Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן להחליף קלאץ' לרכב שלי

הונדה סיוויק שנת 98 מנוע 1.4

קבלתי הצעה לקלאץ' קוריאני ב600 ש"ח

והצעה לקלאץ' מקורי של הרכב ב900 ש"ח

שניהם חדשים כמובן

מהי המשמעות אם אשים קלאץ' לא מקורי לרכב?

אשמח לקבל עזרה.

פורסם

אני בהתלבטות אם להחליף כרגע קלאץ' או לא

הילוך רוורס בקושי נכנס לי והילוך שני טיפה קשה וחורק, אבל אני לא יודע אם זה נובע מהקלאץ' או מתושבת גיר או משהו אחר.

נסתי לבדוק את הקלאץ' אתמול לחצתי עליו וראיתי שבנקודה מסויימת האוטו זז לבד במישור, בלי גז

אני לא יודע אם זה מראה על תקינותו של הקלאץ' אבל רציתי לדעת אם יש משהו שאוכל לבצע בכדי לראות אם צריך להחליף קלאץ' או לא.

תודה לעוזרים

פורסם

אני סובל מופעות דומות לשלך אצלי ברכב (שילוב רוורס ושני מעט בעיתיים) ולא מזמן העלאתי כאן שאלה בנוגע למצמדים והתשובה שקיבלתי בנוגע ליצרן המצמדים המקוריים לא תואמת את היצרן שהוצע לך בתור "מקורי".

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=291037

אשמח אם מישהו יוכל להצביע חד משמעית על החברה המייצרת את המצמדים המקוריים.

(ואם אפשר לקבל המלצה על מקום לרכישת מצמד מקורי במחיר טוב באיזור רחובות זה יהיה מצויין!)

פורסם

אני הזמנתי קלאץ' מכפיר חלפים בקריית אתא, הבנתי שיש לו מבחר סוגים והוא אמר שדייקין מייצרים להונדה.

ולא הבנתי כ"כ ממה שרשמת באשכול שלך, הסט קלאץ' הוא כולל או לא כולל משאבות עליונה תחתונה?

פורסם

לא כולל.

אני החלפתי משאבה עליונה בגלל שהיא נפרצה והחלה לנזול לתוך תא הנוסעים.

עדיין מחכה לתגובה חד משמעית לגבי יצרן המצמדים של הונדה... מישהו יודע?

פורסם

אבל קלאץ' הידראוולי הוא כולל משאבות אז איך זה שהוא לא מגיע בסט? צריך לרכוש אותו בנפרד? אם כן מה עלות המשאבות?

• תוכן חדש...