Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני רוצה להחליף ב A3 2010 את הצמיגים לאחר קנית ג'אנט 17 ( מעבר מ 16 מקורי של הרכב). המליצו לי על הדגם הנ"ל עם הגודל 255 * 45 . רציתי לדעת האם למישהו יש נסיון עם הצמיג או חלופה אחרת יותר טובה ?

תודה מראש.

פורסם

המידה היא 225/45 R17.

הצמיג הוא בסדר בסה"כ, התמורה לכסף טובה אם אתה משיג אותו בזול.

ה-SPORTMAX גם של דנלופ טוב משמעותית, השאלה אם שווה לך לשלם יותר.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

זולים הם לא ... אני מדבר על ג'אנט 17 של S8 דוגמא מדהימה + הצמיגים ב5500... לא נראה לי כזה זול .

השאלה היא האם במחיר הם הטובים בקטגוריה או שיש תחליפים ראויים שכדאי לשקול ?

פורסם

ספר כמה עולים הצמיגים בלי הג'אנטים, וספר גם על אופי הנהיגה הצפוי ומס' הקמ' בשנה.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

אני נהגתי עליהם ב-306 במידה 195-55-15, אם זה רלוונטי

לא השתגעתי מהם.

ביבש הם בסדר, ברטוב קצת אכזבו, בפניות לא קבלתי אחיזה מיוחדת.

סה"כ לדעתי צמיג בסדר בתור אחד משפחתי לדעתי - לא יותר.

קניתי אותם בגלל מחיר של 390 ש"ח לאחד ותאריך יצור דיי טרי.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

המחיר הוא 2800 כמובן לארבעה.

לגבי אופי הנהיגה , אני אוהב לקחת פניות מהירות אם זו השאלה, ואני נוהג מספר רב של ק"מ בשנה קרוב ל 30K.

יש למישהו הצעות יעילות יותר בטווח המחיר ?

פורסם

זה אכן המחיר של R1R , שלא רואים אותם ממטר, אפילו T1R המתונים והזולים יותר עדיפים.

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

הדאנלופים לא נופלים בשום קטגוריה של הטויו, בגלל זה שאלתי לאיזה פרופיל נהיגה אתה מיעד אותם, אם אתה צריך לכסות 40K ק"מ עם אותו סט רק אז הדאנלופ יתגלה כעדיף, שאלת את השאלה בפורום שיפורים אז ברור לך מה ינסו לשדך לך כאן.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

לצרכים של מישהו שנוסע 30000 ק"מ בשנה לא הייתי הולך על R1R. הם מצויינים - אבל עם מקדם שחיקה נמוך.

ה T1R יהיו גם זולים יותר וגם אוחזים יותר וזמן שחיקה סביר בהחלט.

המלצה לרכישת צמיגים - פרונט מטלון בפתח תקווה. אני יכול לסדר שם לחברי הפורום מחירים סבירים ביותר.

• תוכן חדש...