Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה קצת דבילית.

מישהו יודע איך לנתק את הפאנל במערכת הזאת? כתוב עליה Premier קיבלתי אותה עם הרכב ואין לי מושג איך מוציאים את הפאנל.

תודה .

12-12-09_1405.jpg

12-12-09_1406.jpg

פורסם

אתה מדבר על להוציא את הפנל עצמו או כל המכשיר?

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

תנסה בדר"כ ישנו כפתור באחת הפינות של הפאנל שאמור להקפיץ אותו ואתה מושך אותו קלות החוצה.

אם אין את הכפתור הזה..אז כנראב שברדיו הזה אין את האפשרות הזו, והאפשרות החלופית היא שהפנל שלך "שוכב" או "גולש" כמו שרואים בתמונה שלך.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

או כמו ברדיו דיסק שיש לי, מגיע למצב הזה שהראית לנו, מזיז את הפאנל קלות ימינה, ואת הצד השמאלי מושך אלייך.

אצלי זה ככה, אולי גם אצלך זה ככה.

או שתתן לנו את הדגם של המכשיר ויהיה אפשר לבדוק אם הפאנל נשלף או לא.

בהצלחה ושבוע טוב.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

תודה על התגובות!

באמת יש כפתור כמו שראיתם והמערכת גולשת למטה כמו בתמונה השמאלית אבל אז אני לא מצליח להבין מה עושים ניסיתי למשוך להרים וגם להזיז לשני הצדדים אבל זה לא עוזר...

פורסם

איזה סיבה יש לעשות שהפאנל נופל אבל לא נשלף?

בפיוניר שהיה לי גם היה כפתור בצד שהפאנל נופל קדימה, ואז כשהוא במצב כמו שבתמונה השניה, מושכים אותו מהחלק השמאלי.

פורסם

הדגם של הרדיו בתמונה אינו שייך לפרמייר של פיוניר

אלא חיקוי סיני הפנאל שלך אינו יוצא וןלא ייצא לעולם וגם אם יגנבו זה עולה 300 שח מחיר צרכן והיבואן אס גי אלקטרוניקה

פורסם

זה שזה חיקוי זה פחות מעניין אותי - זה מה שקיבלתי את הרכב . יותר מציק לי שאיזה דביל יחשוב שזה מערכת ששוה משהו וישבור לי את החלון בשביל לפרק אותה- הנזק שם הוא לא 300 ש"ח.

פורסם

אם הקטע זה שמישו ישבור לך את החלון ואתה רואה שהפאנל לא נישף לגמרי,קח חתיחת בד שחור ותכסה כשאתה יוצא מהאוטו אולי יעזור לבינתיים ע דשתיפתור את הבעיה:?

• תוכן חדש...