Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו הסופר באס על 0

גיין על 35 אחוז בערך

מצב lpf

והסאב עדיין עושה לי רעשים ,, אם אני שם את הגין על 50 אחוז הוא מתחיל להשמיע לי כבר קולות מוזרים

שהגין על 35 אחוז יש רעש כאילו יש ברזים או פלסטיקים שנוגעים אחד בשני , הרמתי את הסאב באוויר ועדיין הרעש הזה ...

איך אני מעלה סרטון ?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תעלה ליו טיוב ותן לינק פה, מעבר לזה תריץ חיפוש על clipping

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

לפי הסרטון הסאב שלך נראה לי תקין (לפי הרעש לפחות).

תנסה כמו שאמר עידן לעבוד ללא גריל.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

מעניינת אותי השאלה, על כמה frequency כיוונת את הסאב?

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

תנסה להחליש אותו במגבר ותהפוך את החוטים שלו.

מה שב+ עכשיו תשים אותו במינוס ואת ה- תשים איפה שהיה ה+

בקיצור תהפוך לו את החוטים תראה אם השתפר אם לא תחזיר למה שהיה.

פורסם

ניראה לי שיש לי פיתרון לבעיה שלך,הפיתרון לבעיה שלך טמון בכך שההדבקה בין הכיפה לממברנה אצליך בסאב רופפת,מה שגורם לויוורציה בין הכיפה לממברנה וזה מתבטא ברעש הפלסטיק המעצבן בתזוזות עמוקות של הממברנה,בדוק את הכיוון שזרקתי.לחבר הייתה בעיה דומה עם הJBL הזה,מתקינים מכרו לו סיפורים שהסלילים עייפים ושרופים,ואני זה שעלה אצלו על הבעיה הפשוטה הזו שהתיקון הסתכם בדבק סופר גלו וסיליקון שקוף שעלו לי 20 שקלים.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

כן הכיפה עפה לי פעמיים כבר וניסו בדרכים שונות להדביק לי אותה ... יכול להיות שזה מקור הבעיה ?הרעש דומה לרעש של הרעש שהפגאז רועד ... רק שזה בא מהסאב ...

ובקשר לשאלה איך חתכתי את הסאב , איזה כפתור זה בדיוק ?

( החלפתי את החוטים , זה יכול לגרום לנזק אם החוטים מחוברים הפלוס למינוס והמינוס לפלוס ? )

פורסם

לטעמי זו בוודאות הבעיה,לפני שהחלטתי שזו הבעיה,הוצאתי לגמרי את הכיפה,נתתי לסאב לעבוד רגיל ללא הכיפה,הרעש נעלם כלא היה-בדוק ככה גם אצלייך.ידיים טובות דבק איכותי יביאו להדבקה מוצלחת ראשונה ואחרונה שתאלץ לבצע.

לגבי זה שחיברת חיווט לסאב בקוטביות הפוכה, סה"כ הפכת "פאזה" ,אין לזה השפעה על תיפקוד לקוי של הסאב .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...