Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין למוכר שום דרך להוריד 4 ידיים ברשיון.

רוב הסיכויים שהוא מחפש פראייר, שיוכל לספר לו שברשיון כתוב בבעלים קודמים 06, אבל בפועל מתוכם 4 ידיים זה אותה משפחה או משהו כזה.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

YAD2 מגיבים כשמתריאים להם על רמאויות כאלה, ומורידים הודעות.

כל שקרן/נוכל עלוב צריך להיות מסומן, והנה, זאת אחת הדרכים.

(כמובן שהורדת מספר הידיים היא העבירה, לא המחיר המוצע)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
מה זה משנה לך?

אם כבר תציין את דגם הרכב כדי שנזהר [יענו, אני אזהר] לא לקנות אותו

הישראלי היפה...:roll:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
למה? למה שיהיה לו אכפת?

מה הוא גבריאל המלאך? לדאוג לכל האזרחים במדינת ישראל?

אז הוא ידאג לספר לחברים,ולשאר חובבי הרכב שמתעניינים אתו ברכבים ,וזהו.

זה רכב של 2500 שקל ,לא יצירת ספורט מוטורית,לא רכב חדש,לא רכב שעלול להוות לבן אדם מכשול במשהוא.

ברכבים כאלה אני גם מאמין שהיד לא משנה בכל מקרה.

אני רק מקווה שאתה בתורך לא תיפול קורבן למעשה רמאות שיכול להמנע ע"י אכפתיות מינימלית של אחרים, אותה אכפתיות שאתה מתנגד אליה.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

לא יענו,אני לא מחפש רכב עכשיו.

8)

פשוט אם כבר הוא מספר כמה כל המקרה הזה הוא רמאות אחת גדולה ועוד פה בפורום,פורום רכב! שיציין איזה רכב...

פורסם

אני גם עבדו עליי עם רכב ישן, ועבדו עליי חזק - ואני לא יגיד לך שאני שותק,אני שותק כרגע :)

אבל במקרה שכזה?

היית אומר רכב ספורטיבי,הייתי מבין את ההתקוממות שלכם בתור חובבי רכב.

רכב רגיל,שלא מעניין אף אחד.

ובן אדם שקונה רכב ב5000 שקל גם בן אדם דל אמצעים,זה לא מה שירגש אותו לפתע יד 7 או יד 3.

1. אותך דפקו, אבל אין לך מניעה שידפקו מישהו אחר ? אה, ברור :idea:, אם כבר דפקו אותך אז שידפקו את כולם :roll:

2. חשבתי שקודם כל צריך להיות בן אדם ורק אחרי זה חובב רכב. מסתבר שלא..

3. בן אדם דל אמצעים שזורק לפח 2,500 ש"ח כי עבדו עליו (סביר להניח שאם היה יודע שהרכב יד 7, היה משלם פחות), הנזק שלו הרבה יותר גדול ממישהו שקונה רכב ב-200,000 ומשלם 10,000 מסיבה דומה.

4. אתה נוקט בגישת בת היענה משולבת בסוציומטיות :evil::evil:

פורסם

אוי נו תעשו לי טובה מה זאת ההתייפיפות נפש הזאת? למה שהוא יטרח ויתחיל להתווכח עם יד 2 שבטח יבקשו הוכחה, הרי הם לא מורידים סתם מודעות כי מישהו אמר להם נכון?

אם מישהו טיפש מספיק לקנות את הרכב הזה שיהיה לו בהצלחה, הוא צריך להסתבך ולטרוח מזמנו הפרטי? זה שהוא פתח פה נושא (אם היה מצרף את המודעה) זה די והותר לטעמי. אני לא אדפיס מליוני פלייארים ואשחרר אותם ממטוס מעל ארץ האזרחים למופת אם חשבתם.

לזה שהגזים והקצין והביא את מקרה ה'סבתא' אז ברור שהייתי עוזר, אבל מה הקשר בין המקרים?!

בקיצור אני לא מבין מה קפצתם תחזרו לפרופורציות , תנסו את תואר גיבור העל להשאיר לסופרמן או ספיידרמן (בטמן סתם הומו שמחליק על עמודים).

פורסם
1. אותך דפקו, אבל אין לך מניעה שידפקו מישהו אחר ? אה, ברור :idea:, אם כבר דפקו אותך אז שידפקו את כולם :roll:

על זה שדפקו אותי,אני מסתדר לאט לאט לבן עם הבן אדם - וזה בטח לא דרך מודעה ביד 2 או משהו בסגנון.

2. חשבתי שקודם כל צריך להיות בן אדם ורק אחרי זה חובב רכב. מסתבר שלא..

צריך תמיד להיות בן אדם, אבל גם מציאותי! לא להיות יותר מדיי יפה נפש וללכת להציל את העולם ממודעות יד 2 כוזבות.

3. בן אדם דל אמצעים שזורק לפח 2,500 ש"ח כי עבדו עליו (סביר להניח שאם היה יודע שהרכב יד 7, היה משלם פחות), הנזק שלו הרבה יותר גדול ממישהו שקונה רכב ב-200,000 ומשלם 10,000 מסיבה דומה.

בחייך, ואם כל כך אכפת לו באמת שלא ידפקו אותך לפותח השרשור? אז רגע,הוא לא רוצה להתערב כי העלו בפניו אופציה של "הבן אדם עלול לכעוס עלייך להגיב בצורה שלילית" אז הוא ירד מהרעיון?

סמוך עליי,במקרה אמיתי עם סבתא כמו שתארת לא מעניין אותי כמה יכעס הצד ה לא צודק בעניין.

4. אתה נוקט בגישת בת היענה משולבת בסוציומטיות :evil::evil:

לא גישה של בת יענה, גישה של מה שצריך וניתן לעזור - בשמחה.

אבל לא להיות יותר מדי "דבק" על דברים שביום יום לא מעניינים אף אחד...

אגב גם במשטרה נוקטים בגישה זהה "לא מעניין הציבור".

אגב,גם אנשים ביומיום נוקטים באותה גישה - יש דברים שלא מעניינים, תספר לי על רכב שעשה תאונה עם פצועים אני יתעניין מאוד.

תספר לי על רכב שפגע במדרכה (מאזדה 3 1.6 אוטומאטית כשרה למהדרין.... לא מעניין אותי - אלא אם זה חבר טוב) כי בסופו של דבר זה עובר על סדר היום.

ממש כמו הגרוטאה של 2500 שקל שמישו עשה לה טסט הוריד לה ידיים ומוכר ב5.

פורסם
לסופרמן או ספיידרמן (בטמן סתם הומו שמחליק על עמודים).

ספיידרמן הוא תיכוניסט מחוצ'קן

סופרמן לובש, למען השם, את התחתונים מעל המכנסיים

לשניהם יש יכולות בלתי אנושיות שלך ולי בחיים לא יהיו

באטמן הוא הכי מגניב- הוא אנושי, מליונר, כל פעם יש לו בחורה אחרת ויש לו את הצעצועים הכי מגניבים

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
ספיידרמן הוא תיכוניסט מחוצ'קן

סופרמן לובש, למען השם, את התחתונים מעל המכנסיים

לשניהם יש יכולות בלתי אנושיות שלך ולי בחיים לא יהיו

באטמן הוא הכי מגניב- הוא אנושי, מליונר, כל פעם יש לו בחורה אחרת ויש לו את הצעצועים הכי מגניבים

אוי באמת הוא כזה כוסית, יש לו גז מדמיע בחגורה דאג דאמ.

פורסם

1. למה אתה חושב שזה הרכב שלך?

2. בואו נבדוק באמת תן לנו את הפרטים של המודעה נלך לפגוש אותו ונראה מה הוא מציע.

3. אם אתה צודק, נשלח הודעה ליד2 וזהו, אין יותר מזה מה לעשות.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם
1. למה אתה חושב שזה הרכב שלך?

2. בואו נבדוק באמת תן לנו את הפרטים של המודעה נלך לפגוש אותו ונראה מה הוא מציע.

3. אם אתה צודק, נשלח הודעה ליד2 וזהו, אין יותר מזה מה לעשות.

אתה מוכן לעשות את זה?

אם כן,אז ממך אני באמת תופס .

אני אישית,לא מוכן לשרוף גם 15 דקות מהזמן שלי כדי לבדוק אותו,לתאם אתו, יודע מה עזוב זמן...

לא מוכן להוציא 22 אג' שיחה אליו כדי לברר אפילו אם זה אותו רכב.

פורסם
אתה מוכן לעשות את זה?

אם כן,אז ממך אני באמת תופס .

אני אישית,לא מוכן לשרוף גם 15 דקות מהזמן שלי כדי לבדוק אותו,לתאם אתו, יודע מה עזוב זמן...

לא מוכן להוציא 22 אג' שיחה אליו כדי לברר אפילו אם זה אותו רכב.

דלק דלק דלק, מה 22 אג'.

פורסם
לא גישה של בת יענה, גישה של מה שצריך וניתן לעזור - בשמחה.

אבל לא להיות יותר מדי "דבק" על דברים שביום יום לא מעניינים אף אחד...

איש, אתה לא עושה לעצמך שירות עם החפירה העצמית הזו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...