Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רכב מסוג דיההטסו שרייד ידני שנת 91 מנוע 1300.

לפני מספר ימים במהלך נסיעה המנוע התחמם והגיע למקסימום. מיד עצרתי במקום. העמדתי את האוטו בתחנת דלק ונסעתי במונית. לאחר התייעצות עם אנשי הפורום חזרתי לתחנה כדי לבדוק את האוטו. כבר לאחר נסיעה קצרה האוטו התחמם מאד. מבדיקה שערכתי ברדיאטור ראיתי שבצינור הכניסה המים פשוט רותחים וואילו צינור היציאה היה קר לחלוטין. כמו כן המנוע עצמו לא היה חם מאד והיה ניתן לגעת בו. הסקתי מכך שהרדיאטור סתום והמים לא עוברים בו. בנוסף המים בצינור הכניסה ביעבעו.

הזמנתי גרר למוסך ולהפתעתי המוסכניק אמר לי שהלך ראש המנוע!

הבעיה היא שאני פשוט לא סומך עליו... האם יש לי דרך לדעת אם אכן הלך הראש וצריך לשפץ? אני באמת אובד עצות בעניין הזה והייתי שמח אם מישהו ייתן לי עצה קטנה משום שמחר אני נוסע למוסך להתעמת איתו...

תודה

פורסם

שלום רב !

אכן יש לך עילה לא לסמןך על המוסך הזה, , שלא ביצע בדיקה ראשונית המתבקשת, כמו בדיקת חשד לתרמוסטט תפוס במצב סגור,ושכל טירון בפורום כבר למד ויודע, שהחשד לבעייתך הוא תרמוסטט תפוס במצב סגור, מה שלא מאפשר לצינור תחתון המחובר לתרמוסטט, להעביר מים חמים לרדיאטור, ומהרדיאטור שבו המים מתקררים, לחזור למנוע בחזרה, וחוזר חלילה, על ידי סחרור של משאבת המים היוצרת סירקולצייה.

כיצד אפשר לקבוע שראש מנוע הלך,יש לפרק ראש מנוע, לפני פירוק תרמוסטט ישן החלפתו החדש, וביצוע בדיקה במקום ובנסיעת מבחן, באם לא נגרם נזק.

האם נידלקה נורת אזהרה, האם נורת לחץ השמן דלקה, והאם המאורר פעל(סביר להניח שלא!).

בשלב ראשון חפש לך מוסך אחר אמין יותר, ציין את מקום מגורייך, ונפנה אותך למוסך כזה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...