Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

לפני כשנה וחצי רכשנו פיאט פונטו אקטואל (ידנית) 2006 מחברת ליסינג. הייתי מאוד מרוצה מהרכב (בעיקר מצריכת הדלק). חשבתי שנזדקן ביחד, אך מסיבות שונות החלטנו לעבור לרכב דומה, אבל אוטומטי (לפרטים על המכירה, כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=305171)

אשמח לשמוע את דעתכם לגבי האפשרויות המועדפות עליכם. מבחינתי נראה שהאפשרות המובילה כרגע היא סיריון אחרי ליסינג, אבל אני שוקל לא להתעצל הפעם ולקנות רכב יד שניה מבעלים פרטי. הסכום שחשבתי להוציא הוא כ-50 אלף ש"ח.

תודה מראש!

נפרד לשלום מהפונטו הידנית 2006.

פרטים כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=305171

פורסם

סיריון מודל 2006 מליסינג שווה במחירון יד 2 קצת פחות מ60K ש"ח. זה אומר שבתקציב שלך נכנס רק הדור הקודם שהוא טוב פחות.

למה לא להמשיך לפונטו אוטומטית?

בתקציב שלך אפשר למצוא גרנדה-פונטו רובוטית (אם הגיר הרובוטי לא מפריע לך) או פונטו-ספייס מודל 2006 (ולהישאר עם הרבה עודף). אומרים שלא מחליפים סוס מנצח :lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שלום צביקה, תודה רבה על התגובה.

שמעתי דעות שונות לגבי הפונטו האוטומטית (רציפה/רובוטית), ואני פחות שלם עם זה. בין היתר, כיוון שאני גר בירושלים וצריך לעשות את העליות לעיר - הידנית הסתדרה עם זה, אך אני חושש שהאוטומטית כבר תתקשה... עוד דבר שביאס אותי מאוד בפונטו זה ירידת הערך המהירה שלה (קניתי ב-50K, ותוך כשנה וחצי צנחה לכ- 35K).

הייתרון של הסיריון לקונים עצלנים כמוני, זה שהיא נמצאת בכמויות גדולות בחברות ליסינג. מאידך, פונטו אוטומטית יותר קשה למצוא, ולכן כדאי לחפש מוכרים פרטיים...

נפרד לשלום מהפונטו הידנית 2006.

פרטים כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=305171

פורסם

אני הייתי מקשיב לעצתו של צביקה בעניין ה"סוס המנצח"

לדעתי הפונטו - אם הספייס ובטח הגרנדה, יהיו קנייה עדיפה על הסיריון דור קודם (ולדעתי- גם הנוכחי).

20% ירידה בשנה לרכב עם עבר ליסינג זה בהחלט ממוצע ולא רק לפונטו. הייתי מנסה לחפש את דגם הdynamic בעל ה80 כ"ס ואפשרות ל7 הילוכים כאשר אתה מעביר לידני, הוא יעלה יפה מאוד את העליות בירושלים ואפילו טוב יותר מהדגם הנוכחי שלך.

נסה לחפש מפרטי ודע לך שדווקא הביקוש לדגם הזה הוא יחסית (מסקר לא מחקרי-מדעי), גבוה. כך שגם למכור לא תהייה לך בעיה וירידת הערך היא בוודאות נמוכה יותר.

אתה מוזמן להיכנס לאתר מועדון פיאט ולקרוא יותר על הדגמים השונים,הגירים, ובעיקר על הדגם הנ"ל, אני בטוח שתיווכח שזו קנייה מאוד משתלמת בכסף הזה,

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

אתה חושב שתוכל למצוא סיריון דור קודם בחברות הליסינג? קשה לי להאמין. השיווק של הרכב הזה הפסיק ב2005 וחברות הליסינג כמעט לא מחזיקות רכבים יותר מ-3 שנים. סיריון דור קודם ממודל 2006 אולי עוד תצליח למצוא פה ושם, אבל שוב כנראה שהיא מעל התקציב שלך.

למה לא פנדה? למה כן פנדה? :-)

אם אתה חושש מהמנוע הקטן של הפונטו, אז דע שאותו המנוע מותקן גם בפנדה. נוסף על כך, לפנדה אין גיר אוטומטי "אמיתי" אלא גיר רובוטי ומעט פנדות ידניות מסתובבות בכבישים. אבל אם כבר פנדה, יש גרסאת 4X4 שנמכרה במספרים קטנים שאותי, באופן אישי, מאוד מגניבה. אם רק הייתי מצליח למצוא אחת טובה למכירה בזמן :twisted:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...