Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברוח השדרוגים פה באתר

החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את המגבר שלי.

כרגע עומדים על הפרק 2 מגברים.

התכנון הוא הגברה אקטיבית למורל הייבריד (הסאב יקבל מונו מיד 2 כלשהוא)

Celecstra FA475X Vs Sundown 4.100D

או זד לוויתן כמו של אדי :-D

דעתכם בנושא מה יפיק צליל נקי יותר למורל

והאם למישהו בפורום יש את הסלסטרה להשמעה אני אשמח במפגש הבא לשמוע אותו.

תודה.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

איך הם ביחס ל genesis ST100 בהגברה פסיבית

או ST 60 בהגברה פסיבית.

DLS A4 או AUDISON LRX

מזכיר שההיבריד סט 91DB שזה דורש הגברה בריאה.

המלצתכם.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

גם הDLS- A4 וגם האודיסון LRX-4.1K הם מגברים יותר טובים מאשר הסאן-דאון או הסלסטרה הנ"ל.

מה שכן, האודיסון יותר מתאים מבחינת הספקים להגברה אקטיבית, כי החלוקה שלו היא נוחה לעבודה אקטיבית על 2 חלקים.

under construction..

פורסם

* עידכון אחרון *

הייתי אצל המתקין שלי הצלחתי לשגע אותו והוא מוכן לזכות אותי על ה PUNCH

בתוספת 2500 שקל לקבל

Genesis Stereo 100 + HIFONICS BRUTUS BXi1210D

או

HIFONICS BRUTUS BXi1210D + HIFONICS XXV GEMINI

בתוספת 3500

דעתכם בנושא

פורסם

לך על האופציה עם הסטריאו 100.

בשורה תחתונה, מורל וג'נסיס זה שילוב מעולה.

תעבוד בנתיים פסיבית.

שיהיה לך תקציב נוסף, תרכוש עוד סטריאו 60 לטוויטרים ותעבור לאקטיבית.

אם זאת, אני לא תמיד מבין את הבהלה לעבודה אקטיבית.

סטריאו 100 שיעבוד על סט כמו הייבריד אוביישן בצורה פסיבית יתן תוצאה מעולה.

והג'נסיס הנ"ל טוב יותר מאשר סלסטרה FA או סאן דאון.

בכל זאת מדובר על סידרה 3 של ג'נסיס ועל מגבר מאוד איכותי.

under construction..

פורסם

גם אני חושב שכדאי לך ללכת על הג'נסיס, שילוב מעולה כאמור.

עדיף לעבוד בנתיים פסיבי עם מגבר איכותי ובמקרה הצורך להוסיף בעתיד עוד איזה ST60 ולעבור לאקטיבית.

אל תשכח לאטום דלתות עם עדיין לא עשית זאת.

אני כרגע מגביר הייבריד פסיבית עם DLS A3 והם מנגנים מעולה ככה, הקרוס של הסט מצויין ולא חייבים לעבוד אקטיבית לתוצאות מעולות.

פורסם

לצורך העניין כרגע העסקה משתלמת לי?

להחזיר את ה ROCKFORD PUNCH 400-4

ולקבל STEREO 100 חדש + BRUTUS 1206BXID בתוספת 2500 שקל?

ורק להבהיר פה משהו הג'ימיני מגבר משומש חדש כמוהו עולה כ 5000-5500 שקל.

פורסם

היות ואני סופר רגיש לטוויטרים - בייחוד כשמדובר בסט שני חלקים... אני הייתי דווקא משקיע את מירב המאמצים שלי למעבר להגברה אקטיבית.

ללא ספק אני תומך בדיעה שמכל המגברים שצויינו כאן הג'נסיס יהיה השידוך הכי טוב למוראל, למעט מגבר אחד והנה מגיע אבל...

אבל!

אם אתה יכול לשים את הידיים שלך על DLS A4, הטעם האישי שלי היה מוביל אותי למגבר הזה עוד לפני שהייתי הולך על הג'נסיס.

אחרי זה הייתי שוקל LRX 4.1K מול TRU סדרת סטיל עם תעדוף לTRU בגלל שמדובר במגברים עם תכנון מאוד מינימליסטי, מאוד איכותיים - לשני המותגים האלו יש יבואנים טובים מאוד.

הסלסטרה, המעט ששמעתי היה אצל דני והצליל שיצא מהמערכת היה מעולה בעיניי - אבל מערכת מוגברת על FA שלהם עוד לא יצא לי לשמוע.

וגם הסאן דאון יהיה מגבר שיעשה עבודה נהדרת שלא יהיו לך ספקות.

אם אתה אוהב את הצליל החד והנקי - הTRU והאודיסון היו מוקד ההתמקדות שלי ואחרי זה הסאן דאון.

אם אתה אוהב את הצליל החם והרך - הDLS והג'נסיס היו מוקד ההתמקדות שלי ואחרי זה הסלסטרה.

אבל שתדע - שבכל אחד מהמגברים האלה אפשר להשיג צליל יותר קר או יותר חם בעזרת משחקים עם הכוונים של המערכת...

נתתי את הדיעה שלי, הכי מפורט שיכלתי להיות כולל שתי שורות סיכום :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני בעד חם ורך :D כרגע יש לי 2 אופציות המקום בו קניתי מוכן לקחת את המגבר הנוכחי שלי תמורה ST100

ו BRUTUS BXI1200D ו 2500 שקלים שאני בסוד יכול להגיד לך שזה מחיר שחיטה רק לSTEREO100

או לנסות ולמכור את המגבר שלי בפורום(כרגע אני נפגש מחר עם מישהו להשמעה) ואז לקנות את ה DLS A3 לא יודע כמה

הוא עולה בכלל.

או לחכות מעט זמן ולקנות את ה ST60 לטוייטריםבעוד כחודש חודשיים ובניתיים "להסתפק" ב ST100.

המוכר שלי לא מחזיק DLS

מחזיק את כל הציוד של NIPON.

כרגע מה שטוב לי במוכר שלי הוא שהוא מזכר אותי יחסית גבוה על המגבר שקניתי ממנו.

פורסם

למה לך לקנות ג'נסיס במכירי שחיטה כאשר אתה יכול לקנות יד שניה כאן בפורום ישירות מחברים אמינים וטובים?

אני חושב שיש ST60 אחד למכירה - של גורל אם אני לא טועה - אני לא חושב שהייתי חושש לקנות ממישהו שהוכתר בפורום כגורו של CARPC מגבר - הוא לא רוצה לפגוע לעצמו בשם הטוב שלו...

מעבר לזה יש לך כאן מגברים כמו סאן דאון 1200D שזה מונו נהדר לכל הדיעות אם אתה מחפש גם מונו

ואני בטוח שמסתובבים להם עוד כמה ג'נסיסים למכירה ביד 2

המוכר שלך מזכה אותך על המגבר שלך אבל שוחט אותך על הג'נסיס? מה הטעם בזה... מה הרווחת כאן - שדרוג נוח? כן, לפעמים זה שווה לאנשים הקרבה של סכומים גדולים למען האמת - שיקול שלך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ST 60 לא פותר לי כלום קשה לי לראות 60RMS מרימים הייבריד שהנצילות שלו היא 88DB

ואין לי צורך ב 1200D ב 2400 שקל מלמבד מזה זה מאוד נוח לשלם בתשלומים ולא להציא הכל במכה אחת

ואת המשך הסיפור אני אספר לך בפרטי.

פורסם

בעבר היה לי מורל הייבריד מוגבר אקטיבית על Audison LRx 4.1k. זה היה אחד הסטים שנשמעו לי הכי טוב מתוך סטים רבים אחרים, על הגברות אחרות, אפילו ברמת מחירים גבוהה יותר. מי ששמע יכול להעיד, רק לאט לאט.. שלא תפילו את עמוס השרת.:lol:

החלפתי את הLRx לVRx בעיקר בגלל שנפלה לידי הזדמנות פז.

אני לא נכנס כ"כ לקומבינות המסחר שהוצעו לך, לזכות את ההוא ולחייב את הזה במחיר ברוטו מינוס הנטו של הזיכוי הישן בלה בלה..

גם לא כ"כ הבנתי את זה אבל זה לא רלוונטי כרגע.

מקובל לומר שג'נסיס ומורל הולכים טוב ביחד. אצלי אישית, דווקא האודיסון על הMT22 נתן תוצאות טובות מאשר הST100.

אינני מכיר עדיין את הFA, אך על ה100.4D אני יכול לומר לך רק מחמאות. אם מדברים על מורל, שמעתי אילייט על 100.4 ואהבתי.

לגבי הST60, נכון, על הנייר זה נשמע חלש, אך בפועל אתה צריך לשמוע מה ST100 בגישור עושה לסאב אצל תומר.

אולי תלך על ST60+ST100, ותפתח להייבריד את הת*ת. אני שוקל למכור את הST100 שלי..:lol:

בהצלחה!

• תוכן חדש...