Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי מערכת dvd של kenwood דגם xxv-05v זה לימיטד אדישן משו...הבנתי שזה מיוחד לסאונד ויש שם הרבה אפשריות וכאלה אבל זה לא העניין...אני ממש מתוסבך לגבי האקולייזר...זה מחולק ל4 ריבועים ובכל ריבוע יש דבר שנקרא Q ויש לי אפשרות לבחור בין 0.25 ל 2 ואני לא יודע בדיוק מה לעשות איתו חח...ויש 2 ריבועים באמצע שהם יל 315 hz והשני 1.25hz איך לכוון אותם ?...הריבוע האחרון זה של הטראבל והוא על 12.5 hz לשנות אותו? וכמה Q לשים אותו?...

מקווה שהבנתם אותי כי היה לי די קשה להסביר גם ככה.

דבר אחרון הוא לגבי הקרוס של הקומפוננט וה 9*6 שניהם של אינפיניטי כרגע הקומפוננט מכוון על 150 ו18db והאחוריים על 120hz ו18 db

פורסם

אם לך קשה להסביר,תחשוב כמו לנו קשה להבין.

אי אפשר לענות לך דרך המיקלדת לשאלה כזאת ,צריך לראות בעין על מה אתה מדבר.

וכיוון מערכת היא לפי שמיעה,לא לפי מה שיכתבו לך.

• תוכן חדש...