Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

לאחר שנפרץ האטם ראש ברכב שלי.

פורק כול הסעפת פליטה ומכיוון שהממיר שלי היה דיי גמור, הוחלט להוריד אותו!

ברכב שלי יש דוד זרימה חופשית ופילטר פתוח+צנרת.

אשמח לדעת כמה כ"ס בערך יוסיף לי הורדת הממיר,עם יוסיף בכלל?

בברכה טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

באיזה מנוע מדובר? ה110 כ"ס?

אני מעריך [הערכה גסה] באיזור ה1כ"ס+- לא מאמין שיותר בעיקר ברכב ללא שבלול.

יש תמיד אופציה להרכיב ממיר ספורטיבי ולהנות מ2 העולמות.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

במצב הזה הייתי מחליף לממיר חלופי תקני בעלות של עד 800 שח,ומחזיר את פעולת הפליטה למצב תקין הקרוב ביותר ליום שהרכב יצא מהמפעל.

היות ואנחנו בפורום שיפורים ובשיפורים עסקינן [ולא בסטנדרט]

אופציה 1.לנסוע ללא ממיר,אני פחות ממליץ היות ולרכב כמו שלך זה באמת יותר חסרונות מאשר יתרונות[בשונה מרכב גודש].

אופציה 2,בהנחה ויש לך צנרת ספורטיבית [אגב מה הקוטר?] להרכיב ממיר ספורטיבי בעלות של כ1200 שח ולנסוע עם ולהרגיש בלי..

לגבי הכחולים,לשוטר במראית עין -הדוד יהיה יותר מושך לעין מאשר העדר ממיר.[מעטים יתכופפו אל מתחת לרכב]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

להוסיף הוא לא יוסיף תרגיש אולי תגובה יותר חדה בגז, מעבר לזה , יהיה לך רעש מחריד אוזניים ברמה קשה וגם תיצור עינין רב אצל "הכחולים"

צרפתי זה הכי אחי

פורסם

אצלי בברבו (שהיתה) גם חשבתי שאני יקבל עוד כמה סוסים בלי הממיר והדודים.

אבל קיבלתי הפוך הרכב היה רועש בצורה מחרידה ולא סוחב כאילו עברתי ל 1300 סמק.

הורכב ממיר חדש תחליפי ללא דודים רק סברינג בסוף והרכב הרגיש הרבה יותר בריא ומהיר אולי פסיכולוגית אבל לחיצות עם מכוניות ברמה של הברבו הרכב לא איכזב אף פעם אני מדבר על ברבו נוספים קולט למיניהם וגם הרבה הונדות שהושפלו.

רז...

פורסם

ערב טוב.

הממיר הוסר!

אחרי נסיעה קלה עם הרכב, מורגש שיפור בלחיצת דוושה תגובה הרבה יותר חדה.

הטורים עולים הרבה יותר מהר.

קצת יותר מרעיש.

לפי דעתי שווה את ההורדה.

שאלה נוספת בגלל הורדת הממיר(יש לי דוד זרימה חופשית) אין הרי כלום בדרך מהסעפת עד לסוף, העם זה יכול לצור בקפיירים(אש מהאגזוז)?

בברכה טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

בית הממיר נשאר רק הוצאתי את הבפנים.

כך כששוטרים יבדקו הם לא יראו בהבדל

פורסם
טסט אני יעבור כמו שרוב המדינה עוברת

ןמנ עם העובדה שאתה מרעיל את הסביבה כדי לחסוך כמה שקלים על ממיר ספורטיבי אן לחלופין על איזה כח סוס אחד יותר עלXT1400?

• תוכן חדש...