Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בזמן נסיעה מהירה ובכביש משובש אני שומע רעשים מהצד השמאלי אחורי של הרכב.. בכל פעם שאני עולה על חור/במפר אני שומע רעש של קפיץ שחוק..

מה יכולה להיות הבעיה? האם זה בולמי זעזועים? חוץ מהרעש אני לא מרגיש הבדל בנסיעה

האם זה מסוכן/לא כדאי לנסוע ברכב במצב כזה ומחייב תיקון מיידי?

מה עלות של תיקון כזה?

הרכב: אודי A3 2002

תודה

פורסם

הפורום נהיה מאד פופולרי בשנה האחרונה וכל הודעה עוברת דף אם לא מתייחסים אליה תוך כמה שעות...

בקיצור, זה נשמע כמו סתם רעש מהמתלים, תנסה לשבת במכונית כשהמנוע כבוי ושמישהו ינענע את המכונית בצד השמאלי האחורי ותראה אם אתה שומע את הרעש -

אם כן כנראה שזה באמת המיתלים ולא נראה לי רציני כ"כ אבל אני לא מומחה...

אם לא אז כנראה משהו בצירים ואז אולי זה יותר רציני

פורסם
למה לא עוזרים לי? :(

כותרת יותר טובה תמשוך את בעלי המקצוע ואלו שמכירים את המותג, להגיב לך בשרשור. הפעם תיקנתי לך.

פורסם
שלום,

בזמן נסיעה מהירה ובכביש משובש אני שומע רעשים מהצד השמאלי אחורי של הרכב.. בכל פעם שאני עולה על חור/במפר אני שומע רעש של קפיץ שחוק..

מה יכולה להיות הבעיה? האם זה בולמי זעזועים? חוץ מהרעש אני לא מרגיש הבדל בנסיעה

האם זה מסוכן/לא כדאי לנסוע ברכב במצב כזה ומחייב תיקון מיידי?

מה עלות של תיקון כזה?

הרכב: אודי A3 2002

תודה

רוב הסיכויים שזה מגיע ממיסב הגלגל שמאלי אחורי, רצוי לתקן לפני שיחריף, בקשר למחירים אני לא בטוח לגבי אאודי, אני יודע שבהונדה זה סביב ה400-500 ש"ח.

פורסם

הוא מתאר רעשי קפיצים של מיטה, זה בדיוק מה שהיה לי בשתי מקרים שונים, פעם בהונדה סיוויק ופעם ברנו, בשתיהם זה הסתדר אחרי החלפת מיסב גלגל, אני מדבר מנסיון ולא ממציא.

• ספונסר פורום
פורסם

הרעש הזה נגרם בדרך כלל מתותבי הבולמים האחוריים

בחלק התחתון ,צריך לאבחן אם אכן הרעש משם לפתוח את הבורג

ולמרוח מעט גריז מנקודת המגע של הגומי לסרן .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...