Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , אני מעלה תמונות של המגבר שלי , כרגע בלי השם שלו , או הדגם.

הייתי שמח אם תגידו באיזה רמה הרכיבים שלו , צורת העבודה וכ'ו.

אני אעלה את השם שלו לאחר מספר תגובות :-D.

תודה רבה, מוטי .

CIMG0831.jpg

CIMG0832.jpg

CIMG0833.jpg

CIMG0834.jpg

פורסם

אם אני אגיד לך שהוא יותר טוב מהמק-אודיו, אתה תרגיש טוב :-) ?

אני לא יודע להשוות למק-אודיו כי הם שונים מבחינת הייעוד אבל המגבר שבתמונה הוא מסדרה סבירה של JBL, זה לא מגבר "אולד-סקול" כמו ה-GTS או GTQ או סדרת M.

אתה התכוונת להשוואה של ואטים? המגבר בתמונה (אני לא זוכר דגם) מוצהר 35 ואט, אבל בסטנדרטים של היום הוא 50 ואט. למה אתה רוצה לחבר אותו?

-

פורסם

לא , סתם שאלתי כדי לקבל אינדיקציה קטנה , תודה על המידע .

אז "אולד סקול "הוא לא אה ?, לא נורא .

אתה רואה בו משהו מיוחד (כמובן לא איזה משהו מפציץ)או שמגבר סטנדרטי ?

הוא מוצהר על 35X4, אבל כמה אתה חושב שהוא באמת נותן ?

פורסם

אני הייתי קצת נזהר לפני שהייתי עונה על זה כי לJBL היתה סדרה שנקראה CADET והיא היתה סדרה גבוהה וטובה מאוד עד כמה שזכור לי.

המבנים של המגברים בסדרה הזו לפי שמועות בלבד דומה למגברי היי-אנד

במגבר הנוכחי שמוטי העלה רואים שיש סידור רכיבים מאוד יפה - רואים בבירור בהפרדה בין כל זוג של ערוצים

אבל הם כולם חולקים את אותו ספק כוח והלוח הוא לוח אחוד, כלומר מדובר במגבר טוב ולא יותר - לא מאמין שמדובר בסדרת הקאדט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי , חיכיתי לתגובה שלך :)

ביד 2 כנראה לא אוכל להשיג עליו הרבה ,אז כנראה שארד ממכירתו ואולי יגביר איתו בעתיד.

הלוואי שהוא היה מהסדרה שדיברת עלייה אדי .

תודה.

נ.ב - אדי , עם איזה מגברים אתה חושב שהוא עומד באותו תור ?

פורסם

אדי זו לא סדרת הקדט ולא קרוב לכך :wink:,

עד 1998 רובם המכריע של המגברים היה מיוצר בארה"ב, רשום במפורש בקטלוג של אותה שנה, שרק מגבר בודד מיוצר בסין (המגבר הזעיר בחבורה), כל הסדרות GTS GTQ GTH היו "made in usa" (אם מישהו ירצה לסרוק את הקטלוג, שייצור איתי קשר ואני אשאיל לו).

המגבר בתמונה הוא 35 ואט לערוץ (לפי החורים בפלטת הקירור),

אני לא זוכר דגם מדוייק אבל בטח שהוא מסדרת decade שיוצרה בסוף שנות ה-90, לאחר שהחברה העבירה את מרבית הייצור לסין.

-

פורסם

שאלה כזאת מביכה אבל מישהו אולי יכול להעלות את התמונה עם ציור של איפה פלטת הקירור לדוגמה, ואיך ניתן לדעת שהוא 35וואט לערוץ?

• תוכן חדש...