Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אכיפה וולנטיין 1 כמה שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי יש לי כמה שאלות בנוגע לולנטיין-1 ולאכיפה של הדבורה. 1- לאחרונה אני נוסע הרבה לת"א לירושלים, הן בכביש 1 והן ב443, כידוע יש שם אכיפה בדבורה. מנגד ופה השאלה יש לא מעט רכבים על הכביש, למיטב ידיעתי לאכיפה בדבורה הרכב הנאכף לא צריך להיות בודד בטווח של אחד ק"מ בכיוון האכיפה ? 2- כאשר יש לי זיהוי שווא אני לא מקבל את האות J בתצוגה כפי שקראתי במדריך של המכשיר. בהקשר לזה אני לא רואה הבדל באופציה 6 (auto guard) ויצא לי לנסוע עם שני מכשירים זהים כשבוע, מישהו יכול לפרט לי יותר על האופציה הזו ? יתרונות וחסרונות של הפעלה וביטול שלה. (אצלי כרגע אופציה 6 החץ כלפי מטה off 3- יש לי זיהוי שווא של Ka (לא תמיד אבל לפחות פעם בשבוע) באזור צומת הכפר הירוק (מתחת לגשר) בשני הכיוונים ממזרח למערב והפוך, פחות או יותר באותה הנקודה. האם מישהו יודע מה יש שם? תודה אופיר

• תוכן חדש...