Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חניה כפולה לצד המדרכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא שאני מצדיק פגיעה ברכוש של מישהו אחר אבל במידה ותיקח לדוגמא דייר שכל לילה מגיע הביתה ואף פעם אין לו חנייה ורואה את הרכב החונה בכוונה שתופס 2 חניות על בסיס יום יומי אפשר להבין את העצבים.

מוגזם או לא, לזה אני כבר לא נכנס...

פורסם

אופק כמו שאמרתי מצוקת חניה אין שם, ואני לא תופס 2 חניות אלא פשוט לא חונה טמבון צמוד לטמבון כנהוג במדינה, אני בטוח שכל חבר פורום שאכפת לו קצת מהרכב שלו (כולנו?) נוהג כמוני.

פורסם

אם כול הכבוד יש הבדל בין לשמור טיפה מרחק לבין להיות כמו אלה שלוקחים מטר מקדימה ומאחורה ואז באמת תופסים 2 חניות.\

ד"א למה הפורום לא יוצא עליו בנוגע לחנייה כי לפי מה שהוא רושם הוא טופס חנייה בדיוק כמו כול "המשאיות" שיצאתם עליהם לפני שבוע.

פורסם

שמעתי בעצתכם והיום חניתי במרחק קטן מהרכבים לפני ואחורי. כשחזרתי לרכב גיליתי שהרכב מקדימה פשוט נדבק אלי אני מעריך שהיה כ 5 ס"מ בנינו.

במקרה לאחר כמה דקות בעלת הרכב שחנה מאחורי הגיעה והצלחתי לצאת.

עכשיו תגידו לי אתם, מה מוסר ההשכל מהסיפור?

פורסם

אני בעד לפנ'צר לנהגים כאלה את כל הצמיגים/לשרוט להם את הרכב/לשרוף/לשפוך חומצה וכו'.

לאנשים כאלה לא אכפת מאנשים אחרים ולא מכבדים אף אחד אחר.

כמה פעמים כבר יצא לי מקרה שאני רואה חניה וברגע האחרון אני קולט איזה טמבל שחסם רבע ממנה כי הוא חנה על 2 חניות.

אם מישהו פה חונה בצורה כזאת ואחרי זה מוצא איזו שריטה על הרכב שלא יתפלא, אני מאוד מעודד מעשים כאלה לאנשים כאלה!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

גם לי יש בעייה כזאת (רכב שתופס חניה וחצי).האם אפשר לפנות למוקד עירוני/משטרה ומה הדין?

בברכה netmag.

פורסם

תתקשר למוקד העירוני, מדובר בעבירה שניתן לתת עליה קנס.

בערים בהם החניה היא בתשלום, יש הקפדה יתרה יותר על אכיפה בענין זה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...