Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר התחממות המנוע אין עשן .האם זה בעיה של שריפת מים? או שמן?יש לציין שהמנוע לא מתחמם ולא מזייף. אבל חסר מים .

פורסם

מה זה חסר מים? מתי בדקת פעם אחרונה? מתי מילאת פעם אחרונה?

עשן לבן בבוקר זה הגיוני,זה למעשה לא עשן אלא אדים שהצטברו במהלך הלילה,האם שהאוטו מתחמם קצת זה מפסיק?

פורסם

עשן לבן בבוקר זה הגיוני,זה למעשה לא עשן אלא אדים שהצטברו במהלך הלילה,האם שהאוטו מתחמם קצת זה מפסיק?

עשן ואדים כמו מסוך של טנק וזה מפסיק לאחר שהנוע מתחמם יכו להיות שזה שמן או חדירת מים?

פורסם

עשן לבן בבוקר זה הגיוני,זה למעשה לא עשן אלא אדים שהצטברו במהלך הלילה,האם שהאוטו מתחמם קצת זה מפסיק?[/quotלאחר נסיעה ארוכה כשהנוע מתחמם אין עשן לבן, אלא רק בהנעות הראשונות כשהמנוע קר בבוקר, או בימים קרים בהנעה .

• ספונסר פורום
פורסם

כמה שמן המנוע צורך ,כמה קמ יש לו ?

אם אתה מוסיף שמן לעיתים קרובות אז העשן הזה הוא כנראה

שמן שדולף דרך גומיות השסתומים בלילה ונשרף עם ההנעה הראשונה בבוקר .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
כמה שמן המנוע צורך ,כמה קמ יש לו ?

אם אתה מוסיף שמן לעיתים קרובות אז העשן הזה הוא כנראה

שמן שדולף דרך גומיות השסתומים בלילה ונשרף עם ההנעה הראשונה בבוקר .

כן אתה צודק אבל במוסך מאזדה הוסבר שגם זה סימן לרינגים משופשפים ולמרות שהוסבר למוסך שרק בהנעות ראשונות ולאחר התחממות העשן נעלם ובטורים גבוהים לא יוצא כלל עשן לבן.האם לדעת המומחה יעזור בהחלפת גומיות למובלי שסתומים שזה נשמע לי הגיוני האם מנסיונך האישי בהתמחות במאזדה כפי שציינתי את סוג הרכב הבעייה תסתדר לאחר החלפת הגומיות?
  • ספונסר פורום
פורסם

אני לא מומחה למזדה אבל התאור שלך מכוון בברור על בעיה

בגומיות השסתומים ,אבל כמובן שמומחים עם ניסיון ברכב הספציפי הזה

יכולים להעריך למשל אם תיקון כזה מצליח ובכמה הוא יכול להוריד את

תופעת העשן וצריכת השמן .

לדעתי אם אתה מתעקש ותמצא מוסך שיסכים לבצע לך החלפת גומיות שסתומים

בלבד אני בטוח שהבעיה שאתה מתאר תפחת במידה רבה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
אני לא מומחה למזדה אבל התאור שלך מכוון בברור על בעיה

בגומיות השסתומים ,אבל כמובן שמומחים עם ניסיון ברכב הספציפי הזה

יכולים להעריך למשל אם תיקון כזה מצליח ובכמה הוא יכול להוריד את

תופעת העשן וצריכת השמן .

לדעתי אם אתה מתעקש ותמצא מוסך שיסכים לבצע לך החלפת גומיות שסתומים

בלבד אני בטוח שהבעיה שאתה מתאר תפחת במידה רבה .

גם אני חושב שזה גומיות שסתומים.

אין הרבה מוסכים שמסוגלים לעשות לדגם הזה גומיות שסתומים מכיוון שהשסתומים שם שקועים צריך כלי מיוחד או לפרק ראש מנוע.

בכל מקרה לא כדאי להמשיך לחיות עם זה כך זה יקצר לך את אורך החיים של הממיר הקטליטי.

פורסם

שלום.

מתוך נסיון רב בתחום.

יקרי הלך המנוע עקב שחיקת רינגים.

מתוך נסיון או לפתוח מנוע לבצע רינגים לגרים ושיפוץ ראש או החלפת מנוע.

זו מחלה ידועה ברכבים האלה

בצע חיפוש בנושא ותקבל הרבה תשובות והסברים.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

יצחק, בצע חיפוש ממש לא מזמן פתחתי אשכול על שיפוץ המנוע שבקרוב אני הולך לבצע.

העשן ברכבים הלו מתחיל בהערכה בכ 180-200Kק"מ מתחיל לצאת עשן בהתנעה, אך הכל תלוי בזמן הטיפולים ואיך התנהגו עם הרכב מבחינת נסיעות.

פורסם
יצחק, בצע חיפוש ממש לא מזמן פתחתי אשכול על שיפוץ המנוע שבקרוב אני הולך לבצע.

העשן ברכבים הלו מתחיל בהערכה בכ 180-200Kק"מ מתחיל לצאת עשן בהתנעה, אך הכל תלוי בזמן הטיפולים ואיך התנהגו עם הרכב מבחינת נסיעות.

יקיר ידידי .היום הייתי במוסך ולאחר בדיקת קומפרסיה ההפרשים של שני בוכנות ב30 אחוז נפילה. וקבע המוסכניק בוודאות הרינגים משופשפים קרי מנוע גמור. בלי לחשוב פעמיים אמרתי למוסכניק שיחליף מנוע עלות המנוע אחר מעמ 2500 שח פלוס עבודה 1000 שח ביחד 3500שח נשמע הגיוני וטוב מנוע מיבוא.ליקיר ידידי החלקים בחצי אוברול היא עלות כמעת יותר מליבא מנוע ולהחליפו.מה עוד שהחלפת הרינגים והליטוש וחצי האוברול שאתה מתכנן לעשות ,עלול לא להצליח כיוון שרק החלפת רינגים זה דבר זמני לכמה עשרות קילומטרים.ובכך תצטרך להחליף גם בוכנות וההשקעה תיהיה גדולה ולא כדאית .והדבר הנכון הזול יותר הוא מיובוא מנוע ולהחליפו.
פורסם
שלום.

מתוך נסיון רב בתחום.

יקרי הלך המנוע עקב שחיקת רינגים.

מתוך נסיון או לפתוח מנוע לבצע רינגים לגרים ושיפוץ ראש או החלפת מנוע.

זו מחלה ידועה ברכבים האלה

בצע חיפוש בנושא ותקבל הרבה תשובות והסברים.

בברכה בני ל.

בני צדקתה. ולך באמת נסיון רב הטבעות שחוקות והמנוע חלש לאחר בדיקת קומפרסיה אחוזי נפילת לחץ בהפרשים של 30 אחוז מעידות על שחיקה מסיבית של הטבעות והבוכנות .בלי לחשוב פעמיים נזכרתי בך ודניאל ובעל המוסך מאזדה שהרינגים שחוקים ולא נותר מידית לומר למוסכניק להחליף מנוע מיבוא .שזהו הדבר הנכון לעשותו ..אין טעם ולא שווה לשפץ .העלות והחשש שגם השיפוץ לא מבטיח שהבעייה לא תחזור... לא נותר אלא להודות לכם בההחלטה המהירה והנכונה שלי בחיזוק דעתכם המנוסה...
  • תוכן חדש...