Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קורדובה 01, מנוע ALM ( בנזין ) . לפני כשנה הרכב סבל מאי-התחממות לטמפ' עבודה, ומנזילה קלה מהפלאנג'.

הוחלף פלאנג' למקורי (כולל תרמוסטט מקורי ) , ומולא G12+ ומים ביחס 1:1 . השבוע חזרה תופעת אי-ההתחממות.

הרכב לא מגיע לטמפ' עבודה. לאחר 10~ דקות נסיעה , המחוג נע (עולה ויורד) סביב 70 מעלות ולעיתים פחות.לאחר זחילה בפקקים הטמפ' עולה לכיוון ה 90 , ואם הגיעה נשארת ללא תזוזה , אם לא- יורדת חזרה.

לדעתי התרמו' שוב תקוע פתוח. יש סיבה שתקלה תחזור על עצמה או סתם מזל לא מוצלח??

תודה, גיא

פורסם
שלום,

קורדובה 01, מנוע ALM ( בנזין ) . לפני כשנה הרכב סבל מאי-התחממות לטמפ' עבודה, ומנזילה קלה מהפלאנג'.

הוחלף פלאנג' למקורי (כולל תרמוסטט מקורי ) , ומולא G12+ ומים ביחס 1:1 . השבוע חזרה תופעת אי-ההתחממות.

הרכב לא מגיע לטמפ' עבודה. לאחר 10~ דקות נסיעה , המחוג נע (עולה ויורד) סביב 70 מעלות ולעיתים פחות.לאחר זחילה בפקקים הטמפ' עולה לכיוון ה 90 , ואם הגיעה נשארת ללא תזוזה , אם לא- יורדת חזרה.

לדעתי התרמו' שוב תקוע פתוח. יש סיבה שתקלה תחזור על עצמה או סתם מזל לא מוצלח??

תודה, גיא

האם התיקון בוצע במוסך מורשה של רשת צ'מפיון ? במידה וכן יש לך אחריות שנתיים על החלקים לכן חזור אליהם.

ייתכן שקיימת בעייה ביוניט חום ולכן מחוג הטמפ' משחק.

איזה כייף לי :)

פורסם

המאוורר לא פועל קבוע. אני ביצעתי את ההרכבה לבד, ובמשך שנה הכל פעל כשורה.

חשבתי על בעיה ביוניט החום ( התקע הירוק המחובר לפלאנג' ). סתם מתוך סקרנות, מה סד"ג עלות של חלק חדש?

בכל מקרה, מחר בבוקר אני אבדוק הפרש טמפ' בין הצינורות המתחברים לרדיאטור, ע"מ לשלול בעיה ביוניט.

גיא

פורסם
נראה לי זאת מחלה ב-VAGיות, בשתי ה-VAGיות שלי אותו סרט, לא מגיעות ל-90 (מעלות).

ב2 הואגיות שלך יש תרמוסטט דפוק

עלות טרמוסטט בשוק היא עשרות שקלים בודדים (של וואלר עולה לדעתי 60\70 שקל)

החלפה היא עשרה דקות עבודה

תרכוש גם נוזל קירור G12+

פורסם

גם וגם. אם הצינורות מתחממים יחד - הבעיה בתרמו' והיוניט תקינה. אם אחד נשאר קר ומתחמם רק עם פתיחת התרמו' אך השעון מראה כי המנוע קר, הבעיה ביוניט והתרמו' תקין.

גיא

• ספונסר פורום
פורסם

כאשר ה"טיול "של השעון הוא כפי שאתה מתאר בין 90 ל 70

זוהי בעיה של קרור יתר, שמקורה בווסת החום של המנוע שזהו הטרמוסטט .

במקרה של בעיה בחיישן הטמפרטורה תנועת השעון תהיה בין 0 ל 90 בנפילות חדות

ולא בתנועה איטית כפי שתארת .

ןלכן הבעיה שלך היא לא ביוניט נקודה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...