Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שתי שאלות

1-יש לי מסך תקרתי ברכב 13.5" שאני מדליק את הDVD רואים טוב הבעיה שאני מדליק תאוטו (***כלומר את האוטו. קשה להשתמש בשפה תקנית?***) אז התמונה מרצדת

מב עליי לעשות?

2-חיברתי מצלמת רוורס,הבעיה כל פעם שאני רוצה לנסוע רוורס אני צריך להעביר מהדבל דין למצב מצלמה ואז רואים,השאלה אם יש אופציה שברגע שאני שם רוורס הדבל דין ישר יעבור למצב מצלמה?

פורסם

לגבי המסך שמרצד תיבדוק את הכבל RCA אולי הוא עובר ליד מקור מתח וכתוצאה מכך הוא מקבל השראה

לגבי המצלמת רוורס אתה צריך לחבר אותה על החוטים של המנורת רוורס

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

חיברת גם עם כבל RCA חיצוני ישירות מהמסך לדאבל וזה מרצד.הבעיה רק שמדליקים תאוטו

המצלמה מחוברת לחוטים של מנורת רוורס השאלה שלי היא כזאת ברגע שאני שם רוורס המצלמה מקבלת מתח אבל כדיי שאני יראה תמונה אני צריך לעביר בדבאל דין למצב מצלמה ואני רוצה שזה יעשה באופן אוטומתי

פורסם

תנסה להחליף בחיבורים בדאבן דין

אם יש לך כניסה אחרת של וידאו תחבר אליה את המצלמת רוורס ואולי זה יפתור לך את הבעיה

וככה זה יעבור למצלמה באופן אוטומטי

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
תנסה להחליף בחיבורים בדאבן דין

אם יש לך כניסה אחרת של וידאו תחבר אליה את המצלמת רוורס ואולי זה יפתור לך את הבעיה

וככה זה יעבור למצלמה באופן אוטומטי

החלפתי ביציאה אחרת וזה עדיין מרצד,יש אולי מיצב מתח הוא פילטר שניתן לשים כדיי למנוע את התופעה?

פורסם
החלפתי ביציאה אחרת וזה עדיין מרצד,יש אולי מיצב מתח הוא פילטר שניתן לשים כדיי למנוע את התופעה?

??????????

• תוכן חדש...