Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני שובר את הראש מזה כבר זמן והאמת גם מאוד מבולבל,

אני מחפש אותו משפחתי לי לאישתי ולתינוק בין 4 חודשים הסכום לקנייה הוא בערך 60,000 חשבתי על רנו מגאן אטו פורד פוקס

אשמח לקבל ייעוץ, וגם מה ההבדל בין רנו מגאן לרנו מגאן 2?

בתודה מראש

מני

פורסם
מה ההבדל בין רנו מגאן לרנו מגאן 2?

מגאן (עד 2003):

1110812434.jpg

מגאן 2 (מ 2004):

megan.jpg

במהלך השנים היו מתיחות פנים לא רציניים.

גם פוקוס וגם מגאן 2 (יותר מתאימה לתקציב) רכבים מרווחים, עם בגאז' גדול, רמת הבטיחות טובה מאוד.

לטעמי מגאן יותר נוחה וגם קצת יותר זריזה (יותר נכון, פחות כבדה) וטיפונת יותר חיסכונית (לא משמעותי).

לפוקוס מוניטין של רכב יותר אמין, אבל זה עניין של מזל וטיפול נכון (טיפול במקום הראשון).

הביטוחים לא יקרים לשני הרכבים,הטיפולים במוסכי רנו (מורשים יבואן ) יותר יקרים, אבל בתדירות של 30 אלף ק"מ.

שמירת ערך של פוקוס יותר טובה (אבל גם לא מדהימה), לכן היא גם קצת יותר יקרה לך לקניה מאותו השנתון.

אני אישית יותר אוהב את מגאן, בעיקר המושבים - מאוד נוחים.

אבל בשבילך - מה שתמצא במצב טוב עם תיעוד של הטיפולים, ללא תאונות וליקויים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היו לי את שני הרכבים. כיום אני עם המגן. הפוקוס (1600 אוטומטית) מאכזב, אוטו כבד ועצלן. לי אישית זה משבית את כל ההנאה מהרכב. הרנו מגן, זריז יותר, נוח יותר, בטיחותי יותר ותתפלא אין לי תלונות על אמינות. הרכב למרות שמתעללים בו מפגין אמינות.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

שלום,

כל אחת מהם היתה ברשותי 3 שנים (ליסינג). שתיהן מכוניות גדולות ומרווחות, בעלות תא מטען גדול. אם הייתי צריך לבחור מליסינג הייתי בוחר במגאן (יותר מפנקת, בטיחותית) אפע"פ שההבדלים לא גדולים. צריכת הדלק של המגאן חסכונית יותר.

לרכב פרטי כנראה הייתי הולך על הפוקוס מטעמי אמינות אפע"פ שלי אישית לא היו בעיות במגאן (לאחרים בחברה היו בעיות בעיקר חשמל).

מקווה שעזרתי

• תוכן חדש...