Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות בקנית מגבר - משהו קצת לא הגיוני

subarush
שימו לב! השרשור הזה בן 5565 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בס"ד

היי..

התקשרתי היום לחנות מסויימת בשביל לקנות את המגבר הזה (אני יודע שבשביל חלק פה הוא פשוט, בשבילי הוא לא:-P אני לא ימכור כליה בשביל מגבר חח ***חחח היא לא מילה תקנית ובטח שלא מוסיפה לנראות הפורום. קרא את הכללים***):

http://carstore.netron-il.com/catalog/product_info.php?products_id=87&osCsid=fbbe44cf133139a62dfef963ccab2ecc

אמרו לי בטלפון שההתקנה עולה 200 ש"ח + חיווט( מה זה?!) עוד 300 ש"ח. וכל זה 5 - 6 שעות התקנה בשביל 4 רמקולים.

זה הגינוי?!? למה לוקח כל כך הרבה זמן אם כן? ולמה המחיר ככה?

בס"ד!! אני 0 והשם אחד ביחד שתינו 10!!! שעת האפס 2 - צפיה והורדה ישירה (סרט חינמי)

Subaru B3 2009 :-PHU: Necvox HQ4 SPEAKERS: focal k2p, Rockford preimer SUB: MTX AUDIO Magber: Rotech RTC

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התקנת מגבר+רמקולים סבירה אצל מתקין טוב ולא "הכי נחשב שיש" לא תעלה יותר מ250 ש"ח לפי מה שאני יודע,צריך להשוות מחירים,אם המתקין טוב 45 דקות עד שעת עבודה והכל ניגמר...המחיר שרשמתי לא כולל עלויות חיווט למגבר והרמקולים (לרמקולים זה ממש גרושים אבל,קיט התקנה סביר למגבר עוד 150 ש"ח +/-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מסכים בכלל!!

מתקין טוב ביותר כמו יוסי או ישראל לוקחים מחיר(לדעת את המחיר תפנה אליהם ) אבל עושים התקנה כמו בצריך.

45 דקות התקנה? איזה מתקין מצליח להעביר חיווט חדש לרמקולים ? לבנות פלטה למגבר ולחבר אותו אליה?

להעביר + בצד אחד ובשני rca ?

אולי רק להתקין רמקולים ולחווט אותם עד לHu תעלה בערך 200 שח לדעתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לכם מושג מה אתם מדברים, שעתיים שלוש? תנסו להכפיל את זה, תלוי במהירות עבודה של המתקין.

התקנה יכולה לנוע בין 500 שקל ועד השמיים הם הגבול, מהתקנה פשוטה ועד התקנה עם איטומים ובניות מיוחדות.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתם עושים רעש מדובר במגבר לא ברמה שצריך התקנה בשמיים,אצלי ההתקנה של המגבר ערכה 45 דקות והיו עוד עיכובים קטנים כי משהו לא הלך+15 דקות לסדר כמה כיוונים של רמקולים וזה הכל.וזה עלה לי 100 ש"ח כי זה היה דרך חבר המחיר המקורי היה צריך לעלות 200 ש"ח.המגבר שלו מגבר ברמה לא גבוהה לא צריך התקנה בשמיים ולא שום דבר אתם מדברים על התקנה שעולה יותר מהמגבר.שמע לי,חיווט הכוונה לסט התקנה למגבר או יותר נכון להגיד קיט שכולל חוטים מתאימים למגבר,יש פה המון חברי פורום שמבינים המון המון יותר ממני אבל שלא ינסו לעבוד עלייך במחירים וידחפו לך "מתקיניי על" באלפי שקלים. אני לא מזלזל חס וחלילה ביוסי או רוני לדעתי הם סופר מקצועיים אבל מגבר כמו שלו לא שווה את העלות להתקנה אצלם.אני מניח שגם הרמקולים פחות או יותר באותה רמה.בקיצור ידידי החברים מדברים על מערכות הרבה יותר רציניות שההתקנות עורכות כמה שעות טובות ועל "מריחת זמן" בעיקר בשביל "כיוונים מדויקים כמו לייזר" ובגלל שלא תמיד הלקוח יודע מה בדיוק הוא רוצה ועל הדרך המתקין מוסיף דברים שהוא לא תיכנן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק התקנת מגבר ורמקולים בהתקנה סבירה,זה צריך לקחת משהו כמו 2-3 שעות,טיפה אולי יותר אולי פחות,אני מעדיף שיתקינו לי ב-10 שעות וטוב מאשר בחצי שעה ולא טוב.

אני מאמין שיקח לו פחות מ5-6 שעות,אולי הוא הקצין בשביל שלא תלחיץ אותו.

אל תשכח שיכולים להיות בעיות במהלך ההתקנה או עוד דברים כמו בניות למגש אחורי,טבעות לקדימה,יש רכבים גם שיש בעיה להעביר כבל מתח ולכן צריך לקדוח,לטעמי 5-6 שעות זה סביר ואני מאמין שהוא יעשה את זה בפחות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוטי זאת לא הייתה הכוונה אתה לא מנסה לדחוף לו מתקינים ולא לאף אחד אחר.

סה"כ אני אומר עובדה,המתקין שהתקין אצלי מגבר לסאב עשה זאת בשעה כולל כמה כיוונים ועוד נתקלנו בבעיה שעיכבה אותנו בערך 10 דקות.אני מתערב שהתקנה כזאת לא צריכה לקחת יותר משעתיים אולי כי לא החשבתי את הרמקולים,כמובן כמובן שזה בתנאי שאין בעיות בהתקנה והמתקין לא מורח את הלקוח ובא לו לישון שם עם קפה ועוגה.מתקין שיש לו כמה עבודות באותו יום ורוצה להספיק את כמה שיותר (בהנחה שהוא לא אחד שעושה התקנות זבל ובורח ומספיק מיקצועי) יעשה התקנה כזאת בערך בשעתיים.לא יודע איך הגעתם ל5-6 שעות אצלי המגבר לקח שעה וחובר לסאב אמנם לא שמעו טוב כי הוא המליץ לי ללכת לעשות כיוונים רק אחרי שאקנה את הסאב שעדיין לא היה ברשותי אך לאחר קניית הסאב הוא חזר מעצמו לכוון לי את המערכת ושומעים פצצה ביחס למחיר ששילמתי...היה ליידי חבר, המתקין הגיע בשעה 5 סיים ב-6 וב6 ועשרה לאחר שתייה קלה ופיטפוט קטן עזב!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מאמין בהתקנה חפרית ולדעתי התקנה צריך לעשות פעם אחת אבל כמו שצריך, עם החיווט המתאים.

יקח כמה שיקח עדיף התקנה טובה ופעם אחת מאשר כמה התקנות אבל חפריות שבסופו של דבר ממילא תלך ותתקין במקום טוב.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חאפרית?

בנתיים המגבר לא נפל

לא השתחרר שום חוט

אין רעשים של חיווט גרוע

הוא מכוון למקסימום שאפשר להוציא ממנו מבחינת צלילים

לאחר חצי שנה הכל טוב ותקין,הכל ב200 שקל התקנה+הסט חוטים שקניתי (מגבר דיי פשוט)

תגיד לי אתה,מה רע? מה לא טוב בלשלם 200 שקל ולקבל תמורה כזאת? עדיף לשלם 500 שקל רק התקנה לפני חיווט? (כן-למגברים ברמה גבוהה שצריכים התקנה מקצועית) ואכן המתקין שאל אותי איך אני מעוניין להתקין,אמרתי לו שהמגבר הזה לא ישאר אצלי יותר משנה ואני אחליף בעתיד למשהו מתקדם יותר ככה שהעיקר שההתקנה תיהיה פשוטה אך מועילה ושום דבר רע לא יקרה.בקיצור הוויכוח מיותר גש לאיזה חנות של מערכות רכב שמבינה ותישאל את המתקין כמה הוא יקח על דבר כזה,אחרי סקר קצר תחליט איפה כדאי לך להתקין עפ"י המלצות של חברים אולי משהו באזור שלך או סתם כי המחיר נשמע יותר טוב מ.... 500 שקל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יש לו עוד התקנות באוטו היום אז כן הוא יכול לגמור לך בשעה ובוא אני יגיד לך הייה לי בן דוד שיתעסק עם מערכות והייה מתקין חאפפר אני ראיית אותו מתקין ב3וחצי שעות 2 מגברים סאב קומופנט קידמי +6*9 ועד היהי לו טלפון עישן אכל בא נגיד בגג4 שעות והבן אדם יצא מרוצה ואחרי חצי שנה גם לו לא קרה כלום לא נפל המגבר לא ישתחרר חוט ולא כלום אבל עם אתה רוצה את התתקנה פשוט מסורבלת חוט אחד בשני והכול ניראה מסרייח זה התקנה חפארית

שוב כמו שרשמתי התקנה של מגבר +סט רמקולים תנוע בין 2-3 שעות ואת זה אתה תוכל לשאול כול מתקין לגבי המחיר כנראה שקיבלתה את החיוט הכי זבל שיש והמתקין בא אליך והתקין לך אז הוא עשה עליך בא נאמר מ150 שקל לשעה

אם ילך למתקים איכותי הוא יקנה חיוט בשוי 150 בערך תוריד מ500-150=350 תעשה את זה ל3 שעות יצא לך 117 לשעה איפה מה שהמתקין עבד עליו כול היום המקום שהוא מחזיר החשמל וההוצאות וכ'ו הוא גם צריך להתפרנס מימשהו אתה לא חושב?.?.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5565 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...