Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת עד 6 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני מעונין במערכת שאני יוכל לשבת בחוץ לפתוח פג'ש ולשמוע מוזיקה. אני צריך סאב לטראנסים פסיכודאלי שהיה סאב חזק מהרגיל ...

מוזיקה שאני שומע טראנסים פסיכודאלי מזרחית דיכאון .

אני רוצה רמקולים שלא צורבים כמובן יש לי סיוטים מחברים שפשות לא יודעים מזה מערכת .אני לא יודע עם זה נחוץ רמקולים מאחורה וגם קונפט איך שאומרים את זה בדלתות ביחד אם זה יהיה טוב יותר אז שיהיה גם וגם. אני צריך מגבר חזק עדיפות למונו ורגיל המונו משהו טוב שיגביר סאב כמו L7 . כל זה אם זה אפשרי בתקציב של 6 אפשר לחרוג אם זה ממש קריטי .. ראיתי אנשים שמתקינים קאבאל לסינון האיכות משהו לא הבנתי בידיוק מזה זה ולמה זה נחוץ אפשר מידע על זה קצת ? כל זה יותקן על פג'ו 306.

עד עכשיו רק חשבתי על סאב קיקר L7 אחד בינתיים .. אני לא יודע אם זה מתאים למוזיקה שלי. אני אוהב בומים וגם טיפה ניגרר .בקשר לרדיו דיסק אני בינתים לא מכניס אותו בתקציב ככה שהכל בישביל מגברים סאב רמקולים וכול'. גם על תכניסו תהתקנה לתקציב . תודה רבה אשמח מאוד אם תעזרו לי קצת תתנו המלצות טובות כמובן כי בסופו של דבר אני לוקח תהמלצות שלכם חח

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא הייתי לוקח L7 לטראנסים.

ואם תרצה לפתוח בגאז' בלי להשאיר את המנוע עובד תצטרך איזה מצבר טוב (פריקה עמוקה) גם זה עד גבול מסויים.

פורסם
לא הייתי לוקח L7 לטראנסים.

ואם תרצה לפתוח בגאז' בלי להשאיר את המנוע עובד תצטרך איזה מצבר טוב (פריקה עמוקה) גם זה עד גבול מסויים.

אני לא הולך להשאיר תמוזיקה דולקת שעה ובלי להדליק תרכב מידי פעם מקסימום אני יחליף מצבר .. מה עם המלצות למערכת ? L7 לא טוב לטראנסים למה ? וומה יכול להיות מפציץ וטוב לטראנסים משהו ברמה של L7?

פורסם

אפשר לבנות מערכת שתענה לתיאור הנ"ל ב-6000 שח כולל רדיודיסק {לא כולל התקנה}

שתשמע טוב, וגם עם עוצמה שתוכל לפתוח את הבגז' :

מגבר 4 ערוצים :

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=680839

מגבר מונובלוק

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=680837

קומפוננטים קידמי +אחורי :

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=577156

סאב :{תיבה תעלה עוד 200 שח}

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=473352

רדיודיסק :

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691638

פורסם

תישמע,יש לך ביד תקציב מאוד נחמד וחבל שתבזבז אותו סתם.אז לפניי זה קרא טיפה FAQ של הפורום,תשכיל,תלמד,הכי חשוב לא למהר לקנות מערכת לפניי שלא יודעים לאיזה כיוון ללכת.

הבנתי שאתה עוד לא יודע מה זה קומפוננטים,לכן כדאי מאוד שתתחיל בבסיס של להבין מהו כל רכיב ורק לאחר מכן תתחיל בקנייה,ברגע שאתה לא מבין אנשים דוחפים לך מוצרים ועושים כסף על הגב שלך-וחבל.

פורסם

שאלה מאוד מאוד חשובה. אתה פתוח ליד 2? עם כן אפשר להביא לך באמת משהו ברמה לפי דעתי..

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם
שאלה מאוד מאוד חשובה. אתה פתוח ליד 2? עם כן אפשר להביא לך באמת משהו ברמה לפי דעתי..

אני פתוח ליד שניה ואני גם יכול להזמין דברים מאיביי עם זה עוזר

אם אפשר לדעת למה קיקר L7 לא מתאים לי אני מאוד אשמח

מה AUDIO KING הציע נישמע די טוב אפשר אולי להחליף שם תמגברים ? משהו יותר טוב אני מעונין שהמגבר יגביר בלי להיתאמץ ..

הבנתי שאם אני יקנה יד שניה אפשר להמליץ על דברים טובים יותר אז נלך על זה מקסימום רק סאב אני יקנה חדש כי סאב הבנתי שיד שניה לא כל כך טוב ..תקנו אותי עם אני תועה

לshay106460

אני בהרך די מבין במערכות אחרי הכל אני בונה קופסאות לסאבים בעצמי חח יש אחת שכבר בניתי ..

ואני מאוד שמח להעזר בכם ולא לבד

האיתי רוצה לבוא למפגש מוזיקה לישמוע קצת לא יצה לי ח

פורסם
שני סאבים של רוקפורד מדגם P3 יעלו פחות מ L7 ויעשו יותר רעש..

תבוא אלי לאוטו במפגש הקרוב :evil:

L7 הוא לא סאב מספיק מהיר בשביל טראנסים ככה שהוא יעשה לך הרבה באסים אבל לא טוב במיוחד. אם היית כותב שאתה רוצה למוסיקה שחורה אז הוא סבבה.

פורסם

אני הייתי הולך באמת על מה שעידן אומר..

P3X2 כמו שכתוב לו בחתימה אני חושב שיעשו את העבודה כמו שצריך..

אני לא הכי מבין בכל השטויות האלה.. אבל הייתי הולך במקום ה JBL על רוקפורד T4004..

והייתי הולך על מונו בלוק כזה נראלי של הייפוניקס אני חושב שהוא יגביר לך את הסאבים כמו שצריך והם לא יקרים מאוד.

אגב כל מה שדיברתי עכשיו זה חדש.. אם אתה הולך על יד שניה זה כבר סיפור אחר..

אבל איך אומרים.. אני זה אני..(לגבי ההצעות שהצעתי לך)

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

סאנדאון 1200 והאבוק?

לא יקר מידי בתקציב הזה?

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם
תבוא אלי לאוטו במפגש הקרוב :evil:

L7 הוא לא סאב מספיק מהיר בשביל טראנסים ככה שהוא יעשה לך הרבה באסים אבל לא טוב במיוחד. אם היית כותב שאתה רוצה למוסיקה שחורה אז הוא סבבה.

אני יבוא בשמחה רבה .. חוץ מהסאב שהמלצתה לי אני יבדוק איך הוא נישמע הסאב הזה ניראה טוב 2 כאלה יעלו לי 1400 שקל וצריך מגבר להגביר אותו מונו נכון ? וקאבאל גם נחוץ? וקופסה

מישהו פו אמר סאנדאון 1200D + האבוק 12\15 זה יתאים ?

אפשר לרדת בתקציב על סאנדאון 1200D + האבוק 12\15 יעשה עבודה ירעיד לך ללא ספק ..

אתה יכול לתת קישור ולא כל כך הבנתי מזה סאנדאון 1200D + האבוק 12\15 זה 2 מגברים ? עם תיתן לי קישור אני יראה במה מדובר

ומזה לHU

פורסם

HU = רדיו דיסק..

סאנדאון 1200 זה מונו בלוק שנותן 1200 rms ב 1 אוהם(התנגדות)... תקנו אותי אם אני טועה..8)

האבוק זה סאב של 1250 rms.. אני חושב שאם אתה מביא את האבוק 15' + המונו אתה לא תצטער על זה לעולם!!!

• תוכן חדש...