Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורם

אני מחפש המלצה לרכב סופר מיני חדש עבור אישתי

יש לי רכב ראשון (קרוז 1.8 - מעבודה ) שבו אנחנו מבצעים את הנסיעות הגדולות.

אנחנו עומדים להיות סבא וסבתא בקרוב ואני מחפש רכב חדש לאשיתי במקום הרכב הנוכחי.

הרכב השני הנוכחי היום הוא סריון אוט. 2006 (47,000 קמ) והוא קצת קטן לטעמי

בעיקר בכל נושא מושב אחורי, כסא תינוק, עגלה וכו..... כמוכן הסריון כבר בן ארבע שנים וצריך להתקדם.

הדרישות העקריות הן

1. בטיחות - מעל הכל.

2. נוחיות נסיעה, כניסה ויציאה מהרכב.

3. מושב אחורי מרווח לכסא תינוק + נוסע נוסף

4. תא מטען סביר עם פתח כניסה נוח לעגלת תינוק ותיק נוסף

5. סחירות (תמיד חושבים על הרכב בא).

ראיתי מספר רכבים בסוכניות הרכב.

1. יונדאי I20 - קטן מאוד

2. יונדאי I30 - יקר מאוד בגרסה המאובזרת

3. קיה סייד - בדומה ל I30

4. סוזיקי SX4 - 5 דלתות

עדיין לא ראיתי פורד פיאסטה, אבל אני לא רואה אותה בכלל בכביש וגם מנוע יחסית חלש (כך אומרים)

אשמח לשמוע את חוות דעתכם

ערן

פורסם
פיג'ו 207 ורנו קליאו מתאימות לארבעת הסעיפים הראשונים, הסעיף החמישי ניתן לנביאים.

+1

---

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

אני רואה שכבר ממליצים לך על הפיאסטה.

אני אישית גם ממליץ לך עליה מכיוון שלדעתי היא עונה על כל הדרישות שלך והחסרון האמיתי היחיד שלה זה שהיא לא מהירה.

יש בבעלותינו פיאסטה, גם כרכב שני בשביל אמי שהיא גם סבתא צעירה ומחזיקה שני בוסטרים בתא מטען. הרכב מתאים לה מאוד כי לדעתי החסרון היחיד שלו לעומת המתחרים הוא העובדה שהוא מרגיש איטי יותר. בכל שאר הפרמטרים הוא "מנצח".

אני אנסה להרחיב לגבי הדרישות שלך:

הדרישות העקריות הן

1. בטיחות - מעל הכל.

2. נוחיות נסיעה, כניסה ויציאה מהרכב.

3. מושב אחורי מרווח לכסא תינוק + נוסע נוסף

4. תא מטען סביר עם פתח כניסה נוח לעגלת תינוק ותיק נוסף

5. סחירות (תמיד חושבים על הרכב בא).

1. 5 כוכבי בטיחות, משקל עצמי גבוה יותר מרוב המתחרים, 7 כריות אוויר (יותר מכל המתחרים אאל"ט).

2. נוחיות בנסיעה- אין שום טענות, לא וולוו אבל באמת מרגיש טוב בפנים. רעשי כביש+רוח מינימליים וגם שיכוך מפגעי כביש טוב והיגוי באמת מצויין. לגבי כניסה ויציאה גם אנשים מבוגרים לא מתלוננים (הרכב לא נמוך בצורה מיוחדת), ההגה גם מתכוונן לגובה ולמרחק.

3. אני בגובה 180 ס"מ והיה לי הרבה מקום לברכיים. גם בראש לא הרגשתי שום צפיפות. 3 מבוגרים לא ישבו בנוח, אבל מבוגר יחיד וכסא תינוק? לא רואה סיבה שלא.

4. התא מטען לא ענק אבל כל הקניות מהסופר נכנסות בלי בעיה, אין לי נסיון עם עגלות תינוק.

5. המומחים הכי גדולים יכולים רק לנחש. אני גם חושש האם הערך של הרכב יצנח ואף אחד לא ירצה לקנות, אבל אז אני נזכר בכמה עובדות שאין עליהן עוררין, ומסיק את המסקנות.

הפיאסטה מס' 2 במכירות באירופה (בין כל הרכבים הפרטיים). בארץ היא נמכרת על ידי יבואן שלא נותן הנחות (המחירון לא יפול בגללם). היא לא נמכרת לליסינג או השכרה(השוק לא מוצף במוכרים זולים). יש קונצנזוס בין כתבי רכב ישראלים שהיא אוטו מוצלח. בנויה על פלטפורמה זהה עם מזדה2 (ששומרת על הערך שלה יפה). פורד לא נחשב יצרן עם שם רע בישראל. בינתיים אין שום אזכורים רעים לפיאסטה בתקשורת הישראלית (תיבה רובוטית, נכבת בסיבובים, וכו)

האם היא תהפוך לסוג של יאריס ו 20 איש יתקשרו ביום שתשים אותה למכירה עוד כמה שנים? כנראה שלא.

האם הערך שלה ירד בצורה חזקה יותר ממכוניות אחרות בקטגוריה? אולי. כנראה שלא.

כבר כתבתי כמה פוסטים לגבי הרכב הזה וחיפוש זריז יניב אותם, אני רק אציין בקצרה שלדעתי זה רכב שמרגיש הרבה יותר איכותי מהמתחרים שלו ושהאבזור הסטנדרטי שהוא מגיע איתו לא קיים ברוב המתחרים.

אני ממליץ לך להגיע לסוכנות עם אשתך וגם עם העגלת תינוק ולראות אם היא נכנסת לתא מטען, ובנסיעת מבחן לדאוג שגם אישתך תנהג.

המנוע לי מרגיש חלש בהאצות, אבל בשיוט במהירות גבוהה הוא לא מתאמץ וגם מצליח לעקוף ולייצר האצת ביניים יפה.

אם לאשתך אין צורך להיות הראשונה לצאת מכל רמזור אז אני לא חושב שזה צריך להיות "שובר עסקה".

בהצלחה בחיפוש ואם יש לך שאלה ספציפית לגבי הרכב תרגיש חופשי לשלוח הודעה פרטית.

• תוכן חדש...