Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לקנות מגבר 4 ערוצים, התקציב הוא 600 עד 800 ש"ח..איזה מגבר הכי כדאי לקנות במחיר הזה?

תודה.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

יש לי מקדימה קומפוננט של מוראל דגם טמפו ומאחורה 9*6 של מוראל גם דגם טמפו ואין לי סאב.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

תודה אחי**אחים? דברו בבית** יש עוד המלצות של עוד חברות?

יש לי חיווט חדש בכול המערכת באוטו.

פורסם

תודה רבה..זה נראה לי מגבר טוב לפי הנתונים שלו. שאלה נוספת האם חובה להתקין גם כבל ביחד עם המגבר?

פורסם

כן התכוונתי לקבל סליחה..למה נועד הקבל? ומה עדיף עם או בלי?

פורסם

אני לא מבין גדול אבל בזמן האחרון עשיתי קצת מחקר ולפי מה שאני יודע אם אתה לא צריך להגביר סאב

אז ה60.4 יספק אותך יפה יפה

פורסם

+1 מחזק את חבר הפורום היקר למעלה,תשקיע ביד שניים ותביא 1004 שיתן עבודה יותר טובה (לא שה-CS לא נותן עבודה טובה) אבל כדאי לנסות. חג שמח

• תוכן חדש...