Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חברה השתחררה לא מזמן מהצבא ומחפשת רכב ראשון.

היא אמורה לנסוע איתו כ 20-40 קילומטרים ביום בממוצע.

בתקציב שלה יש כ 30K אבל זה כולל גם מחיר לישור קו אם צריך, אז עדיף משהו לכיוון ה 25K גג, ואם אפשר אפילו פחות..

הדרישות החשובות ביותר כמו שכתוב בכותרת- שיהיה אמין (אין לה זמן למוסכים כל שני וחמישי),חסכוני יחסית, ונורמלי לנהיגה (הבחורה לא ממש יודעת לנהוג פחות מ 120 בבינעירוני..)

הצעות יתקבלו בברכה :-P

פורסם

מה הקשר בין מהירות הנסיעה שלה בבינעירוני לבין יכולת הנהיגה שלה?

יודע למה אני מעריך בחורות?הן לא יודעות לנהוג,הן יודעות להיות זהירות יותר מגברים וזה מוכח!

לשאלתך-כדאי לה לחפש כמה מהרכבים הבאים בגירסה אוטומטית:סיאט איביזה,פולו,גולף,פיג'ו 206/306,מאזדה לאנטיס

אם היא רוצה שנתון גבוהה יותר אז:רנו קליאו,פיאט פונטו.

פורסם

קליאו B, פיג'ו 206, פונטו ספייס , כולן קומפקטיות חסכוניות ומאובזרות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לגבי אמינות מניסיון אישי המאזדה לאנטיס ויונדאי אקסנט שנמצאת בבעלותי כרגע (03) איבזור אסטים

רכבים נורא אמינים ומספקים את הסחורה , אולי מבחינת ביצועים ונוחות הם לא פאר היצירה המוטורית והם ממוצעים מינוס אבל מבחינת אחזקה וטיפולים ( וגם איבזור ) הם מצויינים

פורסם

תודה רבה על התגובות.

המליצו לה על סיריון ופולו מה דעתכם על שני הדגמים האלו?

להבדיל על הפונטו אמר לה חבר שהיה לו את הרכב מספר שנים שהוא לא אמין, ולכן למרות שרב ההמלצות כאן הן לפונטו (גם בשרשורים אחרים שקראתי) היא קצת (הרבה) מהססת לגביו.

ובחזרה לכל האופציות האחרות שישנן- על איזה שנתונים לדעתכם אפשר לדבר במחיר הזה, בהנחה שמחפשים רכבים טובים ולא כאלה ש"שחטו" אותם?

שוב, תודה מראש לכל המסייעים והמסייעות.

ועכשיו- "הערה אישית" (בתקווה שהפעם לא ימחקו אותה בגלל מרכאות לא במקום או משהו בסגנון):

"למנהל המערכת" שמחק את ההודעה הזאת קודם כי בשלשה מקומות שמתי שלוש נקודות במקום אחת, אז יש לי מספר השגות בנושא- 1. שלוש נקודות זה לא שתיים. 2. לשלוש נקודות יש משמעות מבחינת השפה העברית, וגם אם הן לא בדיוק עולות בקנה אחד עם כללי הדקדוק הרי שיש להן גם משמעות מבחינת ה"שפה המדוברת", והן בטח לא עילה למחיקת הודעה. 3. לכתוב (אומנם בהודעה פרטית, אבל כזאת שמגיעה ללא אפשרות למענה) משפט כמו "היא אולי יודעת לנהוג אבל אתה לא יודע לכתוב", זה משפט הרבה יותר פוגעני מאשר שלוש הנקודות שהוספתי שלא לשביעות רצונו של מישהו. 4. אני בחורה ולא בחור, אז במקרה הרע ביותר אני "לא יודעת לכתוב" אבל לא האופציה הקודמת. 5. במקרה לכתוב זה המקצוע שלי, אז כמו שאני לא מתערבת בעבודתכם (המשובחת יש לומר- לפחות על פי מה שאני מבינה, וכאמור לא מתיימרת להבין יותר מידי בנושאים הקשורים לרכב), אשמח אם "מנהל המערכת" פה ידע גם הוא מהן מגבלותיו.

פורים שמח לכולם.

פורסם

תודה לכולם,

לגבי הסיריון- אז זאת היתה אחת האופציות, אבל היא ראתה רק נפח מנוע 1000 למכירה (היא רוצה רק אוטומט), וממה שיצא לי לקרוא כאן בפורום אז ההמלצות הן רק ל 1300 כי טוענים שה 1000 "לא מזדקנת בכבוד".

206 לא ממש בא בחשבון כי חוץ מזה שהיא אולי הכי "יפה" מכל השאר, אז צרפתיות (פיזו, סיטוראן ורנו) לא ממש באות בחשבון.

מה דעתכם על מזדה 323? היא נוהגת עכשיו על מזדה 3 מליסינג (הורים), ואולי המעבר יהיה יותר טבעי לאוטו כזה מאשר ל"מכונית סטודנטים"? זה יכול להתאים לשאר הבקשות שלה?

שוב, תודה מראש לכל המסייעים.

• תוכן חדש...