Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התופעה נקראת PISTON SLAP והיא מאוד מוחשית בהנעות קרות (הנעות בוקר בעיקר).

הנה לינק מ"גוגל" בנוגע ל PISTON SLAP במאזדה 3 מנוע 1.6

http://www.imazda.com/forums/showthread.php?t=13268

אתה יכול לנסות לבצע עוד חיפוש ב "גוגל" על "Mazda 3 Piston Slap".

(גם ביפאניות עם 60K ק"מ יכולות להיות תקלות).

איציק

עכשיו הסיפור הגיוני, למעט העובדה שמזמינים בוכנות מחו"ל לפני שפרקו את הישנות, הרי אמור להיות גריידים לבוכנות.

doric007 - ברר האם התיקון מבוצע בגלל מה שמסופר בקישור של איציק. מבחינת תיקון לא אמורה להיות בעיה מיוחדת למנוע לאחר מכן. כמובן שיש לבחון בקפידה את מצב הצילנדרים, מפני שבוכנה מתחילה לנקוש על דפנות הצילינדר ולא רק לזמן קצר בהתחממות המנוע, עלול להפתח שחיקה עליהן.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי,

גם לי יש מזדה 3 , עלתה על הכביש ב אוקטובר 2009 וכעת היא עם 38K ק"מ

כבר תקופה שהמנוע אכן דופק קצת בבוקר וגם לעוד חבר יש מזדה עם 90K ק"מ וגם אצלו המונע דופק על הבוקר

מדובר על דפיקות ב- 2 דקות הראשונות

לפי מה שאתם מתארים , זה נשמע כמו בעיה כוללת או ניתוח לא נכון של המוסך?!

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

פורסם

כמו שציינתי לגבי עלות,הרכב עדיין באחריות,וכרגע אני נוסע עליו עד שיגיעו הבוכנות להחלפה

ואם כבר אז שאלה נוספת, במהירת של כ100 קמ"ש אני שומע רעשי עמעום,לא רעש מנוע רגיל, יכול להיות שזה קשור?

פורסם

איזה מוסך נתן דיאגנוזה?

באיזה מכון נבדק הרכב?אני מניח שבמכון שבקשר עיסקי עם אלדן

כבר שמעתי על חברת ליסינג שעבדה עם מוסך ששם שמן מאיכות נמוכה וכ10 מזדה 3 שפכו מנוע

יכול להיות שמעבר לשמן איכותי במיוחד יפתור את הבעיה MOTOL V300, MOBIL 1

בכל מקרה עם אתה יכול לסגת מהעסקה תעשה זאת אוברול ברכב כל כך חדש יוריד מערכו

פורסם

הדיאגנוסיטיקה אובחנה ע"י מוסך מורשה של פורד מאזדה(מוסך סומך),

את הבדיקה לרכב ביצעתי בקומפיוטסט בא.ת. מזרחי של ראשן לציון.

פורסם

דווקא קומפיוטסט ראשון מזרח די מקצועי בדק לקונה שקנה ממני מיאטה 1993 דייק בבדיקה

למכון לא היה סיכוי לעלות על התקלה רעשים בגלל שהם קורים רק בבוקר שהמנוע קר ורק לכמה שניות דקות

אף אחד לא מחבב רכבים חדשים שמכונאי ישראלי התעסק איתם, אוברול מלא או חלקי זו התעסקות

דניאל אתה היתה קונה רכב אחרי שסיפרו לך שעבר החלפת בוכנות ואולי טלטלים שיש שם בחוץ כל כך הרבה מזדה 3?

נסה לבטל את העסקה,ינסו גם להמתיק לך את הגלולה ע"י הארכת שנות האחריות לשיקולך

תמשיך לעדכן

פורסם

אם בוצע תיקון עם חלפים מקוריים ובמוסך מורשה יבואן - קונה גם קונה. זה לא איזה מכת שלדה שתוקנה אצל פחח, בחסות חברת ביטוח שמאשרת תיקונים זולים במיוחד, זה תיקון באחריות יצרן, לא חוסכים פה.

פורסם

על איזה מנוע חדש מדובר בדיוק? הרכב נסע כבר 60K ק"מ ומקבל עכשיו בוכנות חדשות ונקיות. עכשיו הוא יהיה יותר טוב מאשר מקודם זה בטוח וללא רעשי נקישות.

פורסם

לגבי החזרה לאלדן, קראתי את החוזה ואני רשאי להחזיר את הרכב תוך 30 יום מיום העסקה בתנאי שעשיתי פחות מ2000 ק"מ ,

אבל הם דורשים שאני אשלם להם 500 ש"ח על כול יום שימוש.האוטו אצלי פחות מחודש נסעתי עליו פחות מ2000 ק"מ.

• תוכן חדש...