Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעת מנוע +תא מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה יכול לפרט יותר על הספריי

שם?

מחיר?

וכו'

תודה

42 שח .תמונה מצורפת.

עדיין לא עמד במיבחן אצלי כך שאין אחריות ממני :wink:

Resize of DSC00005.JPG

HARLEY-DAVIDSON XLCH 1974 1000 SPORTSTER

KAWASAKI Z1000 1980

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש כזה גם בצבע אדום??

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

שלום יובל מה שלומך.

מה המנוע עוד פעם בחוץ תגיד לי משעמם לך?[

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בדיוק היום צבעתי את האגזוז של הג'אסטי שלי בספריי הזה ע"מ לעבור טסט (יש כמה חורים והוא נראה שרוף).

הגימור יוצא סבבה (בינתיים, נחכה שיתייבש).

ד"א, מישהו יודע האם אפשר להשתמש בזה על פלסטיק?

פורסם
אני צבעתי עם זה את המנוע של החיפושית שלי ואת כל הפחיות ותא מנוע, יוצא אחלה גימור רק הבעיה שהוא לא עמיד בדלק.. ודיי ירד הצבע בכמה מקומות.

פחיות קירור של חיפושית באמת צריכות צבע עמיד בחום כל כך גבוה? הן לא מתחממות עד כדי כך. אני דווקא מצאתי צבע מיוחד למכוניות שהוא כן עמיד בדלק (העניין נבדק על-ידי), אבל נדמה לי לא לחום גבוה, כמו למשל אגזוז. זה רלוונטי מאוד בשבילי כרגע כי בקרוב אני רוצה לצבוע את פחיות הקירור שלי, והתלבטתי האם להשתמש בצבע הזה, שבינתיים השתמשתי בו במקומות שלא מתחממים בכלל.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

שלום לכולם.

יש לי חבר לעבודה (מכונאי באגד),

והוא אמר לי ,על מנת שהצבע "ייתפס" טוב ,טוב בבלוק מנוע,

יש לחמם את המנוע לטמפרטורה הנורמלית (של נסיעה רגילה).

ומיד לרסס על מנוע חם את הצבע .

כך הצבע יישאר למשך זמן רב.

מניסיון שלו- המנוע של הגרר ניצבע כאשר המנוע היה חם,וכיום המנוע עובר שטיפות עם ג'רניק מדי זמן מה עם מים חמים מאוד ,והצבע לא יורד.

יש לציין כי זה צבע רגיל לחלוטין.

פורסם

אהלן בני ,מה נישמע. התמונות הם מלפני שנה . מאז הרכב נוסע טפו טפו בלי עין הרע מצוי ן, בלי שום בעיה. לגבי הספרי צבע המדובר, יש לי תמונה מהיום. הספרי טוב לעבודה חובבנית . היום אם הייתי צובע הייתי מחפש משהו יותר מקצועי שיישאר לאורך זמן בתנאים של נסיעה יום יומית.

rrrr1.jpg

HARLEY-DAVIDSON XLCH 1974 1000 SPORTSTER

KAWASAKI Z1000 1980

• תוכן חדש...