Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום:)

אני מאוד מתלבט להוסיף לרכב שלי או סאב וופר או רמקולים קדמיים

חשבתי שאולי אני יוכל לשים את שניהם אבל אני לא בטוח שהמגבר שלי יחזיק

יש לי מגבר 1200W עם 200RMS

4 יציאות עם גישור לסאב

עכשיו יש לי באוטו רק רמקולים אחוריים 6X9 של kenwood 450W

ומערכת עצמה דיי טובה

התלבטות שלי כזאת:

שמעתי באוטו של חבר שלי שיש לו ארבע רמקולים שתיים מאחור ושתיים מקדימה

שזה עושה ממש סאונד יפה בכל הרכב!

ישר חשבתי לחבר רמקולים מקדימה. 5 ורבע אינץ של פיונר 130W

(בחנויות אמרו לי שאם אני רוצה לחבר קומפוננט אני חייב סאב)

אבל לעומת זאת אני מאוד אוהב באסים. והבאס המופק מהרמקולים לא ממש "יפה" ושמגבירים הוא לא נקי

השאלה אם המגבר שלי יוכל לפתוח סאב איכותי עם נגיד 300RMS שהבנתי שזה יחסית טוב. בגודל של 10 אינץ'

(יש לי אוטו קטן אני לא חושב שאני צריך יותר, פיאט אונו)

והשאלה גם אם אני יחבר 4 רמקולים לא יהיה חסר לי באס??

ואם אני יוכל להגביר איתם את הווליום ושישמעו נקי.

סאב או רמקולים קדמיים?

תודה!

פורסם

קודם כל אתה לא חייב לחבר סאב אם אתה רוצה קומפוננט,זה רצוי.

הקומפוננט שאתה רוצה לחבר הם בכלל לא קומפוננט,זה רמקול,בנוסף פיוניר זו לא חברה מומלצת לרמקולים.

המגבר שיש לך נשמע כמו משהו סיני,תביא דגם או חברה.

ותגיד מה התקציב שלך לרמקולים+סאב.

אני כבר יכול להגיד לך שרמקולים טובים+סאב נחמד זה 900-1000 ש"ח,דרך יד 2 אפשר להביא את שתיהם ב-500 ש"ח.

הרמקולים הקדמיים שהוצעו לך ממש גרועים,אין טעם לתת להם הגברה מהמגבר וחבל על הכסף שתשפוך עליהם.

לגבי ה6X9 שיש ברשותך,אין לך מה לצפות מהם לבאס כמו של סאב,לקבל באס איכותי אתה חייב סאב.

פורסם

החברה של המגבר:

Platinum Audio 9990

התקציב שלי 1700 שקל..

מה אתה מציע שכדאי???

אני ממש לא מבין בזה!

תודה!

פורסם

רוצה באמת סאונד נורמלי?

מגבר JBL 60.4

665 ש"ח.

קומפוננט מורל טמפו.

500 ש"ח.

סאב C12+תיבה.

500 ש"ח.

סה"כ 1665 ש"ח,את ה6X9 שיש כרגע ברשותך אתה מחבר לרדיו דיסק וככה קיבלת סאונד בכל הרכב.

נסה לחפש JBL1004/Z4200 ביד שנייה,יש עוד הרבה מגברים,אם אתה רואה משהו תשאל פה האם המגבר מומלץ.

תלמד 2 חוקים שכל חובב אודיו הכי קטן שיש חייב לדעת,להתרחק מחברות סיניות זולות כגון פלאטיניום אודיו,קארדינל,פולס אודיו.

חוק שני,שקונים רמקולים/סאבים/מגברים לא מתייחסים לWATT הגדול,תמיד יש WATT RMS שזה ההספק האקטיבי.

המגבר שיש לך כרגע הוא סיני,מהגרועים והזולים שיש,לא עוצמה ולא איכות,אם אתה מרוצה כרגע מהמערכת שיש לך,אז מהמפרט הזה תסתפק הרבה יותר.

אתה יכול להשתמש במגבר הזה להגברה של הסאב/רמקולים אחוריים,אבל לא מומלץ כי לפי דעתי זה סתם יפגע באיכות,ואין לך גם מה לשלם על התקנה,אתה פשוט מעביר את החוטים של המגבר שיש לך עכשיו לחדש,רק תצטרך להתקין את הקומפוננט.

פורסם

מצתרף לאצע של גולן,אבל שוב אם אתה רוצה עוד מדרגה קטנה למעלה תריץ חיפוש ביד 2 על JBL 1004 מגבר יותר טוב אפילו בהצלחה.

ג'ינו.

• תוכן חדש...