Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי את המגבר הזה http://www.autos-sound.net/Product.asp?ProID=460

ב500 ש"ח

הוא שווה את זה?

הוא בכלל טוב?

(התקציב שלי לא בשמיים...תאמת (כלומר את האמת) הוא דיי מתחת לאדמה חח ***חחח היא לא מילה תקנית ובטח שלא מוסיפה לנראות הפורום. קרא את הכללים אם ברצונך לרשום כאן***)

פורסם

ב-500 שקל קשה מאוד לימצוא משהו טוב אני מאמין שהוא יעשה עבודה טובה זה מגבר שלפחות יש לו שם של חברה יחסית מוכרת

איך המגבר אין לי מושג אבל אין לך הרבה אופציות ב-500 שקל חוץ מפלטיניום אודיו,פולס אודיו ושותפיהם

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

ב-500 שקל יש לך את המק אדיו z4200 ביד שניה שהוא מגבר מעולה למחיר שלו...

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

ביד 2 בפורום יש מלא מגברים של חברות טובות למכירה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

חבר'ה, כולם פה ממליצים על הZ4200 בפורום יד שניה ב-500 שקל בהמון הודעות.. העניין הוא שכבר ים זמן זה לא אקטואלי, הוא נמכר מזמן.

פורסם

הייתי הולך על האפשרות הזו:

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicAccessory.php?CatID=1&SubCatID=7&CarID=160325&Code=4d948fff65bd340edd116efe8ad20a28

תיתגמש בעוד 159 שקל ותרביח הרבה יותר,הסאונד סטרים יבטיח לך איכות יותר טובה שמע לי אני שמעתי את שתייהם והסאונדסטרים הרבה יותר עדיף, כדאי לך לימתוך תתקציב ב150שקל.

• תוכן חדש...