Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הנזק הוא צינור שמן הגה קרוע,כל השמן נשפך כמובן קראנק שמן קיבל שקע מהמדרכה,2 משולשים התעקמו. הרכב הגיע על הבוקר למוסך בגרר,המשולשים כמובן הוחלפו בחדשים,אם אני לא טועה הם כללו גם תפוחים,צינור שמן הגה הוחלף והוא מילא כמובן שמן,עלות הכל 1100שח בלי מעמ.בסוף העבודה הוא הפנה אותי לכיוון פרונט,בדרכי לשם באמת ההגה משך ממש ימינה,כשהגעתי אמרו לי שהצירייה עקומה ויש לשלוח אותה לחרט ליישור,וגם שבולם אחד הלך ויש להחליפו,ובסוף כיוון פרונט,הוא רוצה על הכל 1000 שח.. מה דעתכם? המחירים סבירים? האם זה בסדר להחליף רק בולם אחד? במידה ותמליצו לי להחליף את שניהם,אפשר המלצה לבולמים טובים וכמה שיותר מומלצים לדגם שלי?

דעתכם חשובה לי אני ממש מודה לכם על העזרה והסבלנות

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

אפשר אבל לא מומלץ להחליף בולם אחד בתנאי שהוא זהה לחלוטין לשני והשני תקין לחלוטין. אולם היות וקשה להעריך מצב של בולם שיושב על האוטו תקופה ארוכה כדאי מאוד שתחליף את שני הצדדים.

אם הם משוכנעים שאפשר להחליף רק אחד, המחיר שנתנו לך על הכל סביר.

ן

פורסם
אז הנזק הוא צינור שמן הגה קרוע,כל השמן נשפך כמובן קראנק שמן קיבל שקע מהמדרכה,2 משולשים התעקמו. הרכב הגיע על הבוקר למוסך בגרר,המשולשים כמובן הוחלפו בחדשים,אם אני לא טועה הם כללו גם תפוחים,צינור שמן הגה הוחלף והוא מילא כמובן שמן,עלות הכל 1100שח בלי מעמ.בסוף העבודה הוא הפנה אותי לכיוון פרונט,בדרכי לשם באמת ההגה משך ממש ימינה,כשהגעתי אמרו לי שהצירייה עקומה ויש לשלוח אותה לחרט ליישור,וגם שבולם אחד הלך ויש להחליפו,ובסוף כיוון פרונט,הוא רוצה על הכל 1000 שח.. מה דעתכם? המחירים סבירים? האם זה בסדר להחליף רק בולם אחד? במידה ותמליצו לי להחליף את שניהם,אפשר המלצה לבולמים טובים וכמה שיותר מומלצים לדגם שלי?

דעתכם חשובה לי אני ממש מודה לכם על העזרה והסבלנות

חלקי מתלה (כולל בלמים, בולמים וצמיגים), לעולם יוחלפו בזוגות.

(למען הסר ספק: יוחלפו אך ורק בזוגות)

• תוכן חדש...