Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מודה שגם אני פחות אהבתי.

בכל מקרה, עושה רושם שאתה מבסוט , תהנה מהרכב.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה ממש לא הרבה אור ,אולי בתמונות זה ניראה ככה אבל במציאות האור אצלי נעים ולא מפריע בכלל.

אין מתג זה עובד אצלי עם הסוויץ.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

יצא יפה מאוד התאורה מתאימה לא חזקה מידי ולא חלשה.

אפשר לקבל הסבר על התהליך? גם אצלי בגולף 3 יש תא כזה גדול חשוך:-)

פורסם

אסף - רצית ביקורת רצינית, אז הנה אחת כזאת:

אני עוקב אחרי ה"פרוייקטים" שלך עוד מתקופת הפז'ו. הם תמיד התאפיינו בטוב טעם ולא היו צעקניים מדי, בדיוק במינון הנכון.

גם הפרוייקט הזה הוא לא צעקני מדי לטעמי, ואע"פ שזה נראה כמו המנורה שתחתיה מחממים את הפלאפל, אני אישית אהבתי.

בין היתר, גם זה שפירקת את כל אביזרי הדאווין מהאיביזה זמן קצר אחרי שקנית אותה מעיד על כיוון מחשבה חיובי.

אבל אז מגיעות תגובות בסגנון הזה:

תום אתה נישמע לי בחור ממורמר ביותר,לא אגזים ואוסיף גם קנאי!

כולם מתים עליהם!!

ומה נשאר לנו להסיק מזה? שאין לך תרבות דיבור? שאתה מוכן לשמוע רק ביקורת חיובית? שאתה מאמין באמת ובתמים שכל מי שלא "מפרגן" לך או סתם מביא עקיצה פה ושם עושה זאת מתוך קנאה?

צר לי לבשר לך, אבל אתה בסה"כ עוד בחור צעיר עם איביזה... אמנם עם ידיים טובות, אבל לא מעבר לזה. אתה לא מיוחד בשום אופן, ואף אחד פה לא חייב לך כלום. בפורום, אתה שווה בין שווים. אז נכון שאפשר היה להתנסח יותר בעדינות, ובכיף אפשר היה להימנע מהעקיצות הסרקאסטיות, אבל למה? הרי הסגנון המיוחד של כל אחד פה הוא מה שהופך את הפורום, כל פורום, למקום טוב כל כך ומהנה בשביל כל חבריו. האינטרקציה בין האנשים והסגנונות השונים שלהם היא חלק מהקסם. מוזר לי שאתה לא רואה את זה כך.

לסיכום, אני מציע שתיקח דוגמה מחבר הפורום Smi1ey, שקיבל לאחרונה שטיפה ה-ר-ב-ה יותר גרועה באחד הדיונים בפורום השכן ויצא מזה כמו גבר שבגברים. אני מקווה שיום אחד תשכיל גם אתה להתנהל באותה דרך ארץ שאתה מנסה להתוות לנו.

פורסם

קודם כל תודה לך על התגובה הבוגרת

אבל,

כמו שכבר אמרתי אין לי שום בעיה עם ביקורת כל עוד היא ניכתבת בצורה בוגרת ורצינית,ביקורת זה דבר שאתה אמור להבין בצורה ברורה כדי שיהיה לך אופן התייחסות מינימאלי אל ביקורת שקיבלת .

כאשר אנשים רושמים לך בקודים :"פופקורן המבוגר,בית בושת" לא רק שזה לא ביקורת זה עקיצות ציניות ממרומי על שבהחלט אפשר להיעלב מהן.

אני לא שונה מאף אחד ולא פחות מאף אחד[יש לי מישפחה וחברים בחוץ שמראים לי את זה,תודה לאל שאני לא צריך להישען על פורום כזה או אחר בישביל זה] ולכן לא אקבל תגובות בסיגנון של עקיצות ילדותיות שרחוקות מלהיות ביקורת,ביקשתי ביקורת ,לא ביקשתי פאנצ'ים.

שים לב שמי שנתן לי ביקורת רצינית אבל שלילית,בכלל לא ניפגעתי וגם ממנו ביקשתי תודה וזה היה בנימה של"תודה לכל מי שהגיב בצורה בוגרת ורצינית". שזה אומר שגם אם המשתמש לא אהב אבל העביר לי את הביקורת השלילית שלו בצורה בוגרת ,מבחינתי זה כשר ומקובל.

שים לב להבדלים בדקויות שעושים את הכל !

נ.ב:המשפט שהבאת בציטות האחרות שלך,שייך לחבר יקר שלי אופק מחוץ לפורום,כשאמרתי לו שכולם מתים עליהם[השטויות שלי] התכוונתי למעגל החברים המשותפים שלנו . יחי ההבדל הקטן.

סורי ,אין לך קייס.

נ.ב2:אתה יכול להיות יותר בוגר ומלומד ממני,אבל אני יודע דבר פשוט:דווקא בחור שעונה בצורה עוקצנית וצינית,זה בחור שחושב שהוא מעל כולם ושווה מכולם.ככה שאת הטענה שלך כלפי אני דוחה כי לא אני זה שמשתמש בתגובותי בכלים של ציניות ועקיצות כלפי משתמשים.

ופה מבחינתי זה מסתכם,אם תרצה להמשיך אשמח שתעשה זאת בה"פ.היות ואני זה לא האישיו אלא הלדים.

בוקר טוב.

פורסם

אסף בוקר טוב.

אני די בטוח שאם נחטט במאגר ההודעות של הפורום,נמצא גם שאתה הגבת להודעות של אחרים בצורה צינית וילדותית מתישהוא ,ולא רק אחרים כלפיך,אני לא רואה בזה פגם ובטח לא סיבה להעלב,גם אני נוטה להגיב בפורום האוף טופיק די הרבה בצורה צינית ומשעשעת בלי שום כוונה לפגוע או להעליב ובטח ובטח לא מקנאה את מי שהתגובה כוונה אליו,לדעתי זה חלק בלתי נפרד מהחלק הזה של הפורום.

תלמד לקחת דברים יותר בקלילות,אם אתה באמת בחור צעיר כמו שנרשם כאן,זה יעזור לך בהמשך החיים .

שבוע טוב לכולם.

פורסם

יצא נחמד מאוד,מה שכן,אני אישית הייתי שם מעל המנורות פלסטיק שיפזר וירכך את התאורה,ככה זה יימנע את האפקט של "מכון ליווי\מנורת נקניקיות" וייתן אפקט יותר יוקרתי.

זו דעתי כמובן.

עידן

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תודה לכם על הביקורת והעיצות ,נילקח לתשומת ליבי.

ערב טוב.

פורסם

אסף, אם אתה רוצה לשדרג את התאורה למשהו יותר 'מלהיב' אז אני מציע לך לבנות

את המעגל שבניתי לפני כמה שנים שעושה שימוש ב-3 לדים מבוקרים מיקרובקר לשם קבלת כול צבעי הקשת המתחלפים בצורה אוטומטית.

ראה תמונות שצילמתי ברכב שלי לשם הדגמה (לא התקנתי את המעגל בסוף ברכב).

Car-1 (Custom).jpg

Car-2 (Custom).jpg

תאורה-8.jpg

תאורה-9.jpg

תאורה-10.jpg

סכימה חשמלית.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק תודה רבה,באמת ניראה מעולה [לא ממש הטעם שלי באיביזה,אבל עדין מרשים לטעמי]

המעגל על פניו לא מורכב יותר מדיי בסכימה,ובר ביצוע עבורי.

השאלה שלי היא היכן מיקמת את הלוח המבוקר הזה כך שיאיר בצורה כזו על הפנלים השונים ברכב וזאת מבלי שיהיה גלוי לעין?

פורסם

לא התקנתי את התאורה ברכב מכיוון שלא קיים מקום נוח להתקנה 'מוסתרת', לשם הדגמה הנחתי את המעגל על החלק העליון של המושב.

הצבעים במציאות הם הרבה יותר 'מלהיבים' ורכים מאשר בתמונות שצירפתי.

המעגל פשוט רק יש צורך בצורב רכיבי PIC.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה רבה מרק,על פניו רעיון נעים ויפה,יותר לכיוון ריהוט בייתי לטעמי מאשר ברכב.

את הסכימה של המעגל אני שומר אולי אשתמש בזה כתאורה למיזנון אצלי .

• תוכן חדש...