Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיריון 2007 ברוורס יש צפצוף בתא הנהג

חנן-ג'יפולוג
שימו לב! השרשור הזה בן 5564 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני לא יודע לומר אם זה מקורי או לא, הרכב יד שנייה מהשכרה, אבל זה נראה לי כל-כך אידיוטי שאני לא מאמין שמישהו היה טורח לעשות התקנה מקומית כזו, אז אני מניח שזה מקורי.

יש ברכב צפצפת רוורס, כמו של משאיות, עם אותה עוצמה בערך, רק שבמקום שהצפצפה תהיה מחוץ לאוטו, היא בפנים, אין לי מושג איפה, אבל זה מאיזור לוח השעונים, וזה גורם לרעש מזעזע כשהגיר ברוורס.

זה מקורי? ניתן לביטול? אותו אביזר שמשמיע את זה לא אחראי גם לצפצופים אחרים, חשובים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאחר שפתחתי את השרשור הופיע בצד הימני בתחתית העמוד, קישור לשרשור דומה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=195030

אז נשאלת שוב השאלה, האם האביזר שמשמיע את הצפצוף הזה מצפצף גם לדברים אחרים, או שהוא רק לרוורס ואין בעייה להשמיד אותו? איך מגיעים אליו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם תסתכל טוב בשרשור הנ"לתראה שאפשר להנמיך את הצפצוף,פשוט תלך למוסך המרכזי!.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב הזה לא היה במוסך מהיום שנקנה, לפני כשנה וחצי, והוא גם לא יהיה, עד שהוא יימכר לבא בתור. כשאני ארצה להשמיד רכב כלשהו, אני אשים אותו במוסך.

אם הייתי רוצה הפנייה למוסך לא הייתי שואל כאן, אני מכיר את הפטנט הזה בעצמי (כמנהל טכני במוסך יבואן), אבל תודה על הרצון הטוב, בכל מקרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחד הדברים המעצבנים ברכב הזה. ויש גם את הפאניקה בה נתקפת הצפצפה כשמתחילים נסיעה כשהנוסע אינו חגור.

אני לא יודע איפה נמצאת הצפצפה הזאת, אבל בחיי שהרבה פעמים פינטזתי על הרגע שבו אני מוצא אותה, תולש אותה מהמקום ומחזיר לה מכה אחת אפיים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תנסה לנתק את הקונקטורים של תפסני חגורות הבטיחות, אולי זה יפסיק את התקפי הפאניקה האלה

טיפלתי באופן דומה בפונטיאק פיירבירד שכורה שהיתה לנו בארה"ב. המשך השימוש היה הרבה יותר נסבל

לפי מה שראיתי בכמה לוחות שעונים מפורקים (לא של סיריון) הצפצפה מולחמת כחלק ממעגל הלוח. (נראית כמו טוויטר קטן ועגול בצבע שחור)

אפשר לפרק את לוח השעונים ולהחליף את הטוויטר הזה בגישור, או בנגד בעל ערך זהה.

או פשוט להדביק לו את הפתח עם חתיכת דבק פנסים :twisted: יקטין משמעותית את רמת הרעש, בלי להסתכן לפגוע באישיות האלקטרונית של החללית הזו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב הזה לא היה במוסך מהיום שנקנה' date=' לפני כשנה וחצי, [u']והוא גם לא יהיה, כשאני ארצה להשמיד רכב כלשהו, אני אשים אותו במוסך.[/u]

אם הייתי רוצה הפנייה למוסך לא הייתי שואל כאן, אני מכיר את הפטנט הזה בעצמי (כמנהל טכני במוסך יבואן), quote]

אתה מתפרנס כמוני מעבודה במוסך, אני לא מאמין שאתה זה שכותב כך. :?

בבקשה חזור בך או הסבר מדוע.

בועז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ערב רב

מנהל טכני יקר קצת קשרים אין לך? חברים?

אנשים לא נעזרים בך?

כפי שידוע לך היכן שיש קשרים לא צריך פרוטקציה

ובכל זאת תמצא איזשהוא קשר למוסך דייהטסו

והבעיה תיפתר בלי להרוס להשמיד, או לפוצץ

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא צריך קשרים ולא צרים להגזים. רוב בעלי הרכבים מטפלים ברכבים לשביעות רצונם במוסכים מבלי שרכבם מושמד והתקלות כאלו במיוחד, יכולות להפתר בקלות במוסך שמכיר את הדגם.

לא צריך גם להתרגש מחנן ודעותיו בנושא, כבר התרגלנו אליו...:twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5564 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...