Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול להיות שהאלטו עושה 262 ק"מ בתדלוק של 100 ש"ח ? האוטו היה מתודלק לגמרי, אפסנו , ונסענו ואז יצא לנו קצת פחות משש עשרה ליטר , אני שואל כי הרוב היה דווקא בתוך העיר

• תגובות 869
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יותר מ16 קילומטר לליטר זה מכובד בהחלט.

הסכום לא רלוונטי כאן, הליטרים כן.

אוטו/ידני

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

יאללה כפיר,באמת הגיע התור שלך!

אני קיבלתי את שלי שלשום,מבסוט עד הגג...

היום כבר דאגתי להחליף את הרמקולים-בדיחה שהיו באוטו לקומפוננט של DLS. שווה ביותר!

פורסם

הספקת לנסוע מספיק ? אתה יכול לבדוק אם זה מצב רגיל שהרכב מגיע ל260 קילומטר בחמש עשרה וחצי ליטרמ ?

פורסם

באופן אישי, אם הייתי לוקח אלטו, הייתי קונה בת 6-8 חודשים עם כ-10,000 ק"מ ומשלם 10,000 ש"ח פחות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מחירון של אלטו ידנית בת 6 חודשים הוא 54500, 5000 פחות מחדשה מהניילונים.

והאמת היא שקשה לי להאמין שאחרי המתנה של חצי שנה אנשים יוותרו עליה כל כך בקלות 8)

פורסם

לפני כשבועיים (או שלושה), התפרסמה אלטו אוטומטית למכירה עם פחות מ-10K ק"מ וכחצי שנה על הכביש- המחיר המבוקש היה 9,000 ש"ח פחות מהמחירון של חדש. כאן כבר שולמה אגרת רישוי ואם זיכרוני לא מטעני, גם היתה איזו תוספת קטנה באיבזור.

אפשר להניח שאחרי מו"מ קצר, המחיר היה מתכווץ עוד קצת.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
תסתכל בייעוץ רכב , אנשים רוצים לקנות אוטו בן 7 וחצי שנים באותו מחיר , ולא מבינים שהם זורקים כסף סתם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=324377

אתה צודק,

זה או שאתה קונה אוטו , או שאתה קונה אלטו.

אני לא רוצה לבאס או משהו, אבל אני שותק כבר כמה מאות תגובות :

קניתם קניה כלכלית בה ביצעתם ויתור גדול על מנת לקרוע ניילונים, אבל כמה אפשר עם השכנוע העצמי הזה? כבר מעל 500 תגובות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
יאללה כפיר,באמת הגיע התור שלך!

אני קיבלתי את שלי שלשום,מבסוט עד הגג...

היום כבר דאגתי להחליף את הרמקולים-בדיחה שהיו באוטו לקומפוננט של DLS. שווה ביותר!

לאיזה סוג החלפת? כמה עלה?

כפיר הג'ינג'י

פורסם

זוג של 6.5 בדלתות וטוויטרים בדשבורד (+קרוס).

שומעים מעולה!

אייל,על איזה שיכנוע עצמי אתה מדבר? אלטו זה רכב מצויין,שעונה לדרישות של אנשים שלא מחפשים יוקרה של מרצדס.

מה הבעיה פה בדיוק? יש אנשיפ שהאיבזור של האלטו מספיק להם,כמוני. ויש אנשים שלא,כמוך.

פורסם

הבעיה שלי היא הודעות כמו זו שציטטתי שמנסות להצדיק את הרכב הזה כקניה האולטימטיבית לכל אחד.

רכב מצויין?

תגיד רכב בסיסי שעושה את העבודה בצורה נייטרלית, ניחא.

מה מצויין בו? כח מנוע? התנהגות ואחיזת כביש? בטיחות ? (רכב עם 3 כוכבי ריסוק בשנת 2010 ,נו באמת), איבזור? נוחות ?

הוא הרי נופל בכל מה שציינתי ואף יותר.

הדברים היחיד שמצויינים בו קשורים אך ורק לכיס : צריכת דלק, מחיר כחדש ואולי גודל.

צריך לדעת להפריד בין מצויינות של רכב כרכב לבין מצויינות של רכב בכל מה שקשור ללשמור כמה שיותר שקלים בכיסים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...