Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין לבצע טיפול טיימינג במוסך שמאפשר לי לקנות את החלפים עצמאית.

1)אשמח לרשימה מלאה של כל החלפים שעליי לבקש בחנות החלפים- כולל "אקסטרות" שנהוג/כדאי לצרף לטיפול הנ"ל (משאבת מים וכדומה).

2)מה דעתכם על חלפים לא מקוריים, אשר נחשבים לראויים (לא סיניים- כהגדרת המוכר).

3)במורשה נאמר לי שסט מלא לטיפול טיימינג עולה 900 ש"ח לפני מע"מ (לא כולל עבודה כמובן), יש אפשרות למצוא סט מקורי במחירים שפויים יותר בחנויות חלפים?

4)אשמח לקבל המלצות על:

חנות חלפים טובה, אמינה וזולה באזור חיפה.

מוסך/מכונאי שמכיר את דגמי רנו, אך לא ישחט אותי כדוגמת מוסך היבואן.

מנסיונכם- לטובת הטיפול הנ"ל, כמה חשוב להתעקש על אנשי מקצוע שמנוסים בדגם הנ"ל.

תודה לכל העוזרים

פורסם

סלחו לי על ההקפצה, אך ראיתי כי יש לא מעט חברים בעלי נסיון עם הרכב הנ"ל ורנו בכלל- אשמח לתגובות בהקדם מכיוון שפיניתי יום מיוחד לטיפול הנ"ל.

פורסם

רצועת תזמון, מותחן וגלגלת ,רצוי משאבת מים, נוזל קירור.

זה רק בשביל רצועת התזמון כמובן.

אפשר להוסיף מסנן דלק ,מסנן אויר, מצתים.

אפשר לשים חליפי הכל תלוי איזה חליפי ועדיף מקורי כי איכות ירודה של חלפים יעלה לך בראש מנוע וחבל!!

פורסם

תודה על תשובתך

כיצד ניתן לברר מה איכות החלפים המוצעת לי (בהנחה שלא אקנה מקורי)? האם מוכרת לכם חברה שמייצרת לרנו את החלפים ומוכרת אותה גם עצמאית? האם חלפים שמקורם לא בסין בהכרח מעידה על איכות?

כמו כן אשמח אם תענו לי על שאלותיי הנוספות בפתיחת השרשור

תודה

פורסם
תודה על תשובתך

כיצד ניתן לברר מה איכות החלפים המוצעת לי (בהנחה שלא אקנה מקורי)? האם מוכרת לכם חברה שמייצרת לרנו את החלפים ומוכרת אותה גם עצמאית? האם חלפים שמקורם לא בסין בהכרח מעידה על איכות?

כמו כן אשמח אם תענו לי על שאלותיי הנוספות בפתיחת השרשור

תודה

כבעל רנו קליאו לשעבר (אחלה אוטו) אני מציע לך לא לקצר תהליכים. החלפת טיימינג זה לא טיפול רגיל ולוקח לא מעט זמן, ביחוד במנועים המסובכים לגישה של רנו. אני קיצרתי תהליכים, וסיימתי עם שיפוץ ראש מנוע. בסוף גם אני למדתי את לקח כואב דרך הכיס.

היום אני מחזיק ברנו סניק 2005, (הרנו השלישי שלי, ולכן גם הטיימינג השלישי שלי) ולמדתי - רק סט מקורי ורק אצל מי ש ב א מ ת מבין מה הוא עושה.

טיפול רגיל תעשה איפה שבא לך (יש כאלה שגם עושים טיפול בחניון ליד הבית) טיימינג לך למי שיודע. אני מטפל במוסך מורשה בעכו, עשיתי שם טימיינג לא זול אבל יש לי ראש שקט ל-90,000 ק"מ הבאים. אל תנסה לחסוך בזה.

פורסם

אני מסכים עם קודמי עם הגישה של החלפים המקוריים, אך חולק עליו בעניין המנועים המסובכים כיוון שבשנת 98 בקליאו זה מנוע עם 8 שסתומים שזה ממש משחק ילדים לעשות בו טיימינג.

פורסם
אני מסכים עם קודמי עם הגישה של החלפים המקוריים, אך חולק עליו בעניין המנועים המסובכים כיוון שבשנת 98 בקליאו זה מנוע עם 8 שסתומים שזה ממש משחק ילדים לעשות בו טיימינג.

אתה עושה טיימינג לרנו ? איפה אתה ממוקם ? תודה

פורסם

עשיתי בעבר יותר מפעם אחת היום אני כבר לא נמצא במקום שניתן להכניס אליו כל רכב אלא רק רכבים מסוג מאזדה פורד ולינקולן.

אך אם אתה מעוניין באדם מקצועי שיעשה לך טיימינג אנא ציין מאיזה איזור בארץ אתה ואנחנו (חברי הפורוםבמיוחד רפי לין) נדע להיכן לכוון אותך לביצוע העבודה.

פורסם

אני אשמח לקבל הפנייה למוסך מקצועי לטובת טיפול הטיימינג. באזור חיפה

אגב, במורשה דורשים על הטיפול כ 2100 ש"ח- כרבע מערכו הריאלי של הרכב.

• תוכן חדש...