Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל זה מה שאמרתי.

אתה יכול ליצור התנגדויות, תדרים חוזרים ועוד כל מיני דברים כתוצאה מצורת התיבה.

תיבת בנדפס היא תופעה אחת.

אני מכיר מישהו (די מנוסה בסאונד והתקנות) שקיבל צליל שלטענתו נשמע חלול כתוצאה מתיבה שנבנתה בצורת תעלה כמו שאופיר תיאר.

אני אשמח לדעת מעבר למה שאני יודע, אני עומד לפני התקנה של מידים בנפח דומה ובאיזור דומה, התייעצתי עם אנשים שכבר בנו תיבות כאלו או אחרות באיזור הזה, וגיבשתי פחות או יותר דעה בנושא.

ד"א, גם תיבה כדורית, למשל, תמנע תדרים חוזרים בצורה טובה בהרבה מתיבה בצורת קוביה.

גורל- אני מנסה להביע את דעתי העניה וגם להשכיל אם אפשר.

תגובות שלא מועילות לדיון יכולות להישאר בבטן.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אליקו - יש גבול לכמה שאפשר לתכנן

אין לי אפשרות ברכב הזה לקיקים ( גם ככה הוא קטנצ'יק זה יהיה פשוט מסוכן מדי )

חשבתי לעשות מלכתחילה שילוב של המקום בדאשבורד עם הקורה אבל זה נפל בשלב התכנונים עם ישראל בעקבות הזווית שהקורה צריכה להכנס בה

אז אמרתי מה שיהיה יהיה

האמת ? שומעים די טוב

והפוליפיל הוסיף הרבה

אם זה הכי טוב שאפשר? אין לי שמץ

אבל אפשר לנסות להשתפר מפה..

לכל אלה שטוענים שאין הבדל בין הצורה של התיבה אז אני אשמח לראות סימוכין לזה כי זה לא מה שאני מכיר

בנוסף גם המרחק מהקיר האחורי חשוב ( בגלל זה ההרחקה בוצעה ויש גם את ה"חור" של הפח עצמו שהודבקו שם יריעות איטום )

ועוד הרבה הרבה פרמטרים

עם זאת אין לי נסיון ממשי בבניית תיבות ( אפילו לא של סאבים ) ובגלל זה העלתי את זה פה לדיון

עשיתי מה שיכלתי באותו רגע

הדבקתי איטום על הקורה עצמה במקומות שראיתי לנכון

על הפח החיצוני ועל הפח הפנימי - מול הדרייבר

בנוסף כמו שרואים שמתי פוליפיל ( רק יום אחרי ובעצם שמעתי את ההשפעה והוא השפיע )

מה שאני כן יכול לעשות לדעתי זה ככה :

1.ליצור תעלה למקום המקורי בדאשבורד , היא לא תהיה בקוטר של הדרייבר זה בטוח

2.לאטום את הפח של הקורה מלמטה וליצור תיבונת

3.להדביק על הקירות גם פוליפיל או משהו בסגנון

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

או פשוט לחתוך את המידים מלמטה קצת יותר גבוה, וכך לגרום להם "להצטרך" קצת פחות נפח.

אופיר, קח בחשבון שכל שינוי עכשיו בנפח של התיבה בקורה, ו/או הרחבה של הנפח הפנימי לתוך הדש יכול להוביל לבניה חדשה לחלוטין של הקורה, אם מסיבה של "בוא נראה איך זה יהיה ככה" ואם מסיבה של נזק שלא במתכוון.

אם יש לך אפשרות לבנות תיבה עצמאית (מחוץ ובלי קשר לרכב) בנפח מומלץ עם "תריס" מתכוונן, תוכל בעצם לקבוע בעצמך מהו הנפח האידיאלי עבורך, ומהו גודל פתח בין נפחים (שרוול) מינימאלי שלא יגרום להרעה בשמיעה.

מתחדשת*

• תוכן חדש...