב ללחיצה קטנה על הגז ולפעמים הבעיה שצינתי קורה:roll:

ממה זה נובע?

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
לפעמים שאני מתחיל את הנסיעה(יונדאי אקסנט שנת 2000) מ0 קמש שאני לוחץ קצת על הגז הוא לא כל כך מגיב, וכשאני לוחץ חזק על הגז הוא ישר מאיץ ובהמשך הכל בסדר, זה קורה אחרי שאני עוצר ומתחיל שוב לנסוע אבל לא תמיד זה ככה, לפעמים הכל טוב ובתחילת נסיעה הוא מגיב ללחיצה קטנה על הגז ולפעמים הבעיה שצינתי קורה:roll:

ממה זה נובע?

בדיוק אותה בעיה שקיימת אצלי במאזדה לנטיס שנת 2000.

מה הפתרון לדעתכם? שמעתי כל כך הרבה דברים ואני לא יודעי מה בדיוק: חלק אומרים פילטר דלק, חלק אומרים סלילי הצתה, חלק אומרים בעיה בגיר...

פורסם

תנסה בבית המצערת להרים ולהוריד את כבל הגז עם האצבע , לא צריך להיות יותר מ סנטימטר וחצי חופש , אם זה רפוי יותר מדי , אז תמתח אותו קצת .

פורסם
תנסה בבית המצערת להרים ולהוריד את כבל הגז עם האצבע , לא צריך להיות יותר מ סנטימטר וחצי חופש , אם זה רפוי יותר מדי , אז תמתח אותו קצת .

איפה זה בית המצערת? אני לא מבין כלום ברכבים. לאיזה מוסך אני אמור לגשת שיבדוק לי את זה?

פורסם

בית המצערת זה חלק שיושב בסעפת היניקה , וכשאתה דורך על דוושת הגז , אז הפרפר שבתוכו נפתח , ויותר תערובת נכנסת למנוע.

את הפרפר הזה מושך כבל המצערת דרך דוושת הגז.

ואת המתיחות של הכבל הזה תבדוק.

כל מוסך יכול לעשות את זה , אל תשלם על זה יותר מ 50 שח .

• תוכן חדש...