Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש יפה מאוד יש לי חולשה לMK1

ביקורת בונה,לטעמי לה היתה צריך לצבוע את הגנטים,וגם סמלים מאחורה על מכסה הבגז מיותרים לחלוטין,במיוחד האמצעי

פורסם

זו היתה בשבילי הגשמת חלום אמיתית, מאז שאני זוכר את עצמי אני מת לרכב קבריולט והשיא היה בגיל העשרה (שנות ה 80 העליזות מבחינתי) ואכן היום סוף סוף כאשר אני עוד כמה ימים בן 40 :-(

זה רמז? מתי בדיוק יש לך יום הולדת?

פורסם
תתחדש יפה מאוד יש לי חולשה לMK1

ביקורת בונה,לטעמי לה היתה צריך לצבוע את הגנטים,וגם סמלים מאחורה על מכסה הבגז מיותרים לחלוטין,במיוחד האמצעי

תודה על ההערות, באמצע זה לא סמל אלא פתיחת תא המטען, לחיצה על הסמל פותחת אותו, לדעתי במציאות זה נראה ממש טוב, אולי התמונה לא מחמיאה לרעיון אבל מסביב לסמל יש טבעת אלומיניום מבריקה וזה נראה ממש טוב:wink:

לגבי הגאנטים: אפשר להתווכח על זה:wink: אבל לדעתי הם הרבה יותר יפים מסט גאנטים בכסף מבריק שמורכב על כל רכב משפחתומטית "משודרגת".

זו היתה בשבילי הגשמת חלום אמיתית, מאז שאני זוכר את עצמי אני מת לרכב קבריולט והשיא היה בגיל העשרה (שנות ה 80 העליזות מבחינתי) ואכן היום סוף סוף כאשר אני עוד כמה ימים בן 40 :-(

זה רמז? מתי בדיוק יש לך יום הולדת?

הי לירוי, יום ההולדת שלי ביום רביעי ה 17 לפברואר, מה אתה קונה לי? :lol: :lol:

ל vw vento את הריפודים ואת כל הפנים עשיתי לבד, קניתי בד עיצבתי את הרעיון וחברת משפחה תופרת במקצועה תפרה לי את הריפודים, עיצבתי את הלוגו לרקמה ורקמתי בחנות ריקמה בת"א ואז הרכבתי הכל לאחר חידוש הספוג במושבים.

את דיפוני הדלתות גם חידשתי בעצמי ואת הידיות הפנימיות בדלתות בניתי דומה למקור אבל מעץ מהגוני (קריעת תחת) עם הרבה שכבות של לכה...

כרגע אני מכין קונסולה מרכזית ארוכה שתעבור בין המושבים הקדמיים שחבר עוזר לי בתפירת הסקאי לציפוי שלה.

כל המפסקים יוחלפו ללחצנים כחולים מוארים ויעברו לקונסולה ואז אני מתכנן להחליף את לוח השעונים ללוח בעיצוב שלי...

אני מקווה שהתוצאה תהיה כמו שאני מדמיין אותה :roll::wink:

תודה רבה לכל המחמיאים והמברכים :-)

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

נראה מעולה, אני בטחה שגם הנהיגה בו מדהימה.

תתחדש, ורק בדרכים טובות.

8)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יפיפיה,אין על גג פתוח,קלאסיקה מודרנית.:wink::wink:

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

המשך עלילות הגולף...

טוב אז בשבת לקחנו את הרכב לטיול קטן לחולון, חויה, כיף, תענוג, הילדה נהנית מהרוח וממזג האויר עד אשר עליתי בלית ברירה על כביש משובש שבו הרכב כמעט והתפרק.

בכל מקרה אחרי ההתפרקות הרכב התחיל לחתוך שוב ולקרטע וחששתי ששוב אני אצטרך גרר, בכל מקרה הצלחתי איך שהוא להגיע הביתה.

אתמול פירקתי את משאבת הדלק וקפצתי איתה למשה זר בפ"ת, בבדיקה התגלה שהמשאבה כמעט מתה ובמזל הצלחתי להגיע איתה הביתה.

בכל מקרה חיים שם יצא תותח, החליף לי למשאבה חדשה, הרכיב אותה על הבית הישן, חיווט אותה, עשה בדיקת לחץ ואישר שניתן להרכיב אותה חזרה.

כל זה ללא חיוב של שקל על העבודה רק עלות המשאבה:lol:

שוב אני מוצא את החבר'ה שם אנשים הגונים וישרים ואני מפרגן להם.

חזרתי קצת יותר מוקדם היום מהעבודה והרכבתי את המשאבה באוטו, הנעתי את הרכב והכל עובד כמו שעון...:wink: :wink:

לפני שפירקתי את המשאבה הוצאתי מהטנק בערך 10 ליטר דלק כי המיכל היה פול ולא רציתי שדלק יגלוש מפתח המשאבה.

בכל מקרה היום אחרי שהרכבתי את המשאבה פתחתי את מכסה מיכל הדלק כדי למלא את המיכל חזרה והופס, מכסה הדלק התפרק והנועל שלו נפל לתוך הטנק:evil: :evil:

נשארתי עם החלק החיצוני שלו ביד כמו אידיוט, כרגע אין לי מכסה למיכל והמיכל סגור עם ניילון ובד בלחץ.

אני חייב לציין שהמכסה חדש דנדש ואין כל סיבה שהוא יתפרק

נראה לי שאיזה כוח עליון לא מוכן שאני אגמור את האוטו הזה:brickwall::bigcry:

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

תהנה.

יפיפיה.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

רכב מדהים, איזו עבודה מטורפת !!!!

לדעתי הג'נטים מתאימים לצבע של הרכב.

זה מזכיר לי AUDI S3 שחורה שראיתי כמה פעמים, באותו צבע ואותם ג'נטים. מהמם !

אני מקנא..

תתחדש ותהנה !!

• תוכן חדש...