Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כמה שנים שלא הייתי בפורום, החלפתי רכב, המערכת הייתה בצד במחסן במשך שנה וחצי התקנתי עכשיו מחדש.

רכב - רובר 75 שנת 2003

HU - מקורי של הרכב

קומפוננט - Diamond Audio S600S

מגברים - מונובלוק של לאנזר לסאב וזטק (לא זוכר דגם - 125W*2) לקומפוננט

סאב - הדק של פיוניר (לא זוכר דגם)

הקומפוננט נשמע מאוד צורם, גם לאחר כיוונים.

המתקין (רדיו סנטר חדרה) אמר לי שהבעיה היא בHU וצריך להחליף.

השאלה שלי היא כמובן את דעתכם בנושא, והמלצה לHU בסביבות ה1500 ש"ח.

תודה.

פורסם

רדיו סנטר האלו רמאים! ולא יעזור מה יגידו,הם פשוט דוחפים דברים בלי קשר העיקר למכור.

לדעתי הבעיה אצלך נובעת מהתייבשות הטוויטרים שלא עבדו כשנה וחצי!

אין שום קשר בין HU לבין סט צורם באוזן(במידה ונערכו כיוונים בסיסים)

ואיזה HU הם כבר הציעו לך שהם רוצים 1500 שקל?

כאן בנתניה הרדיו סנטר האלו לא מבינים כלום חוץ מפלוס מינוס,חשמל רכב ולא יותר מזה,הם מוכרים מוצרים ללא שם,פירמות מדבקה בעלויות גבוהות במיוחד לאנשים שלא מבינים,הם ידועים כענק המולטימדיה והסטריאו לרכב והשם זה מה שעושה להם את זה,אבל באיכויות וסאונד הם לא מבינים גרוש!ואני אכן כועס,כי לא פעם ולא פעמיים הם עבדו על חברים שלי בעניים,מכרו להם מוצרים שלא שווים שקל השקעה במחירים שאפשר להביא בהם אחלה מערכת והכל פשוט הולך לפח אחרי חצי שנה!

פורסם

הרמקולים עבדו, העברתי אותם רכב הם אולי לא עבדו שבועיים - לא רציני.

השאלה האם HU יכול באמת לעזור במקרה הנ"ל ?

פורסם

יש לך אפשרות למכשיר של אקליפס שעולה פחות,מדגם CD3100(אל תשקיע בו יותר מדי)

אבל ב1500 הייתי הולך ללא ספק על הקלריון,לא שווה להשקיע בדגמים הפשוטים של פיוניר 1500 שקל לדעתי,הסדרות הגבוהות שלהם כבר יותר מוצלחות (ואלה מתחילים ב3 אלף שקל)

תיקח קלריון חדש או אלפיין מיד שנייה ובכלל תיהיה מרוצה במידה והוא תקין.

פורסם

הוא אולי לא הכי "חם" אבל בתקציב הזה הוא נותן את התמורה הגבוהה ביותר, ויהיו לך את כל הפשרויות לרסן כל צרימות שתהיה.

מתחדשת*

פורסם

במקרים כאלה אני אוהב להעמיד למבחן את המוניטין של בעל המקצוע שהציע את הפתרון.

מה שאני מציע בדרך כלל במקרים כאלה זה - אם אתה פותר לי את הבעיה, אני משלם לך וגם ממליץ על חברים.

אם לא... אני יוצא כמו שבאתי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן אבל בוא נגיד שזה יפתור את הבעיה, הוא מוכר את הרדיו ב300-400 ש"ח מעל מה שאני יכול להביא אותו באינטרנט..

והוא גם יציע לי את האלפיין 9855 שהוא יקר לתקציב שלי - יגיד שהוא לא יכול להתחייב למשהו אחר.

תיקון - מצאתי את הרדיו הנ"ל - נראה מכשיר מעולה.

אשמח לעזרה לגבי מתאם 2DIN ל1DIN לרדיו לרכב מסוג רובר 75 שנת 2003. ראיתי שהוא נמכר בסביבות ה400 ש"ח.

המחיר נראה לי מוגזם - זה כולה פלסטיקים.

ואם אפשר מה ההבדלים בבין ה775USB ל785USB, הבדל במחיר לא קטן והמפרט נראה דיי זהה.

תודה.

פורסם

ממה שהצלחתי להבין מהשורות שכתבת-תחליף מתקין ומהר!

ולפני שאתה קופץ בראש ומשחרר ניצרה בכל הקשור להוצאת כסף "בגלל הצרימה" כנס לחבר שמבין או חכה למפגש.

זו המלצה מכל הלב כי פשוט יש לי הרגשה שאתה הולך לכיוונים לא נכונים ונכונה לך אכזבה ומפח נפש.

חכה,ברר,חפש.מנסיון-זה פשוט משתלם כלכלית וגם נפשית.

בהצלחה

ליאור

• תוכן חדש...