Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דעתי האישית בלבד:

ככלל, בפורום, מגברי אודיסון ידועים כמתאימים מאוד דווקא למותג הרץ. (יכול להיות שכן, יכול שלא..)

במקרה של ה SRX, הוא פשוט לא מוצלח לדעתי, היה לי ניסיון קצר עם המגבר על שני סוגי קומפוננטים שונים והמסקנה היא שהמגבר חלש ושהוא לא "דוחף" דרייברים כמו שהיית מצפה ממגבר באיכות ובמחיר שלו.

אסכם ואומר שלדעתי כל הסטים שהבאת בכותרת "קצת" גדולים עליו.

...CASKA for life

פורסם

ה-SRX הוא מגבר מאוד מוצלח

הוא איכותי יש לו כניסות היילבל וקרוס מצויין

אך עם זאת הוא מגבר חלש הוא מוצהר 65X4

כאשר נימדד ע"י CEA2006 נמצא כמוציא 60X4 בפועל

אם אתה מחפש קומפוננט DLS מתאים להגברה ע"י המגבר הנ"ל

הייתי ממליץ על הקומפוננט הנ"ל :

http://www.cheaper.co.il/Product.asp?ProID=564

סט איכותי מסידרת הרפרנס 80RMS סט מאוד נציל 94DB

פורסם

\

אני מחפש מגבר שיוכל ליסתדר אם אחת משלושת הסטים האלו אחרי שאני ירכוש את המגבר אני יוכל ללכת ולשמוע אותם עם ההגברה ולהחליט מה יותר ממתאים לי ולאוזן שלי זה לא חככמה לשמוע את הסטים האלו על הגברה טובה ולקנות הגברה זבל ובסוף אני לא ישמע המ שאני רוצה יש לי כיון לשלו סטטים ששממתעי עכשו מה שכן אני רוצה לקנות מגבר שיתאים להם בסביבות ה1500 טיפה לכאן או לכאן (פתוח ליד 2) ואז ללכת להרכיב את הרמקולים ולשמוע מה יותר יתאים להגברה שלי ולאוזן

תודה

פורסם

חוץ מזה יש הרבה,אבל גם התקציב שונה

LRX4.5K יסתדר עם כל הסטים האלו,

וד"א,פוקל,בזמנו המליצו על הגברה של אודיסון לסטים שלהם

גם סלסטרה FA 4 ערוצים יסתדר עם הקומפוננטים האלו

אם אתה מתכוון להגביר אקטיבית,אז SRX הוא לא חלש להגברה מסוג הזה

נכון,60-65 WRMS זה חלש בשביל הגברה של סט שלם עם הקרוס,אבל כשכל אלנט מקבל 65WRMS,לרוב האלמנטים זה מספיק

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

המחירים שלהם שונים לגמריי לעומת ה SRX שהצעתה,השאלה אם יש לך כיס מספיק עמוק בישבילם,סלסטרה חדש עולה מעל 2000 אם אני זוכר נכון,והאודיסון מיד שנייה גם כן 2000 וכיוון צפונה.

פורסם

אוקים המגברים הסופים הם

LRX-אם ימצא ביד 2 עד סוף השבוע ואם לא אז ירד מהפרק

סלסטרהFA-חדש

JL300.4- יד שניה

או הSRX-יד שניה להגברה אקטיבית

אני ישמח אם תוכלו לענות על זה

תודה לכולם

• תוכן חדש...