Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם לא נחתם שום מסמך בינך לבין המתווך, אתה יכול לסגור את השכירות מול בעלי הדירה מבלי לשלם שום דמי תיווך.

לדוגמא,

אני לפני 3 שנים ראיתי בר"ג את אותה דירה ע"י. 2 מתווכים.

אף אחד מהם לא החתים אותי על כלום.

בפעם השניה שבאתי עם המתווכת השניה,אמרתי לה שכבר ראיתי את הדירה ע"י מתווך אחר, אז היא אמרה שהיא לא יכולה לעשות כלום בנושא הדירה כי אני כבר חתום אצל מתווך אחר.

ציינתי בפניה שלא חתמתי לו על כלום, ואמרתי לה שאם היא תדאג לי למחיר נמוך בשכירות אני אדאג לבצע את העסקה דרכה ולא לפנות ישירות לבעלים.

אמרה שהיא תבדוק מה היא יכולה לעשות.

בשורה התחתונה, היא הורידה את בעל הנכס בסכום השכירות ב30%, וממני אמרה שהיא תיקח רק מחצית מדמי התיווך.

וכך היה בפועל.

הסיבה היא, שברגע שאתה רואה דירה ע"י מתווך, הוא מחוייב לציין בכתב מיני חוזה לגבי הדירה הכולל את הפרטים שאמיר שליט ציין לפני.

אם אין שום דבר בכתב ואתה יודע מי בעלי הדירה, אתה יכול לסגור דרכו ישירות מבלי לשלם תיווך.

אני כבר עשיתי זאת פעם רק בגלל התהנלות מביישת של המתווך.

באותו המקרה שציינתי כדוגמא, היה שווה לי לקחת את שירותי התיווך מכיוון שתרמו לי בכך שחסכתי 30 אחוז בעלות השכירות.(2100 במקום 3000 ש"ח) כלומר חסכון של כ12Kש"ח, בשנה.

וזאת תמורת תשלום סימלי של 1200 ש"ח(כולל מע"מ).

under construction..

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניר, על איזה התנהגות מביישת אתה מדבר מצד המתווך הראשון אצלך? ראיתי כמה דירות מתיווך שהמתווכים לא החתימו על שום מסמך על סמך אמון. אינני רואה בכך סיבה לא לשלם למתווך את שכרו.

אמיר, אין ספק שהפורום הוא לא פורום ייעוץ משפטי ואפשר להבין זאת על פי שאר השרשורים האחרים (גברים יכולים להניק? וכו :D). לגבי שכר התיווך, אם העסקה תחתם אני מניח שנשלם את דמי התיווך, אחרי הכל הבחור עבד בשביל זה. אבל, וזה אבל גדול, האיש עשה משהו לא כשר ונסה לגנוב ממני וזה הצליח להרגיז אותי. כאן, אני עדיין שוקל איך לטפל בנושא.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

רענן.

במקרה שלי ההתנהגות המביישת לא הייתה קשורה לנושא החתימה, אלא בכך שהוא סינן אותי ואף הבריז לי מס' פעמים לאחר שקבענו פגישה מסודרת.

ועוד יתרה מכך גרם לי לחכות פעמיים למעלה משעה סתם.

וכל מידי דברים קטנים נוספים.

ולכן בכדי לקבל ממני שכר לא מעט של 3000 ש"ח, הוא היה יכול להיות "קצת" יותר שירותי.

under construction..

• תוכן חדש...