Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז החלטתי שבתקופה הקרובה שזה אומר חודש הבא אולי חודשיים(תלוי בתקציב שיגיע) אני מתחיל בשידרוג כולל של המערכת ברכב וכעט אני מתחיל לגבש לי כיוון לרכיבים,אז יותר מאשמח אם תוכלו להדריך אותי,אני ירשום כמה חברות ודגמים שאני חשבתי עליהם,אם יהיו לכם רעיונות נוספים שלא חשבתי עליהם הם יתקבלו בברכה (למרות שקשה לי להאמין שפספסתי לאחר בדיקה עמוקה של מוצרים שנותנים יחס טוב למחירם)מה גם שאשמח אם תשללו אופציות שרשמתי ככה אני ידע ממה לרדת לגמריי.

התקציב מחולק לכל רכיב בניפרד,אין צורך להיכנס לעניין ההתקנה והחיווט זה יטופל בניפרד,מוזיקה שאני שומע מתחלקת בערך כך:

40% מזרחית,40% שחורה והיפ-הופ,20% נוספים להאוסים טרנסים ומוזיקה של מסיבות וכדומה.רוק למשל אני לא שומע בכלל בכלל ואני מקווה שהנתון הזה ישפיע בבחירת הקומפוננט.(נתון חשוב נוסף-כרגע אני מחפש לקבל חוות דעת על מוצרים חדשים כלומר אני לא נוטה לכיוון של יד שנייה למרות שאולי אני כן יקנה,אך לבנתיים עד שיפלו מציאות אני מדבר על מוצרים חדשים)כרגע מה שאני מחפש זה:

HU-התקציב ל HU עומד בערך סביב ה-1000 ש"ח(לא מעוניין בפיונירים),מעוניין לשמוע צלילים איכותיים עם אפשרויות כיוון מגוונות,קצת פחות חשוב לי תצוגה,מכשיר עם 3 יציאות RCA,עדיפות ל USB בגלל הנוחות,חשבתי על כמה מועמדים:

ALPINE-הבעיה שאני לא מאמין שיש דגמים סבירים שלהם של 1000 ש"ח אני חושב שהם מתחילים ב1500-2000 לרדיו דיסק חדש ונורמלי,לכן אם תגידו לי שאני צודק אני ירד מאלפיין.

CLARION-חשבתי על ה785,אני לא יודע עד כמה אני ינצל אותו כי אני לא מתכוון לעבוד איתו אקטיבית אבל כמו שהזכרתי אני מחפש קצת יותר איכות מהפיונירים,ודיי אהבתי את כל האופציות של המכשיר (וגם את המראה שלו אני חייב להתוודות).

אני ינצל את ההזדמנות לשאול אותכם מה ההבדלים בין הדגם 785 לבין 575/585,האם הם יספקו אותי,מה יש ב 785 שאין בהם?תמיד כדאי לחשוב על העתיד אז אם יש הבדל משמעותי אולי אני יקנה את ה 785.

ECLIPSE-טוב אני יודע כמה איכותית החברה הזאת, יצא לי לשמוע מערכת פשוטה עם רדיו דיסק כזה ואהבתי את הצלילים,אך למרות זאת אני לא מתמצא בכלל בדגמים שלהם,הבנתי שבתקציב שלי יש לי אפשרות לרכוש דגם משהו כמו ה CD3100/3200-אז אשמח לדעת את מחירו בערך,מה יש בו ומה אין,מה רמת האיכות שלו בהשוואה לקלריון שציינתי,בקיצור מה לקחת מבינהם (במידה ובאמת אין לי אפשרות לרכוש אלפיין ואין דגמים נוספים מוצלחים יותר לאקליפס במחיר הזה).

סאב-טוב פה אני חושב שאני דיי סגור על עצמי,שמעתי בתקציב הזה כמה סאבים והכי אהבתי את ה ES300 של הרץ,אני מאמין שאני יהנה מהסאב הזה הכי הרבה בתקציב שיש עבורי.

קומפוננטים-כאן יש דילמה,תקציב משהו כמו 900 שקל,אני ירשום ישירות את הדגמים שאני מתלבט בינהם:

Hertz Energy- ESK165 אני מאמין שרובכם יודעים על איזה אני מתכוון :-D יש גם דגם ESK165L מה ההבדלים בכלל?

Infinity Kappa-אם אני לא טועה,הדגם נמצא בקישור הבא(אולי הדגם הזה בצורה החדשה לא כל כך משנה כרגע):

http://www.infinitysystems.com/car/products/product_detail.aspx?prod=KAPPA60.9CS&cat=KAP&ser=KAP&Language=ENG&Country=US&Region=USA

Morel Dotech Ovation

SLX265 Rainbow-אשמח אם מישהו מכיר או התנסה איתם,אני לא מאמין שאוכל לשמוע אותם אבל חוות דעת לא תזיק.

מגברים:התקציב הוא סביב 1000 ש"ח,מחפש מגבר ארבעה ערוצים כמובן,מה שחשבתי עליו עד כה:

Infinity REF475A

JBL GTO1004

Phoenix Gold Octane R8.0:4

בנוסף קיימת אופצייה למגברים של רוקפורד שבדגמים שלהם אני לא מתמצא כל כך האמת,אז פתוח להצעות לגביי מגברים נוספים,מאק אודיו לא אופצייה מבחינתי.

אוקי אז סה"כ זה מה שחשבתי עליו עד כה,אשמח למעט עזרה ואם פיספסתי אופצייה מסויימת אשמח שתרשמו אותה,עניין הרדיו דיסק חשוב לי מאוד הסבר מפורט מה יתן לי כל מכשיר לעומת השני,ואם יש לי צורך בכל האפשרויות שלו,אמנם זה דיי מוזר להשקיע ב HU לרכיבים הנ"ל אבל מה לעשות שדווקא עליו אני לא מתפשר וחשוב לי שיהיה אפשר לשחק בו כל הזמן כמה שיותר,מה גם שאולי בעתיד יגיע איזה מונו קטן ואוכל לעבוד אקטיבית.והכי חשוב-תודה לכל העוזרים מראש!

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי על תתפשר על רדיו דיסק בינוני, תנסה למצוא רדיו דיסק שלפחות יש לו אפשרות של טיים קורקשיין אפילו בסיסי ביותר.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

matanel אני בהחלט מסכים איתך,רדיו דיסק לדעתי זה הבסיס למערכת טובה (כמובר שהתקנה טובה ורכיבים חשובים לא פחות)אבל מה שכן HU טוב יתן לי אפשרות לשידרוג בעתיד במידה וארצה לעבוד אקטיבית.

כרגע אני לא רואה שום HU של אלפיין במחיר שנע סביב 1000 שקל (חוץ מיד שנייה שאני לא מעוניין)

בנתיים רק בנוגע ל HU יש לי שתי אפשרויות עיקריות:

קלריון 785-נותן את התמורה הטובה ביותר למחירו מבין המכשירים של הקלריון במחיר הזה,אמת?

אקליפס CD3100-המון טוענים שהוא איכותי מהקלריון בצלילים ובאיכות השמע שלו,יש לו טיים קורקשן אבל לא ידוע לי בנוגע לעבודה עם 3WAY(אשמח לתשובה)מה גם שהוא מגיע ללא חיבור USB.מה דעתכם,האם הוא באמת איכותי יותר?לא ניראה לי שבמחיר הזה יש לאקליפס דגם טוב יותר שאוכל לקנות חדש.

יש עוד המון שאלות בנוגע לשאר המערכת,בנוגע לסאב אני סגור,קומפוננטים ומגבר פתוח להצעות, אשמח לקבל חוות דעת נוספות...שבת שלום לכולם.

פורסם

יצא לי לשמוע את הסדרה הגבוהה של Rainbow ( אצל מתנאל ), ומאוד אהבתי את הצליל.

את הקומפוננט שרשמת לא יצא לי לשמוע.

הדוטק הוא גם אפשרות טובה.

מבין המגברים הייתי הולך על ה- JBL.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

שי,

לא חכמה לשמוע HU שונים על סטאפים שונים אם חשוב לך ה USB אז אין הרבה מה לחשוב 785 הו מה שאתה מחפש

מה ש האקליפס חדש 3100 לא עולה 1000 אלה יותר

דרך אגב ESK זה לא ההי אנרג'י זה ה אנרג'י סט אחד מתחתיו HSK 130 / 165 זה ההי אנרג'י שהבדלים זה גודל הסט.

יקר יותר מהתקציב שהצבת הוא עולה בערך 1400 שקל אצל תומר שאתה לא אוהב =)

ה JBL יתן לך תמורה הכי גבוהה לכסף

למרות ש ה PG ש BIOS מוכר לא פחות טוב ממנו וגם עבד אצלו על היי אנרג'י ועשה זאת בצורה מדהימה. אתה גם חוסך כמה גרושים

מה גם שהסאב שרצית לקנות ממני הוא מוכר גם אותו.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

אהלן איגור לא שמעתי ממך מאז,אז כמה תיקונים קלים לדבריך ברשותך:

1.דבר ראשון עניין ה USB לא טרגי עבורי,מחפש איכות ואפשרויות כיוון נטו למרות שהתמכרתי לצורה של הקלריון והקטע שהוא משנה צבעים למרות שזה כבר נוטה לתצוגה ולא איכות,אשמח לפנות אלייך בהודעה פרטית ואגיד לך איזה הצעות קיבלתי לקלריון ואיזה לאקליפס (לא תאמין לי אבל לא אוכל לפרסם את היבואן שאיתו דיברתי).

2.לא זכור לי מעולם שאמרתי ש ESK זו סדרת ההי אנרג'י,ברור לי חד משמעית שזה סדרת האנרג'י ההתחלתית של הרץ.

3.אלון מכר את הES300 שלו כבר.

4.אחרי מיקרה לא נעים שהיה לי עם אלון שאין צורך לפירוט-שישמור את המגבר שלו לעצמו,מצאתי עסקה הרבה יותר טובה,המחירים שאני רושם פה הם תקציב,המחירים שאני קונה את הרכיבים זה כבר סיפור אחר,והמחיר שהוא דורש כמעט זהה למוצר חדש.

5.כרגע הקומפוננטים היחידים שנשארו בהתלבטות הם הריינבו והדוטק בלבד השאר לא רלוונטים,לא ניראה לי שאני הולך לקבל עליהם חוות דעת מנסיון של מישהו(על הריינבו) לכן הדוטק כבר כמעט דופק אצלי בדלת.

פורסם

קומפוננטים-כאן יש דילמה,תקציב משהו כמו 900 שקל,אני ירשום ישירות את הדגמים שאני מתלבט בינהם:

Hertz Energy- ESK165 אני מאמין שרובכם יודעים על איזה אני מתכוון :-D יש גם דגם ESK165L מה ההבדלים בכלל?

ESK זה לא ההי אנרג'י :)

לגבי הקלריון יש לו 7 BAND אקולייזר פרמטרי TIME CORRECTION

24 BIT

PRE OUT 6V לא יודע עד כמה הנתון הזה אמיתי - אפילו ב 9887 ה פרי אוט הוא 4V

USB AUX החסרון שלו לטעמי הוא שה RDS שזה זיהוי התחנות רדיו לא עובד כראוי

הוא מעט מסורבל

יש המון אופציות חבויות שאתה מגלה רק אחרי שאתה פותח / סוגר אופציות מסוימות

מרגיש מעט פלסטי.

הדוטק וריינבו הפכים שונים באופי סאונד חייב לשמוע את שתיהם לפני שאתה מחליט שתיהם מצויינים לטעמי.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

שוב,אני לא רואה איפה רשמתי הרץ היי אנרג'י,רשמתי HERTZ ENERGY,לא חשוב נעזוב את זה.

מה שהכי דחוף לי כרגע זה עניין ה HU שכנריאה אני מתכונן לקנות בשבוע הבא,נגיד במידה והאקליפס או הקלריון היו באותו מחיר בדיוק,מה הייתם לוקחים?מה היתרונות והחסרונות של כל מכשיר חוץ ממה שרשמתי?

אף אחד לא יודע כלום על הסט הזה של הריינבו?

דרך אגב,האם הסדרה החדשה של רוקפורד R PRIME מיוצרת בסין בניגוד ל PUNCH שמיוצר בארה"ב?איך המגבר R300-4 של רוקפורד בהשוואה ל GTO? יש לרוקפורד באותם מחירים בגברים מוצלחים יותר?

פורסם

דרך אגב,האם הסדרה החדשה של רוקפורד R PRIME מיוצרת בסין בניגוד ל PUNCH שמיוצר בארה"ב?איך המגבר R300-4 של רוקפורד בהשוואה ל GTO? יש לרוקפורד באותם מחירים בגברים מוצלחים יותר?

מחזק !!! אני גם מחפש מגבר במחיר הזה וחשוב לי גם איכות , איך הרוקפורד ששי ציין לעומת הגי בי אל gto והאינפטי ?

פורסם

אמממ אז מוטי אומר שהקלריון 785 עדיף על האקליפס CD3100,עוד מישהו חושב ככה?בואו נניח רגע ששניהם באותו מחיר,על מי הייתם הולכים?זה מאוד דחוף אני אולי נוסע לקנות את הרדיו דיסק השבוע ואני חייב תשובה חד משמעית,הבנתי שחוץ מזה לאקליפס אין USB שזה קצת פחות טרגי עבורי,הבעיה העיקרית שהוא לא תומך ב 3WAY והגברה אקטיבית ואני חושב שזה נחוץ לי לשדרוג עתידי אם אני יביא מגבר נוסף.חוץ מזה לא יודע מה יש לקלריון שאין באקליפס.

שאלה נוספת-יש לי מישהו שמוכר קלריון 785 במחיר חשוד מאוד חדש עם אחריות לשנה (כרגע המחיר לא רלוונטי)-מה אני צריך לבדוק כשאני ניגש אליו לראות את המכשיר,מה הסיכון,מה צריך לבדוק לעומק,נגיד והוא מוציא לי מכשיר תקין וחדש מהאריזה ללא שריטות וסימני התקנה,עם שלט וחוברות כמו שנותנים בחנות,מה עוד יש ביכולתי לברר,הבחור נישמע לי אמין והבנתי שהוא עוסק בתחום כמה שנים טובות.אם הוא יבצע את ההתקנה למשל והכל ילך חלק ואני יראה שהמכשיר באמת חדש,ויבדוק שהכל עובד ויציאות ה RCA שלו תקינות הייתם קונים ממישהו שלא כל כך מוכר?

פורסם

דעתי

יד 2 - אלפיין 9855!(אפשר למצוא ב 1100 שקל כמוני במצב טוב ועובד מצוין!)

מגבר - או אינפיניטי או JBL (יותר לכיוון האינפיניטי אני נמשך אליהם יותר לא יודע למה..)

קומפוננט - גם אני שמעתי אצל מתנאל ריינבו בסדרה יותר גבוהה מזאת שאתה מדבר עליה ונהנהתי עד השמיים מהצליל של ריינבו כמעת השפרצתי ניטים!:shock2: (אגב אני גם הולך על קומפוננט של ריינבו נראלי שווה בהחלט!)

סאב - גם אני הולך כנראה על הרץ..

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

• תוכן חדש...