Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים בבוקר לפתע כבה לי הרכב הנעתי מחדש ולא יחסתי חשיבות גדולה מדי,היום התופעה חזרה תוך כדי החמרה רצינית כלומר לפתע הרכב נכבה כאילו מאבד מתח שחוזר מעצמו כך קרה לי 4-5 פעמים עד שלפתע לא פעל הסוויץ' כאילו מת לכמה רגעים וחזר לעבוד לאחר כמה נסיונות אציין שכאשר הרכב עובד הוא 100 אחוז,

מה יכולה להיות הבעיה??

המצבר תקין + המגעים אליו

פורסם

סליחה צודק!!!

הרכב הינו אלפא 156 V6 שנת 98,הרכב במצב מצויין ומטופל חוץ מהבעיה החדשה והחמורה הזו.

אני חושש שאולי קידוד המפתח המקורי נפגם אך נאמר לי שלא סביר הדבר,בקיצור תופעה מאד מוזרה וללא כל התרעה בכל פעם זה בא בבום,מידי כזה,וחוזר ומסתדר חזרה רק מחמיר מרגע לרגע ובמיוחד היום ובמהירות.

תודה מראש

פורסם

יש לקרוא את הכללים לכתיבה בפורום הטכני. קישור נמצא בחתימתי, בתחתית תגובתי זו.

תודה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

האימובילייזר המקורי בקונצרן פיאט (שכולל את אלפא רומאו) רק מונע הנעת הרכב ואח"כ הוא אינו יכול לדומם המנוע גם אם תהיה בו תקלה כלשהיא.

לפי תאורך, אני חושד בנתק חשמל רגעי שעלול להיות ממתג ההצתה עצמו, מחבר חשמלי אליו, חיבורים בתיבת הנתיכים הראשית, צמות חשמל ומחבריהן ועוד.

קשה מאוד לאתר תקלות רגעיות כשהן לא קיימות.

אני ממליץ לך לגשת אל מי שמכיר ומתמחה במכוניות אלפא רומאו ומערכותיהן.

בברכה - רפי לין

פורסם

הייתה לי בעיה דומה. גם אני חשדתי במגעים של המצבר אבל הם נראו לי תקינים לגמרי.

בכל זאת החלפתי את הסנדלים תוך חשיפה מחדש של החיווט - והבעיה נעלמה כלעומת שבאה ...

• תוכן חדש...