Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מתלבט בין בחירת שני קומפוננטים,מורל פולס או לאנזאר אופטי.

מבקש המלצות.

קישור לסט של הלאנזאר:

http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=12035

קישור לסט של המורל:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=23401

תודה רבה לעוזרים

נירן

פורסם

תגיד מה התקציב שלך לקומפוננט?

אולי תקבל המלצה על משהו אחר

HU-kdc 6047 kenwood , Morel 3way , AMP-Kicker zx650.4 ,MONO-AUDISON LRX 1.1K Sub- ROCKFORD-P3122D

פורסם

אם ככה אז לדעתי המורל יהיו עדיפים עליו

אם בא לך לקרוא קצת כנס ך MORELHIFI.COM

HU-kdc 6047 kenwood , Morel 3way , AMP-Kicker zx650.4 ,MONO-AUDISON LRX 1.1K Sub- ROCKFORD-P3122D

פורסם

איכות בטוח שיש,המורל נשמעים טוב יותר.

הסבר קטן-אין קשר ישיר בין "הספק" שרמקול מוצהר עליו לבין מה שהוא נותן,רמקול סופג הגברה ולא נותן אותה,הספקים נותן מגבר.

במילים פשוטות יותר-אם יש רמקול 100וואט או 500 וואט זה לא אומר שום דבר.

אם יש רמקול 100RMS או 150RMS גם זה לא אומר כלום בהכרח,רמקול מודדים לפי איכות בנייה,צליל,הדירוג שלו בחברה (למשל BMW3/5/7ׂ) סדרות שונות לחלוטין.

לסיכום-רמקול זה מוצר שחייב לבחור אך ורק לפי שמיעה,אם אהבתה תיקח,אם לא תחפש משהו אחר שיתאים לך.

מגבר זה סיפור בפני עצמו,כל מגבר מוצהר כספק של RMSים כאשר יש המון מגברים בשוק שהם זבל,ולא מספקים חצי ממה שהם מוצהרים(בניגוד למגברים שמוצהרים רק על 70% למשל ממה שהם מוצהרים והם מגברים איכותיים מאוד לרוב).גם מגברים נמדדים על פי איכותם אם כי רמקול באופן חריף הרבה יותר,מגברים נמדדים יותר לפי איכות הבנייה והרכיבים ארוכי החיים שיש בתוכם,רמקול זה דבר שקל יותר לשמוע לכן האיכות שלו נמדדת גם לפי חומרי בנייה וגם לפי אופי צליל מדוייק כמה שיותר.לסיכום-זה לא משנה כמה הלאנזר וכמה המורל מוצהרים כסופגי RMS,הריי בשביל לנצל אותם כך או כך תיצטרך מגבר,והמורל יתן עבודה איכותית יותר ולכן הם מומלצים הרבה יותר.

אם משהו לא היה ברור אני ישמח לענות על שאלה,אם טעיתי במשהו יתקנו אותי המומחים.

פורסם

שי תודה רבה לך

פשוט כרגע יש לי ברככב מותקן הסט של הלאנזאר,והבאתי במחיר מצחיק את הסט של המורל,אז רציתי לדעת אם שווה להתאמץ לפתוח דלתות ולהחליף.

תודה רבה נירן

• תוכן חדש...