Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על התגובה,מצטער לומר שלא ממש עוזר לי כי סה"כ ההחלטה היא על שני המכשירים הנ"ל אלא אם כן יש לאקליפס משהו יותר משכנע להציע במחיר הזה (הבנתי שלא).

ידוע לי שאלפיין אפשר לקחת מיד שנייה בתקציב הזה,ואני לא מעוניין.

אמרו לי כבר כמה פעמים שסטים מהסדרה הגבוהה יותר של ריינבו באמת נשמעים טוב,גם זה לא עוזר לי,אני מחפש אינדיקציה על הסדרה ההתחלתית שלהם.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מבין למה עדיין אין שום עזרה:cry:מחר אני על בטוח נוסע לבחון את הקלריון לעומת האקליפס ואני חייב עד הבוקר תשובה חד משמעית!אם יהיה קל יותר אז תניחו שיש לי תקציב של 4 אלף שקל למערכת לא כולל התקנה וחיווט,רק שמחר אני קונה את הרדיו דיסק למערכת אז אני חייב תשובה סופית ולא קיבלתי מספיק דעות.

פורסם

היי מוטי,כמו שהזכרתי מחר אני נוסע לבחון שני מכשירים: CLARION785 לעומת ECLIPSE CD3100 וכרגע הכי חשוב לי לדעת לאיזה כיוון לחתור,את השרשור הזה אני ימשיך עם שאלות נוספות בנוגע לשאר הרכיבים בזמן שזה יהיה רלוונטי,כרגע הרדיו דיסק על הפרק ואני חייב תשובה,אני מהבוקר יוצא מהבית ולא חוזר עד אחרי הקנייה של המכשיר וחייב תשובה!

פורסם

להרבה מחברי הפורום יש את הקליריון הנל,חלק במערכות איכותיות וכולם מרוצים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בסוף המכשיר של הקלריון לא נקנה כי לא יצא לי ללכת אליו עדיין,אז לבנתיים עוד דעות לא יזיקו,סאב כבר בחרתי,אז בואו נגיד שאני צריך מערכת ב 3 אלף שקל לא כולל סאב וללא התקנה וחיווט-המלצות? (גם רשמתי בערך על מה אני מתלבט אז אני מוכן לשמוע עוד רעיונות)בנוגע למגבר ורדיו דיסק פתוח ליד שנייה,קומפוננטים קצת פחות תלוי במצב שלהם,למי שיש סאב הרץ ES300 במצב טוב אפשר לפנות אליי בהודעה פרטית ובמחיר הגיוני!

פורסם

לדעתי אם אתה הולך לראות ולשמוע את שתי המכשירים הנ"ל, אז אין יותר טוב מזה שאתה תקבע בעצמך מה אתה מעדיף...

בנוגע לנתונים יבשים לא חסר ברשת, וגם בחיפוש אני מאמין שתוכל למצוא דעות והשגות בנוגע לשתי המכשירים...

פורסם

השליטה בקלריון (פאנלים זזים) לא הכי מוצלחת, אבל חוץ מזה הוא עולה בכל רמה על ה 3100.

אם שניהם באותו מחיר ובאותו מצב, לדעתי אין כאן בכלל שיקול של עדיפות, אלא אם המראה החיצוני הוא העיקר בישבילך.

מתחדשת*

פורסם

לשמוע אני לא יכול,אם בחרתי מכשיר מסויים הוא יתקין לי ברכב,אין לו תצוגה זה יבואן שעובד עם מחסן.

עפ"י נתונים יבשים הקלריון עדיף,נעזוב בצד את עניין הרדיו דיסק בנתיים עד שאלך אליו ואחליט במקום מה לקחת,מה בנוגע למגברים וקומפוננטים?

פורסם

עולם ומלואו.

צריך להיות לך לפחות כיוון של משהו ששמעת ואהבת, כי כל חברה נשמעת קצת שונה, וכל סט באותה חברה נשמע קצת שונה מסט אחר של החברה.

מתחדשת*

פורסם

Romek,למה לדעתך שיטת הפאנלים הזזים לא הכי מוצלחת? אני אישית נורא נורא אהבתי את האופציה הזאת.את הקלריון שמעתי בשני מערכות ואהבתי.

פורסם

כל הבניה בקלריון טעונה שיפור , החל מגוף המכשיר שהוא שעשוי מפלסטיק זול ולא עמיד במיוחד וכלה בתפעול לא ממש ידידותי.

אבל מבחינת סאונד ופיצ'רים הוא שווה כל אגורה .

הכוונה היא לקלריון 785 שנמכר במחיר של 1200 ש"ח לחדש.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

יש לי את ה 786, מבסוט ממנו, אבל לדעתי השיטה הרגילה של חוגת ווליום וכפתורים רגילים יותר נוחה.

אבל אם התנסת ואהבת, לך על זה ולא תתאכזב.

מתחדשת*

פורסם

האם עקב המקשים ה"זזים" האלו המכשיר הופך לפחות אמין? ידוע שככל שהמכשיר משוכלל יותר כך קל לו להתקלקל,השאלה אם בגלל שכל הזמן נוגעים בו ומזיזים את המקשים שלו הם נדפקים במשך שנה לכל היותר? זה הפחד הדיי גדול שלי כי אני מתכוון להחזיק אותו לשנתיים לפחות.

• תוכן חדש...