Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לעבור לאקטיבית:roll:

התקציב הוא 700 שקל, פתוח כמובן ליד שניה (אפילו עדיף, יותר תמורה לכסף)

מחפש שיתן צליל נעים.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אלון,

לפי דעתי כדאי לך לרכוש מונובלוק במקום מגבר שני ערוצים , ככה שהסט שלך ישב על אותו אופי הגברה.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

מצטרף להמלצה, מונו לסאב או מגבר 2 ערוצים חזק בגישור, כי יש לך סאב 4 אוהם

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

הסאב מקבל 500RMS כרגע, מסוגל לספוג 600RMS וכרגע המנכתי אותו כי הוא פשוט חזק לי מידי, אני חושב שזה מספיק לו וזה בידיוק למה אני חושב על 2 ערוצים לטוויטרים (150RMS לטוויטרים מהזאפקו יהיה אוברקיל עצבני:twisted:)

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

ומה נגיד על הזד אודיו של אדי , הטוויטרים אצלו מקבלים 185W מקלאס D !

בקלריון יש לך שליטה כל אלמנט בנפרד , תוכל להנמיך את הגיין שלהם במכשיר אין שום בעיה לתת להם כזה הספק.

לדעתי זה האופציה העדיפה.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם
אלון,

לפי דעתי כדאי לך לרכוש מונובלוק במקום מגבר שני ערוצים , ככה שהסט שלך ישב על אותו אופי הגברה.

אותו אופי של הגברה ? לא חושב שהגזמת ??? להגביר טוויטר של היי אנרג'י עם מגבר אנרייטד של 150 RMS ?? (שהוא גם צרכן חשמל לא קטן בהשוואה ללוויתן של אדי) תהיה רציני..

אל תשכח שלאדי יש מגבר 6 ערוצים והוא בחר להגביר את הטוויטרים עליו כי האפשרות קיימת, הוא בטח ובטח לא היה רוכש במיוחד מגבר של 150W RMS להגברה של הטוויטרים. ועם הבחור מרוצה מהעוצמה של הסאב אני לא מוצא טעם במונובלוק.

חבל על המונו המיותר. מגבר חלש וסביר לטוויטרים יעשה את העבודה מצויין. יש איזה רוקפורד 100.2 נחמד באתר יד 2 --> רכב --> אביזרים.

...CASKA for life

פורסם

לא הגזמתי ולא נעליים אין שום בעיה לתת לו 150W, יש לך כפתור גיין במגבר ואופציה להנחתה ברדיו דיסק.

לא חסר אנשים בפורום שנותנים הספק דומים ואפילו גדולים יותר.

אבל שיעשה מה שנראה לו לנכון ושמתאים לתקציב שלו , אני אמרתי את דעתי.

פורסם

הזאפקו הזה ספציפית חזק מדי לטוויטרים והוא לא מוציא מהם צליל טוב, תסתכל ביד שניה יש מגבר 200.2 של זאפקו במחיר של 1000+-, בדיוק לטוויטרים

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

אם יש זאפקו שתי ערוצים למכירה ביד שתיים בתקציב שלך לך על זה.

פורסם

אני חושב שאני אשאיר את הפוניקס גולד שלי לטוויטרים+אופציה עתידית להוסיף מידים (3WAY).

פורסם

אם אתה מתעקש על מגבר לטוויטרים במקום מונובלוק ייעודי-

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=299392

הפיוניר הקטן הזה אמור להיות טוב.

יש עוד פיונירים ואלפיינים קטנים למכירה שיכולים להספיק.

ד"א, אם אתה כבר בתקציב כזה, לך על ג'נסיס ST60.

יש כאלה שנמכרים מתחת ל- 1000 ש"ח

פורסם

תומך בשגיא,עדיף מגבר 4 ערוצים שיעבוד אקטיבי על סט קדמי ומגבר נוסף עם ספק כח נפרד משלו שיעבוד על הסאב.לא משנה מה היא העוצמה של מגבר,בשביל זה קיים גיין.מה תגידו על אנשים שמגבירים עם DMX טויטרים,מטורפים גם כן?

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

זה שיש לך אנשים משוגעים בעולם זה ידוע

אני חושב שכרגע יש לי אופציה להביא מגבר חלש יותר לטוויטרים, מה גם שזה טירוף מוחלט לתת להם 150RMS אפשריים.

אם יש לך מגבר 6 ערוצים כגון הלוויתן זה מתקבל, אפילו מאוד מתקבל כי בעצם סגרת את כל הפינות לעבודה אקטיבית (אני מדבר על סאב+סט שני חלקים).

פורסם

יש גם נקמיצ'י PA2100 למכירה כיד שניה ולא יקר כ"כ, הוא יכול להגביר את הטוויטרים בצורה איכותית (הוא גם יכול להגביר סט שלם פאסיבי ולא נציל על שליש גיין בצורה איכותית :) אבל אוברקיל זה שם המשחק :) )

פורסם
תומך בשגיא,עדיף מגבר 4 ערוצים שיעבוד אקטיבי על סט קדמי ומגבר נוסף עם ספק כח נפרד משלו שיעבוד על הסאב.לא משנה מה היא העוצמה של מגבר,בשביל זה קיים גיין.מה תגידו על אנשים שמגבירים עם DMX טויטרים,מטורפים גם כן?

עזוב מה עדיף, יש משהו קיים ועם זה צריך לעבוד ולהשתדרג בהתאם, הזאפקו 4 ערוצים הזה לא מתאים לטוויטרים ולא משנה איך תסובב את זה. האופציה שלו היא או למכור אותו או להוסיף מגבר, אני אישית חושב שאין מה למכור מגבר כזה, עדיף להוסיף לו את האח הקטן שלו שהיה למכירה בפורום יד שניה.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תוכן חדש...