Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני יודע שיש פוסטים דומים אבל אף אחד לא ענה לי על השאלה.

אני מחפש רכב שני קטן

מחיר 55-60 K מפרטי (לא מהשכרה או ליסינג)

בהתחלה בדקתי בחברות הליסינג ובגלל זה אני מוכוון גטס או סיריון.

האם יש דגמים נוספים מומלצים? (רכבים קטנטנים כמו ה 107 גם אופציה)

כמו כולם אני מחפש רכב אמין, בטיחותי, לא צמא

תודה מראש למגיבים

פורסם

השאלה היא מה הדרישות שלך מהרכב?

סוזוקי אלטו ידנית חדשה מהיבואן עולה 60K ש"ח ואם אתה זקוק לרכב עירוני, קטן ופשוט היא יכולה להיות אופציה מעניינת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

סיריון תהיה אופציה מצויינת. הייתי עושה מאמץ גם בשביל האלטו האוטומטית, היא אומנם פחות איכותית מהסיריון (שגם היא לא פאר היצירה) אבל השקט של 3 שנות אחריות שווה את זה (לדעתי).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ב 60K ייכנסו פונטו (אמינה בטיחותית וזולה מאד לאחזקה) / פיג'ו 206 ידנית מנוע 1400 / סיטרואן C3 (נדיר למצוא ידניות, אבל אם תמצא, תהנה מרכב זול מאד,נח ויענה על הצרכים שלך כרכב שני).

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

דבר ראשון תודה לכל המגיבים

דבר שני לא כתבתי שאני מחפש אוטומט

אז לפי מה שאתם אומרים לי זה או פונטו או גטס או סיריון

פורסם

או 206.

בכל מקרה ידני יהיה חסכוני יותר, וזול יותר לתיקון (קלאץ' חדש יעלה +/- 1000 ש"ח, שיפוץ גיר אוט' יתחיל ב 6000 ש"ח).

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

התכוונתי שאני מחפש אוטומט

זה בכלל לאישתי

יש לה היום סונטה 2005 והיא מרגישה זקנה ברכב

ורוצה משהו קטן

פורסם

אז פונטו / גרנדה פונטו.

בשביל סיריון אני חושב שתצטרך לרדת בשנתון, ובלי קשר, לדעתי יותר נח לשבת ולנהוג בפיאט מאשר בסיריון.

אפשר גם 206 / C3 אוטומט (ה 206 מאותו שנתון של ה C3 תהיה יותר יקרה ופחות מאובזרת) אבל פה נכנס הגיר האוט' שלהם, שכמו שכתבתי למעלה, לא כולם אוהבים. אם זה לא מפריע לך, אז כל הרכבים שציינתי הם בקטגוריה של חסכוני , אמין ובטיחותי.

פורסם

הפז'ו והסיטרואן משתמשות במנוע 1.4 עתיק בעל 75 כ"ס, בשילוב עם גיר אוטומט הביצועים של הרכב מעוררי רחמים ובשביל לסוע בקצב זריז יש לאמץ הרבה את המנוע מה שמעלה את צריכת הדלק. בנוסף הגירים ה"חכמים" לא ידועים באמינותם המושלמת וממש לא מומלצים בקניה כיד שניה.

הסיריון גם לא מושלמת (לא מרווחת, מאובזרת בקמצנות, עיצוב פנימי מצועצע ופלסטיקי), אבל מתחת לעטיפה החיצונית מסתתרים מכלולים של טויוטה, כלומר המנוע 1.3 של היאריס שביחד עם הגיר האוטומט נותן שילוב של נוחות, ביצועים וחסכוניות מהטובים בקבוצה (לכל מי שסולד מהתיבות החצי אוטומטיות/רובוטיות).

לסיכום, הסיריון קטנה יותר ומרגישה פחות "אוטו" לעומת הפיז'ו/סיטרואן אבל אם אתם רוב המן נוסעים לבד אין שום הצדקה לרכוש רכב שיהיה מרווח יותר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

על צריכת הדלק של הגטס יש פה אלפי שרשורים כבר.

כן, צריכת הדלק באוטומט לעומת הידני עד לפני שנה שנתיים היא גבוהה ומשתווה לזו של רכב מקטגוריה גדולה בהרבה (8-10 ק"מ לליטר)

• תוכן חדש...