Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה החלטתי לחשוב לכיוון צנרת פתוחה באיביזה קופרה שלי.

דבר שמההתחלה הייתי נגד בגלל הנושא של המשטרה והטסט השנתי.

אני חושב שמצאתי את הפשרה פשוט להוסיף לצנרת ממיר ספורטיבי,מכמה בירורים שעשיתי חברת magnaflow תוכל לתת לי מענה.

הבנתי שבארץ מחיר הממיר הוא באיזור 1500 ש''ח,לכן פניתי לאיביי.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/MAGNAFLOW-HI-FLO-UNIV-SPUN-METAL-CONVERTER-2-75-59958_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem45f0035958QQitemZ300379494744QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

האם זה רק מתאם?כי הוא שונה מהממירים שמופיעים שם?

הצנרת שארכיב תהיה 2.75 וכל הממירים שם הם או 2.5 או 3 אינצ',

*השאלה אם ניתן לקנות 3 אינצ' ולהצר אותו על הצנרת?

*האם זה יפגע בביצועים באיזושהי דרך?

*האם אני יעבור טסט שנתי\בדיקת בוחן תנועה מבחינת המזהמים והרעש?(הדוד האחורי הוא סברינג יציאה עגולה).

*אשמח ללינק לממיר ספורטיבי 2.75 מחו''ל(איביי),או במחיר שפוי בארץ.

תודה לעוזרים.

פורסם

במקרה יש לי כזה באריזה חדשה בבית - 3 אינץ'. מדובר על ממיר מטאלי שאמור לעמוד בטמפרטורות יותר גבוהות.

הוא נראה קטן יחסית לעומר הממירים הרגילים אבל יש לו תקן אמריקי וזה אומר שאתה אמור לעבור טסט איתו.

זו אמורה להיות טכנולוגיה חדשה שלהם.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אני רואה שיש בלבול רב בנוגע לנושא של ממיר ספורטיבי .

הממיר בקישור ל-ebay הוא כלל לא ממיר ספורטיבי אלא ממיר בתקן מחמיר ( מקביל ל-יורו4 אירופאי ) כשהחומר בתוכו עשוי מתכת ולא קרמי כמו הממירים הרגילים .

נכון שהממיר הזה עומד בטמפ' גבוהות יותר , אך הייעוד שלו הוא כלל אינו ספורטיבי ולא משחרר את צוואר הבקבוק אלא להיפך , כיוון שהממיר ברמה גבוהה יותר מממיר סטנדרטי פשוט , צפיפות החומר בו היא גבוהה יותר ויחנוק יותר את הרכב .

אם תסתכל על הצורה בה בנוי הממיר , תוכל לראות שהחומר הפעיל בנוי כגוש חוסם בפנים והצנרת אינה צנרת פתוחה .

ממיר מדגם זה של מגנהפלו קיים אצלנו בקטרים 2.25" 2.5" 3" , אך שוב אני מזכיר זה איננו ממיר ספורטיבי .

ממיר ספורטיבי בהגדרה זה ממיר שהצנרת בו פתוחה לגמרי והחומר הפעיל בנוי מסביב לצינור , וכך מתאפשרת זרימה חופשית .

המחיר עבור הממיר שבקישור כולל הרכבה - 1000 ש"ח

המחיר עבור ממיר ספורטיבי כולל הרכבה - 1200 ש"ח ( המחיר ירד )

פורסם

שאני רואה איך בנוי הממיר של מגנה פלו, בקישור של אביפארטס.

הוא נראה חלול לחלוטין, לי זה נראה כאילו הגזים יוצאים בחופשיות כאילו אין ממיר.

לא יודע איך זה פגע לך בביצועים.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

• תוכן חדש...