Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי פה בפורום, שהמליצו לכמה אנשים, שברגע שיש להם סאב, אז לוותר על הרמקולים האחוריים שלהם...

יש שינוי משמעותי בין רמקולים אחוריים, וכשאין רמקולים אחוריים ברכב?

שאלה קצת מגוכחת, אבל עדיין, במידה ויש סאב, ההבדל הוא משמעותי?

פורסם

תנתק אותם ותירא בעצמך מה עדיף לך.

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם
תנתק אותם ותירא בעצמך מה עדיף לך.

כה, אבל ברגע שאני מחבר, אני צריך לקבע אותם בנגש, ולהתחיל לחתוך וכל זה, וחבל לי, אם זה לא יהיה מורגש..

זה לא דבר שאפשר לחבר ולנתק ברגע, כי צריך לקבע את זה כמו שצריך, ולשמוע כשהרכב אטום.

פורסם

בעיקר כשמדברים על רמקולים אחוריים הכוונה היא ל6X9 שמותקנים על המגש. בדרך כלל הסיבה חהתקין את הרמקולים האלה היא השלמת הבאס שחסר מהרמקולים הקידמיים, הרי 6X9 מפיקים באס די בריא. ברגע שיש סאב, שיכול לרדת נמוך, ולהפיק באס בצורה איכותית, אין צורך בבאס שה6X9 מפיקים.

בנוסף כל הרעיון הוא שברגע שאתה יושב בכיסא הנהג תרגיש כאילו אתה בהופעה ואומן מופיע מולך (במה קידמית) למעשה רמקולים מאחורה הורסים את האפקט זה , וגם יש להם נטייה לפעמים למשוך את ה"במה" אליהם כך שאתה מתחיל להרגיש כאילו האומן נמצא מאחוריך או לידך, דבר שאותי אישית קצת מעצבן.

פורסם

לדעתי רמקולים 6X9 עושים באס ומפרעים לבאס של הסאב.ויותר עדיף קומפוננט על רמקולים רגילים.

אם אתה רוצה צליל מאחורה אז תחליף את ה6X9 בקומפוננט.

פורסם
בעיקר כשמדברים על רמקולים אחוריים הכוונה היא ל6X9 שמותקנים על המגש. בדרך כלל הסיבה חהתקין את הרמקולים האלה היא השלמת הבאס שחסר מהרמקולים הקידמיים, הרי 6X9 מפיקים באס די בריא. ברגע שיש סאב, שיכול לרדת נמוך, ולהפיק באס בצורה איכותית, אין צורך בבאס שה6X9 מפיקים.

בנוסף כל הרעיון הוא שברגע שאתה יושב בכיסא הנהג תרגיש כאילו אתה בהופעה ואומן מופיע מולך (במה קידמית) למעשה רמקולים מאחורה הורסים את האפקט זה , וגם יש להם נטייה לפעמים למשוך את ה"במה" אליהם כך שאתה מתחיל להרגיש כאילו האומן נמצא מאחוריך או לידך, דבר שאותי אישית קצת מעצבן.

יפה.. תשובה דיי מענינת, שמעתי על התיאוריה הזו, שצריך רמקולים חזקים מקדימה ואיכותיים , וסאב...

אבל למה אנשים עם מערכות רציניות , משקיעים גם מאחורה?

פורסם

אבל יש אנשים שאוהבים סאונד הקפי,זה גם מגניב וכיף לישמוע מכל כיוון.

פורסם

לא שאני מכיר אנשים כאלו,אולי תכיר לנו אותם?

מערכת טובה לרוב תיהיה עם קומפוננטים איכותיים מקדימה וסאב מאחורה (לא חייב סאב מטורף,כל אחד אוהב הרגשה של באס מסויים,אני לא אוהב עוצמה של 1000RMS או יותר,שליש מזה מספיק לי) כמובן שצריך HU ומגבר איכותיים לא פחות לניצול האלמנטים,איטום וחיווט אם יש תקציב וכדומה.

פורסם
לא שאני מכיר אנשים כאלו,אולי תכיר לנו אותם?

מערכת טובה לרוב תיהיה עם קומפוננטים איכותיים מקדימה וסאב מאחורה (לא חייב סאב מטורף,כל אחד אוהב הרגשה של באס מסויים,אני לא אוהב עוצמה של 1000RMS או יותר,שליש מזה מספיק לי) כמובן שצריך HU ומגבר איכותיים לא פחות לניצול האלמנטים,איטום וחיווט אם יש תקציב וכדומה.

אז אתה אומר שחבל להשקיע סתם על מגבר של 4 ערוצים

JBL CS-60.4, בזבוז כסף?

פורסם

זה לא מגבר גרוע אבל אם יש אופציה אז כך רמה יותר גבוה .

פורסם
לא הבנתי כל כך מה הקשר :?סורי

נסה להסביר את עצמך.

אוקי אני אסביר את עצמי: )

המגבר JBL CS-60.4, הוא מגבר של 4 יציאות, ואם נניח נצא מנקודת הנחה שאני מתקין רק רמקולים קדמיים, אז אני אצטרך 2 יציאות בלבד.

אז אני שואל את דעתך, האם שווה להשתמש במגבר הזה, או לקנות מגבר באותו סכום, טוב יותר, שרק 2 יציאות..

אני אמרתי, אני אקנה 4 יציאות, וקומפוננט מקדימה, ואגביר אותו ב 2 יציאות שלו.

אם לא יהיה לי מספיק טוב, אז תמיד אני יכול להוסיף רמקולים אחוריים, ככה הכי נוח אני חושב.

פשוט אני לא מנוסה בקטע של מערכות, לא שמעתי יותר מדי, ואין לי כוח לסירבולים האלו, להתחיל ללכת לשמוע מערכות, להתחיל ללכת למפגשים וכל זה..

• תוכן חדש...