Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש באתר.

מה יותר מומלץ שאלתי בפורום אחר ולא קיבלתי תשובה ברורה וכאן זה נראה שיש הרבה יותר פעילות.

אני מחפש אחד משתי הרכבים האלה והמחירים של הסוזוקי יותר יקרים האלה אם הם באמת יותר אמינים ויותר חסכונים?

או שזה לא ממש משנה? כאילו לא משנה לשנתון ישן

תעזרו לי חוות דעת למי שיש משהו דומה בבקשה

פורסם

הסוזוקי הוא פחנוע אמין ופשוט ולכן גם האמינות הבסיסית שלו טובה יחסית. לא שה205 גרועה במיוחד, אבל היא כן סובלת מכמה רגישויות ומחלות קטנות שאין בסוויפט.

ועכשיו אני אסייג את דבריי - כשמדובר ברכב ישן אי אפשר לדעת איזה רכב יתקלקל יותר ואיזה פחות. הרבה תלוי בבלאי של הרכבים, במצבם המכני ובאופן בו טופלו בעבר. יש בפורום הכללי שרשור של בחור צעיר שרכש סוויפט ישנה, במשך כמה חודשים היה בטוח שרכש את הרכב הכי אמין וזול לאחזקה שיש בעולם ואחרי כמה חודשים נאלץ לגרוט אותה מהכביש כי גילה שבכל זאת, גם על הסוויפט הכי אמינה שיש צריך להוציא כסף לאחזקה שוטפת היות וגם היא סובלת מבלאי.

בקיצור, אם אתה מחפש רכב פשוט, בסיסי, ללא יומרות שיקח אותך מנקודה לנקודה ולא שום דבר מעבר - לך על הסוויפט. אם בכל זאת אתה מחפש קצת יותר ברכב (נניח, נוחות נסיע הנאה מנהיגה) אז ה205 עדיפה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני נהגתי על 205 (שנת 89, עם 1100, ואז שנת 99 עם 1400) במשך כמה וכמה שנים.

אוטו מאוד נוח, ממש ממש כיפי לנהיגה (לא ידעתי להעריך זאת בשעתו), חסכוני בדלק בסך הכל, ונעים.

פלסטיקה ממש מיושנת, בטיחות בלתי קיימת אני משער (אין כריות אוויר, ABS או משהו דומה) - אמינות, לפחות אצלי, הייתה סבירה. זה שלא היו בעיות, אבל לא החלפתי מנוע, נניח (הגיע אליי עם 120,000, נמכר עם 175,000) - וזה לא שתחזקתי אותו באופן יוצא דופן (יש יאמרו להיפך, אבל הייתי בור בנושא).

בסך הכל, אם אתה מוצא אחת שמורה, אני לא רואה סיבה שהיא לא תשרת אותך היטב.

פורסם

בקיצור, אם אתה מחפש רכב פשוט, בסיסי, ללא יומרות שיקח אותך מנקודה לנקודה ולא שום דבר מעבר - לך על הסוויפט. אם בכל זאת אתה מחפש קצת יותר ברכב (נניח, נוחות נסיע הנאה מנהיגה) אז ה205 עדיפה.

אני צריך רכב שפשוט ייסע לא כל כך מעניין אותי הנוחות חשוב לי שיהיה 5 דלתות וכל שאר הנוחות פחות מעניינת אותי, אז אם אתה אומר שה205 גם יותר נוחה שיהיה.. העיקר שהיא יותר זולה.

תודה

פורסם
יש בפורום הכללי שרשור של בחור צעיר שרכש סוויפט ישנה, במשך כמה חודשים היה בטוח שרכש את הרכב הכי אמין וזול לאחזקה שיש בעולם ואחרי כמה חודשים נאלץ לגרוט אותה מהכביש כי גילה שבכל זאת, גם על הסוויפט הכי אמינה שיש צריך להוציא כסף לאחזקה שוטפת היות וגם היא סובלת מבלאי.

.

תשמע צביקה עשיתי חישוב ולהעביר את האוטו טסט+תיקון כל הליקויים היה יוצא סה"כ 3000 שקל, מצד אחד זה השקעה שתחזיק שנים כי כמה פעמים כבר מחליפים קלאץ' וכמה מנקים קרבורטור? ה3000 האלה היו קונים לי שקט לכמה שנים, ומצד שני בשביל מה אני צריך את השקט הזה לכמה שנים עם עוד כמה חודשים הגיוס? מה שכן עם לא היה לי גיוס לא הייתי חושב פעמיים ומשקיע באוטו כי הוא שווה את זה והוא שרד כל התעללות ואתה מוזמן לקרוא יזה חיים קשים הוא עבר אצלי ולא הראה סימני גסיסה.

פורסם

הסוזוקי רכב מודרני יותר מפיגו 205 הוא מרווח יותר זריז יותר. אחי קנה לפני חודש סוויפט 92 1000 סמ"ק ידני עם טסט לשנה במצב מכני וחיצוני מצויין ב-3000 ש"ח דגם 5 דלתות.

• תוכן חדש...