Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחי יש סובארו 1300 סמ"ק מודל 82 וישנה נזילה של מים מסדק בבלוק המנוע. שאלתי היא האם ניתן לתקן את הסדק? ועלות החלפת מנוע מפירוק? אני רוצה לציין שמלבד בעייה זו הרכב במצב מכני וחיצוני מצויין ונוסע היטב.

פורסם

שלום רב !

לצערי אני לא איש בשורות היום, לא ניתן לתקן סדק בבלוק, ואני חייב לציין שלא ניתקלתי מעולם בעבר בסדק, בבלוק של סובארו.

לדעתי יש לקבל חוות דעת נוספת של בעל מקצוע.

לא ניתן להשיג מנוע מיבוא היום , או קשה מאד, גם להשיג מנוע מפרוק מקומי, בכל מקרה העלות עולה על שווי הרכב.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מצטער על הטיית הכיוון אבל אני אשמח לחידוד קטן בנושא תיקון הסדק בבלוק.

מדברים שנאמרו לי אם הסדק הוא חיצוני(כלומר הנוזל פורץ אל חלל תא המנוע) ניתן לפץור את הדליפה באחת משתי הדרכים הבאות:

1) ישנו תסף מיוחד למים אשר סוגר את הסדק מבפנים (זה נשמע לי כמו חירטוט עצבני ואשמח לאישוש בנושא).

2) ישנו חומר שניתן לסגור איתו את כל מרווח הסדק מבחוץ, אמנם השיטה דיי חאפרית ויש צורך לבדוק באופן קבוע שהחומר לא נפרץ אבל בהחלט יותר זולה ממנוע חדש.

פורסם

קובוקו שלום רב !

הסדק מבחוץ ,לכן סעיף 2 זול אך לא אמין !

בברכה

צביקה

פורסם

אני מבקש לדעת עלות מנוע מפירוק ועלות הרכבה בנוסף הכוונה למקום ממנו ניתן לרכוש מנוע באזור אשקלון אשדוד בתודה למשיבים.

פורסם

עזוב אותך ממנוע עכשיו, קנה בחנות חלקי חילוף "עוצר נזילות בלוק מנוע נחושת", בעלות של עד 50 ש"ח

והוסף אותו לרדיאטור תוך כדי שהמנוע קר ועובד. אך דאג לכך שיהיה מספיק מקום לתוסף להכנס ואפילו מזוג אחריו קצת מים.

תן לאוטו לעבוד עד שהוא מגיע לחום עבודה והמאוורר עובד כמה פעמים. בדוק אם עזר. מה אכפת לך לנסות ?

ערבב היטב את החומר לפני כן.

פורסם

אם אתה רוצה (וחבל שלא) לשמור את הרכב, אז תגיע למאגר בראשון בטוח יש להם מנוע EA71 זה 1600 שמתאים לסובארו שלך גם מכאנית וגם חוקית,

תשדרג את ה 1300 ל1600 , (.ואולי אפילו תנסה להשיג משם הגה כח קומפלט ) הרכב הזה עוד מעט יכנס לסטטוס אספנות וחבל שילך לפח.

את המנוע הנוכחי תמכור למישהןו שמוכר באגים, הוא בטוח יסתדר איתו , וככה גם תרוויח עליו אולי 200 או 300 שקל.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

הבעייה היא שגם מנוע משומש בן 17 שנה מינימום לפי דעתי לא יחזיק מעמד זמן רב. הרכב משמש כרכב לנסיעות יומיומיות לנסיעות בינעירוניות. האם עדיף לשפץ את המנוע למרות שהוא ישן מאד?

פורסם

שלום רב !

סדק חיצוני לא ניתן לתקן על ידי דבק כלשהו, ובוודאי לא על ידי שיפוץ !

מה יש לשפץ במנוע תקין, שהבעייה העיקרית שלו היא סדק בבלוק(לדברייך אך אני לא בטוח בכך) תמונה שווה אלף מילים, ואם תוכל לצלם עם זום, בתאורה טובה, ניתן לראות האם הבעייה אכן ניתנת לתיקון, או להדבקה זמנית.

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...