Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מליון דולר באגם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז דבר ראשון יש הסבר הגיוני מאוד, במיוחד כאשר מדובר ברכב שהולך לשבת אצל אספן לזמן ארוך, זה לא רכב שאתה קונה כדי לנסוע למכולת, בסכום כזה אתה קונה נכס, הערך יעלה ולא משנה איך תסובב את זה.

ללקוח יש את הכלים ואת האמצעים לתקן, לתחזק ולהנות מהרכב. ברמת העיקרון הרכב הנ"ל הולך לשמש לתצוגה ולכן עדיף רכב שעולה חצי.

במקרה של הקאררה GT, ללקוח כבר יש אחת, אבל ההזדמנות של לקנות את הרכב ב40% מהמחיר כשהנזק הוא מינורי - מדבר אליו.

לקנות ויירון חדשה ב1.25 הוא יוכל לעשות שוב, אבל לקנות אחת בחצי מחיר - לא.

haters will hate

פורסם

שאלתי את עצמי אם לעדכן או לא....

התמונות הגיעו, קיבלנו למעלה מ60 תמונות שמראות כל פינה של האוטו ובינתיים הצטרף עוד לקוח לחגיגה.

שוחחתי עם לקוח שלי מדובאי בפייסבוק, מפה לשם הגענו לבוגאטי. הוא מוכן לשלם את אותו הסכום במידה ומשהו משתבש עם העסקה.

הבעיה שלי זה לא הקונה, בכללית כמה שיחות טלפון ואני משיג עוד קונים, הבעיה שלי זה המוכר.

נקווה שזה יתקדם יפה כמו שזה מתקדם עד עכשיו ואני מבטיח שאם וכאשר הרכב יגיע אליי, אני שם סטיקר של הפורום מאחור.

לבינתיים יש לי סימלון חדש, כמה שזה יפה לראות ויירון על בוקים.

haters will hate

פורסם
איך שלא תסביר אין סיכוי שיש הסבר הגיוני לזה שהלקוח שלך מעדיף רכב "טבול" על פני ויירון תקינה אשר יש ברשותו.

למי עוד בעולם תהיה ויירון שהוטבלה לנצרות?

בשם האב, הבן וארבעה מגדשים מלאי מים.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

הוידאו של הבוגאטי באגם שמצורף בתחילת השרשור כבר לא עובד,

אז אני אצרף את זה שכן:

http://www.youtube.com/watch?v=4NJmB1F2mdE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

צפיתי בו עכשיו בפעם הראשונה, וחוץ מלרחם על הויירון המסכנה, מצאתי את זה מאוד אירוני שהשיר שמתחיל להתנגן ברדיו של הצלם רגע לפני שהבוגאטי מתחילה לעשות שנורקלינג באגם הוא "Wrong Way" (של Sublime..אחלה שיר ואחלה להקה).

למישהו שם למעלה יש חוש הומור מפותח :lol:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

ממליץ לכל מי שרואה את הסרטון פעם ראשונה לדאוג להנמיך את הווליום כדי לא להעיר את כל השכונה עם צעקות ה "!OOOOOH SHIT" שלהם.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

לדעתי מי שצילם את הסרט הזה הוא שווה ערך כמו לצילום התנגשות המטוס במגדלי התאומים הראשון :)

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

• תוכן חדש...